Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bi işime de yaramadığı gibi yaptıklarımda da gözü var bezemengin
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 :/ insert tuşunun ne işe yaradığını bilmeyen nesile aşina değiliz.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne işe yaradığını bilmek ayrı, yaradığı işi yapmıyor olmak ayrı. benim klavyemde insert'e bassam da bir işe yaramıyormuş bak klavyenin özelliğiyse, güzel bişi.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 allahtan başlığa iddiaya girerim insert tuşundan nefret eden 100.000 kişi bulabilirim yazmamışsın
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 eski klavyemde sökmüştüm backspace'e basarken sürekli elim kayıyo diye.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: yerine outsert koysunlar buna alternatif olarak inyumuşak diye bi espri de yapılabilir mesela.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 FromTheHell said: eski klavyemde sökmüştüm backspace'e basarken sürekli elim kayıyo diye. evet bilmeyenler için olayı bu. ben de bunu anlayana kadar zamanında sıkıntı çekmiştim baya sdfdsf
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben bu tuşun bi işlevini daha yeni öğrendim. hani word'te falan bi metinde bi yer değiştirmek istersiniz. değiştirmeye başladığınıda imlecin sağından değiştirdiniz karakter sayısı kadar karakteri yutar delir olursunuz baştan yazarsınız ya. işte bu tuş onu on/off yapıomus :(
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 facebook'da grup kurup 1 milyon olmaya çalışmayacaksınız değil mi?
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ctrl + insert = copy shift + insert = paste ctrl + c / ctrl + p'den daha eski olan copy / paste olayi ve alisirsaniz gayet rahat oluyor. Ozellikle konsolda sahane oluyor ctrl + c / p kullanamadiginiz icin.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ShadowFax said: ben bu tuşun bi işlevini daha yeni öğrendim. hani word'te falan bi metinde bi yer değiştirmek istersiniz. değiştirmeye başladığınıda imlecin sağından değiştirdiniz karakter sayısı kadar karakteri yutar delir olursunuz baştan yazarsınız ya. işte bu tuş onu on/off yapıomus :( OHA :(
Öne çıkan mesajlar