Karasakal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Aynı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Kızın açık göründüğü kareler rüya oluyor bildiğim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nileppezdel said: E zaten Türkiye'deki türbanlıların önemli bir yüzdesi öyle abi. Türban kafasındadır ama makyaj yapar dolaşır, dar pantolon giyer tüm vücut hatları ortadadır. Her şeyi yaparlar vs bu kısmı tamamen sıkış yalnız.. hani istanbul'da 2semtten fazlasını görmemiş ergen lafı sadece.. salata niyetine tüketiniz bu gibi cümleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ben merak ediyorum walla umarım güzel filmdir yani böle konusu güzel bize has filmleri iyi çekmemiz lazım Zamanında oss işleyememiş sınav filmi vardır öle olmasın yada mahsunun güneşi gördüm gibi harcanmış film olmasın, oyunculuktan çok neiyi işlediğini mesaj vermeden olayı güzelce anlatan bi film olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dasaaa said: nileppezdel said: E zaten Türkiye'deki türbanlıların önemli bir yüzdesi öyle abi. Türban kafasındadır ama makyaj yapar dolaşır, dar pantolon giyer tüm vücut hatları ortadadır. Her şeyi yaparlar vs bu kısmı tamamen sıkış yalnız.. hani istanbul'da 2semtten fazlasını görmemiş ergen lafı sadece.. salata niyetine tüketiniz bu gibi cümleleri Sende istanbul'da bir çok kafe'nin alt katında lap dance yapan türbanlılar görsen sevgililerine sende aynı fikirde olurdun. Ayrıca bir çoğu(tümü demiyorum) baskı ile kapanıyor fırsatı buldukları aralarda takılıyorlar kafalarına göre. Hatta kıbrıs'a okumaya gidip'te dönerken hava alanının bayanlar tuvaletinde fönlü bayan arkadaşlarımızın çok türbanlanıp çıktığını gördük. Aslına bakarsan evet bir çoğu öyle. Filme gelince çok cacık olmuş, propagandası bol ama bir yandan da gerçekten durumu ele almış gibi. Sonuçta barda görsek böyle bir kızı mutlaka birisi bir tepki verir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yineliyorum "hani istanbul'da 2semtten fazlasını görmemiş ergen lafı sadece.. " yüzde olarak türbanlıları niteleye niteleye, ne olduğunu anlmadan, tanımadan ahkam kese kese bu günlere geldiniz de alışkanlık haline geldi sizde bu hâlâ devam ediyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Baba Konya'daki türbanlılar falan da öyle. Sadece İstanbul'da gördüklerime dayanarak söylemiyorum. Türkiye'nin çoğuyerinde böyle. Kendi rızasıyla ve cidden dinini anlayarak kapanan türbanlılar zaten bu kategoriye dahil olamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dini anlamak ne demek abi? Kültür gibi bir şey bu kapanıyorsun ya da kapanmıyorsun işte. Tutuculuk seviyene göre de davranışların şekilleniyor. Heryerde kullanıyor insanlar bu edepsiz türbanlı kız meselesini ama açıkcası ben çok tanık olmadım, özellikle ufak yerlerde tutuculuk üst seviyede. Ankarada falan da çok görmedim. İstanbul'a has herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ben gittiğim her kentte gördüm. Dikkat ettiğimden sanırım. Ayrıca ben edepsiz demiyorum da yani türban nefsinden vazgeçmek için takılır, çekici özelliklerini gizler erkeklerden. Olayı bu yani. E sen türban takıp makyaj yaparsan yada dar kot giyersen bu çelişir. Ya kapanma nedenini anlayamamıştır, ya zorla kapanmıştır ya da siyasi bi semboldür onun türbanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yani ne saçma sapan yorumlar gelmiş,2 şer dakikalık 2 görüntüden konu nerelere getirilmiş,sanırım filmin amacı türban konusundan rating elde etmek.B.Boysal ı çok bel altı bulduğum için çok sevmiyorum,bakalım tv de izleyip görücez artık filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kur'an da kapanın demiyor ki. Hani anlasa zaten Kur'an ı kapanmaz gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bahadır boysal mizah dünyamızın öçnde giden düdüklerinden. Kafanıza taktığınıza deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 film konusunda din niye tartisiyosunuz lan, hanzolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Türban açılımı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 konu kitlenmeden hemen değiştirelim. bence kürtler gündemden düştü iyice mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 türbalanasa gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fantezik olmus tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 KahnX said: konu kitlenmeden hemen değiştirelim. bence kürtler gündemden düştü iyice mesela sinema bölümü hazır..Kürtlerle Dans diye film çıksa da özlediğimzi siyaset tadını alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Sonunda ikisi de ölür bakın yazıyorum buraya, Romeo romeo nerdesin romeo diye biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bahadır boysal tinerci rolünde oynuyordu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 panzer komandant! http://www.youtube.com/watch?v=GIKFD_EEMNA büşra trailer parodisi içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bok gibi bir film, cidden tartışmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 oha sir bile böyle dediyse izlemeye hiç gerek yok demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bence tam tersi sir sevmediyse izlemeye deger bisier olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar