BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 dasa bina mi yapcan oraya sifirdan kolonlu bilmemneli asansoru nereye sabitlicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yahu bi daireyi kaç milyara satıyodur zaten asansörsüz apartman mı olur ayrıca asansöre vereceğin para sonraki satacağın dairelerin parasını garanti eder ama bu evleri zaten almış millet ben olsam ben de yapmam asansör ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 binada asansor olmamasi zaten ruhsat alamayacagi anlamina geliyo 3 kattan sonra binalarda asansor zorunlu ben yandaki seyden bahsettim yoksa binada kuyu yapmistir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 BonePART said: dasa bina mi yapcan oraya sifirdan kolonlu bilmemneli asansoru nereye sabitlicen en baştan yapılması için söyledim. zaten çelik için de aynı sorular geçerli.. ankrajları nereye yapıcaksın, çelik kolonun temelini nasıl atıcaksın.. havada durmuyor sonuçta bu arkadaşlar.. illa bi yere bağlayacaksın. aynı sorular yani.. en başından betonarme 2 perde ile asansör ve kuyusu çıkılması lazımdı diyeceğim gerçi ama her bişi saçma yapılan işte.. trambolinle atsınlar yukarıya adamları, en temizi.. inerken de üstüne atlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Burj Rize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 BonePART said: binada asansor olmamasi zaten ruhsat alamayacagi anlamina geliyo Ruhsat tapu falan olmuyor ki zaten böyle yerlerde, krediye uygun değil diye geçer hatta ilanlarda. Arsa tapusu, ortak tapu ile idare ediyorlar ve yeni bir imar affını bekliyorlar gerçek tapu için, ne zaman çıkarsa artık. Haliyle normal bir daireden %50 falan daha ucuz böyle yapılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 PATA said: Kabahat binayı dikende değil o binadan ev alanda. Katılıyorum sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kooperatiftir belki lan günahını almayın adamların asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fede said: pascalnouman said: http://www.seyvet.com/thumb/bb9eafe71c.jpg şunun büyüğünü koyun bi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Piriçelebi mahallesindenim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mani said: Burj Rize rizedans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 AAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Gilean said: mani said: Burj Rize rizedans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 8. katta oturanların bacaklar Roberto Carlos gibi olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yavrum ekmek lazım alıp gelsene; Yiyiyorsa sen git al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Xaenin said: AAAAA KİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar