applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 daha önce yazılmıstı "hızlı giden atin boku seyrek duser" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gördüğüm en güzel pankart şovdu eski açıkta yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Zegna said: bu arada okumadım ama %100 penaltı diye galeyana gelmistir gs liler, adam yere dusuyo orda filan. yok penaltı, canerin noobluguna verin :p adam yere düşerken elle oynayabilir diyosun ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 poopla said: adamlar hakem diyo servetin kırmızısı esgeçiliyo ZAAAAAAAAAAAAAAAAA bb :D afssdxz kardeşim kendi topicine bugün herkes kendine zaa lasın lütfen adfhadfhadfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 servetin kırmızısının es geçilmesi de hakemin kötülüğüne işarettir zaten. bizi desteklediğin için hakemin kötülüğü görüşümüzde teşekkür ederim. edit: ki varsa eğer öyle bişi o pozisyonu göremedim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 evet bende bi ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum, 90 da yemek baya koymustur. 86 da yiyince de az koymuyor gerci, ben gidiyim lille topigine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 keşke ülkece birbirlerimizin başarısızlıklarından keyif almaktansa başarılarından gurur duysaydık daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 keyif almıyoz ki dalga geçiyoruz kendimizle işte. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Zegna said: evet bende bi ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum, 90 da yemek baya koymustur. 86 da yiyince de az koymuyor gerci, ben gidiyim lille topigine :D sanada koymuş baya heralde gene milleti banlamaya başlamışsın kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 resmen 2 takımda TD + 2şer salak futbolcu yüzünden elendi. yıldız almakla olmuyo demekki. takım kurmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 zaten koydugunu belirtmistim postta, onun dısında "a.rami ye fener" diyen birisinin banlanma nedenini anlayamiyorsan ciddi zeka geriligi var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Aiko said: Zegna said: evet bende bi ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum, 90 da yemek baya koymustur. 86 da yiyince de az koymuyor gerci, ben gidiyim lille topigine :D sanada koymuş baya heralde gene milleti banlamaya başlamışsın kafana göre Aiko yörünge dışı ZAAAAA yanlız adamların ilk golü güzeldi maça giderken bi onu gördüm de iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARami Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 a.rami cok agır kufur.adama kufur gibi isim koymuşlar dimi.maçı izlemediniz tabi golu atan topcuyuda bilmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rijkaard bayağı çıkışmış hakeme, "penaltıyı görmek istemedi, 2 metreden görülmez mi. zaten maç boyunca da her türlü kararı rakibe verdi" falan demiş basın toplantısında, tamam haklı da uefadan uyarı ceza falan gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fake acıp savunma yapmak baya komik gercekten, ettigin lafin futbolcu ismiyle vs alakası yok. neyse yatıyorum ben, aldıgı cezanın haksız oldugunu savunan varsa [email protected] mailine mail atıp tartısabilir kendilerini savunabilirler. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şu bölümde 2 tane provakatör var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: Rijkaard bayağı çıkışmış hakeme, "penaltıyı görmek istemedi, 2 metreden görülmez mi. zaten maç boyunca da her türlü kararı rakibe verdi" falan demiş basın toplantısında, tamam haklı da uefadan uyarı ceza falan gelebilir. ceza gelirse süper olur. resmen adamlar halimizi anlamış olurlar, koskoca rijkaard bile türkler gibi ağlıyorsa bir sorun vardır falan derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Zegna said: bu arada okumadım ama %100 penaltı diye galeyana gelmistir gs liler, adam yere dusuyo orda filan. yok penaltı, canerin noobluguna verin :p abi bende fenerliyim ama penaltı yani pozisyon adam yere düşerken elini uzatıyor bilerek topu kesmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bi fenerli olarak su macta sinirden televizyon kırıyordum allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi ama ince seyler var yani, hani adam dustukten sonra kolunu 90 derece oynatsada topa dokunsa filan. adam da o kadar cakalki dusup degmis gibi gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam yere düştü, sonra bilek hareketiyle topun yönünü değiştirdi.Ağır çekim veren biyerde izlerseniz net görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 slickers said: Zegna said: bu arada okumadım ama %100 penaltı diye galeyana gelmistir gs liler, adam yere dusuyo orda filan. yok penaltı, canerin noobluguna verin :p abi bende fenerliyim ama penaltı yani pozisyon adam yere düşerken elini uzatıyor bilerek topu kesmek için. kesin penalti düşmek yetmiyor uzanıyor üstelik bakıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yalnız adamın topa elle müdahalesinden sonra bile canerin golü atamaması ayrı bir dangalaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yörünge Dışından "Zaaaaaa" sesleri gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 evet zegna denk gelirsen bir daha izle pozisyonu yerdeyken bilek hareketi ile topa dokunuyor ufak bir tipleme var yani topa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar