nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Eee haksızlığa karşı geliyor hırslı büyük kaptan işte =D Lugano dirseklerini fazla kullanıyor yalnız. Lugano'nun sadece hırslı olduğunu savunmayın lütfen. Net çirkef oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bülent Korkmaz'a çirkef dememek çok iyimser bir yaklaşım ama şöyle birşey var Bülent Korkmaz gibi adamda biraz çirkef olmalı o tarz adamlarda biraz çirkeflik olucak ama şöyle birşey var Lugano gaddar bir adam gider adama tekme atar yani ben fenerbahçeliyim ve tribünde hakemin göremediği bazı şeyleri görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya onu bunu birakin da, yonetim neden daumu getirdi takimin basina, ben sezon basindan beri hala ordayim, arka arkaya seri yakalamisken bile. aklim almayorrrr almayoorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 materazzi = lugano , bir gram farkları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ağır küfür ederim burda sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 pardon lugano azıcık daha iyi defans olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Zegna said: yıllarca bulent korkmaz, hagi gibi tr nin gelmis gecmis en cirkef oyuncularını unutulmaz yerlere koydunuz kendi camianızda da, simdi luganonun cirkefliginimi elestiriyorsunuz? Arkasokak said: nileppezdel said: Bülent sadece hırslıydı çirkef değildi ya. Servet-Materazzi karşılaştırması gibi. Servet hırslı oyuncu ve sert, Materazzi çirkef oyuncu ve kasap aynı zihniyet Lugano için aynını diyemiyor işte. objektif lafı dillerde sakz. bülentin lucianonun elle müdehalesi için attığı deparı futbol hayatında topa müdehale için attığını görebilen var mı acaba.. Lugano'nun yaptıklarıyla Bülentin yaptıkları bir değil... Daha önce de konusu açıldı uzun uzun yazdım,çirkeflik ayrı,hırs ayrı... Defans oyuncusu gereği elbetteki sert olacak,faul yapacak,çirkeflikten kastımız o değil,takımının hakkını savunmak hiç değil.. Hırsıyla oynayan her adama saygım var,hangi takımda olursa olsun,Lugano'nun derbilerde aldığı kırmızıların haddi hesabı yok,bunun hırsla bir alakası yok mesela... Bülent alkışlamaktan alıyordu kırmızıları,Lugano kafa atarak alıyor.. Ha bence çok iyi adam Lugano defans olarak her takıma lazım,ama yanlış yapıyor çok... Bülentin hangi çirkefliğini gördünüz yahu? Hasan Şaş'a yıllarca çirkef dediniz,hangi çirfkefliğini gördünüz hırsından başka,Hasanın zararı kendineydi zaten... Ağzınıza sakız olmuş çirkef lafı,hırslı adam görmemişiniz siz,Fener'de forması için bu kadar hırslı oynayan bir Tuncay vardı işte,onu da sattınız,gerisi hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 2 gündür hala biryerimle gülüyorum lan EZDİK ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bulent korkmaz kadar rakip oyuncuya tukuren filan oyuncu varmıdır abi, hangı cırkefligini gordunuz diyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bülent korkmak kim be zeg. sen yapma şu iğrenç kelime oyunlarını fdsghgfkj. çirkeflik abidesi filipescu vardı mesela oynadığı az sayıda maçta tükürükleriyle hatıramda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yok cidden ozellikle yazmadım onu ya haha :D duzelteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ARSENALSİN BİZİM CANIMIZ SARI LACİVERT AKAR KANIMIZ SEVİYORUZ SENİ CANI GÖNÜLDEN LONDRA EKİBİSİN SEN BİZİM CANIMIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Wispy said: ASDFDSADADSFSDAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ben öyle Bülent'in tükürdüğünü pek hatırlamıyorum,hani Hagi'yi filan hatırlardıkta,varsa videosu resmi görmek isterim... Bu adam da hep tükürürdü gibi bir durum hatırlamıyorum şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bülent bir pozisyonda,kaleciye faul olmadığını 30 cm mesefaden görmesine rağmen,rakibin boğazına sarılabilecek bir adam. Ayrıca futbol bölümünde yazdıklarımızda objektiflik arayanlara şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Adam 20 küsür sene Gs'de futbol oynadı,olmuştur taşkınlıkları da abi 30cm den adamı gördü de bilmemne diyince havada kalıyor,o pozisyonu hatırlama ihtimalim yok şahsen.. Ha ama işi genel olarak yazarsan,hani büyük maçları,derbileri gözümün önüne getiriyorum adam hırslıydı evet ama ona buna geçirip kart görmedi yani,tükürdü mü,hatırlamıyorum aklımda kalmamış,bir Hagi gibi olmamış demekki,Emre Aşık'ın pandiği gibi olmamış,Vedat gibi olmamış,görüşüm değişmiyor yani... Bülent Korkmaz rakip takım taraftarlarınca sevilmedi,çünkü hırslıydı,mücadele etti ve sertti,kavgada etmiştir belki ama benim kastım çaktırmadan rakibe geçirmek,onu bunu yapmak,kasti yapılan hareketler... O zaman en düzgün adam bile kavga edebiliyor FB-Gs maçında,Semih Şentürk bile,çirkeflikten kastım o değil yani.. Sert oynamak saha içinde,hakeme gidip itiraz etmek,hırslı olmak çirkeflikse Bülent alası tamam... Çirkeflik nedir bence,gidip hakeme tükürürsen kabul,rakibe kasti tekme yumruk dirsek atarsan kabul,kendini yere atıp başkasının hakkını çalarsan kabul,çaktırmadan elle oynarsan bir sürü kere kabul... Bülentin bunlar alenen yaptığını hatırlamıyorum,"çok tükürürdü"yü hatırlamıyorum yoksa evet tükürürdü derdim,rakibine sert müdahele yapmış olabilir ama burada kasttetiğimiz o değil zaten... Mesela Nobre Fenerbahçe'deyken kendini çok yere atardı, bana göre çirkeflik budur,veya Baros elle oynadığı zaman sinirleniyordum çünkü neden rakibin hakkını çalıyor,hakemi aldatıyor,çirkefliğin illaki kafa göz yarma olması da gerekmez bana göre... Ayrıca objektifliğim konusuna gelince,hiç birşeyi öyle gözüm kapalı savunmadım,herşeyde olabildiğince net fikrimi belirtmeye,açıklamaya çalışıyorum,yanlış olabilir,katılmayabilirsin,ama Bülent Korkmaz babamın oğlu da değil,kimseyi de gözü kapalı savunmam takımımından dolayı,yaptıysa yapmıştır derim,videosunu,resmini göster tamam diyeyim,genel olarak yerleşmiş "çirkef bu adam" kalıbının bana göre yanlış olduğunu belirtmeye çalıştım,çünkü bizde hırslı olan mücadele eden genelde hemen çirkef sınıfına konuluyor,yıllarca Hasan Şaş'a da çirkef denmedi mi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bugün diğer takım taraftarlarının Bülent'e bok atıp çirkef demesinin tek sebebi kendi takımlarında son yıllarda, yani kendi izledikleri yıllardan itibaren (90lardan beri) Bülent gibi altyapıdan gelen başarılı, kulübü simgeleyen ve "bayrak adamı" olarak nitelendirilebilecek bir lider oyuncunun eksikliğinin kıskançlığıdır olsa olsa. Buna yakın tek futbolcu vardı son dönemde, o da Sergen. Ama Sergen de gerek lapacı kişiliğinin liderliğini bozması gerekse deiştirdiği takımlar (adam GS FB TS formaları falan giydi daha napsın) ile bu kimliğini bozdu. Başka da yok zaten böyle bayrak adamı. Türkiyeyi geçtim dünyada bile sınırlı. Gerrard, Raul, Totti... 10 tane çıkmaz heralde... Bülent fazla hırslıydı bu doğru. Hırsı zaman zaman GS'ye çok katkı sağladı zaman zamansa kendi başını yaktı. Ara ara taşkınlık yapan olay çıkartan da bir adamdı, buna da laf yok. Ama çirkeflikle alakası yoktu adamın. Hakemi alkışlamış da çirkefmiş. Hakeme tepki göstermeyen futbolcu mu var dünyada? Üstelik de bir derbi maçında aynı takımdan 4 oyuncuyu birden (gerçi o sırada 3 taneydi, Bülent alkış sonrası 4. olarak atıldı ama farketmez) kırmızı kartla atarsanız (ki 2 tanesi haksızdı), rakibin kırmızı kartlık pozisyonlarını görmezden gelirseniz bu kadar bariz bir saçmalamada tabii ki takım kaptanı sonunda delirir itirazını yapar. Ama Bülent ne Sergen gibi milli maçta rakibe tükürürdü, ne Lugano gibi kasaplığı meziyet sayardı. Bu adama çirkef demek insanın hem insanın kendi futbol bilgisine hem de Türk Futbol tarihine hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 duygusallık yapıp galatasaray gibi çirkef futbolcu ekolüyle ün yapmış bir takımdan bahsederken hele hele bülent gibi bir isme çirkef değildi demek abuk kaçıyor. içten içe trollemeyin başlığı, objektiflik diye yanıp tuturşurken bu çelişki niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bülent'in ne çirkefliğini gördünüz diye sorunca ama düzgün bir örnek gösterebilen çıkmıyor, sonra da objektif olmayan biz oluyoruz. Ha bir de "GS gibi çirkefliğiyle ün salmış" diyecek kadar densizliğin üzerine daha sonra da bu laf üzerine objektiflikten bahsedecek kadar da utanmaz bir insan olmak hakikaten zor iş olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Arkasokak said: duygusallık yapıp galatasaray gibi çirkef futbolcu ekolüyle ün yapmış bir takımdan bahsederkenbambaşkasın sen ya. adam antu'da yazar gibi geniş geniş yazıyor. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sert oynamakla çirkefliği karıştırıyosunuz hem de bilerek. fenere gelmiş futbolcuların %90 nında kasti bileğe basma gördüm ben. sert oynamak filan değil. baya çirkeflik yaparak oyundan adam eksiltmek fener takımının ruhunda var. gelip de bülente çirkef filan demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Arkasokak objektiflik konusunda en az bizim seviyeye kadar gel,ondan sonra yorum yap istersen,bizi objektif bulup bulmadığını,yoksa komik kaçıyor senden yorum duymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kac gun gecti hala ayni maci mi konusuyosunuz arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 konusulmayacak gibi değil ki be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar