applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 antu efsane.. :D adamlar hakem rörörö yapıolar bi topicde :D digerinde taraftara sövüyorlar :D biride slow bi klip koyms kendilernden geciyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fistan said: tamam hafta içi lille maçı olabilir ama lille kim ya. onu da gorucez 3 gun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o değil de vişne vodka negzel olur di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: ohahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Achtel said: Anketlerde şık eksik net 3 olur!! Go Texas Go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 SeaGle said: o değil de vişne vodka negzel olur di mi sus sus yarn okul var smdi canm cekicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fistan said: 5 para etmez dandik bursaya niye 3 ü 4 ü atmıyorsun 2 gol atmışsın rolantiye alıyorsun anlamıyorum bu feneri ya tamam hafta içi lille maçı olabilir ama lille kim ya. Lille'mi kim? Bu maçın Lille ile alakası yok. Devre arasından beri böyle bu takım. Aziz Yıldırım transfer yapmadı. Suç Duam'un bile değil. Birde şöyle birşey var gönderdiğin bir teknik direktörü neden geri getirirsin? 50 defa gelmiş gitmiş. Amaç nedir? Adam doktora yapıp kendini geliştirip tekrar mı geliyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ridvan dauma verdi veristirdi reklam aralarindada iyi kufretmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 2 gözyaşı döktü ya, bizim saf Türk halkı hemen desteğini sergiler, Güiza uzun süre daha FB'de ilk 11 artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 YEMYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Güiza'nın olayını şimdi gördüm Ligtv'den,üzüldüm be abi o kadar da değil,futbol ya bu ,tamam iyi dalga geçtikte çok ciddi üzüldüm adama hakikaten gözleri dolmuş... Khelben'in dediği gibi alma mazlumun ahını olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 guiza'nın gözyaşları moar drama plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Maçı izleyemedim kız arkadaşımla kavga ediyordum niye ağladı Guiza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 antu ftw ya. müthiş bir atmosfer. kendi kendilerine küfrediyorlar ne biçim taraftar diye. bileti 22 lira yaparsan böyle çapulcular gider falan diyorlar. şaka gibi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ilk macta fail böyle devam :) büyük hevesle acmıslar bundan sonra takıpcisi olmak gerek 1'de 0 suan :) tüm maçlarda 3P yazıo :D kendi aralarında şifre fln mi ne bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Rewendor said: 2 gözyaşı döktü ya, bizim saf Türk halkı hemen desteğini sergiler, Güiza uzun süre daha FB'de ilk 11 artık :) benim anladığım semih ve seyirci çıkar dediği için çıkarmış daum. eğer öyle birşey yaptıysa hiçbirşey diyemicem artık ezikliğin doruk noktasına varmış kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterince Zaten bu gidişle yüzümüzden bu gülücük eksik olmaz. Fener galibiyeti unuttu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 valla aptalız billa aptalız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 taraftar gazıyla futbolcu çıkaran teknik direktörü yılmaz vural'a havale ediyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 taraftar tepki gostermekte hakli ama daum orda cikartmamaliydi. guizaya ayip, hadi onu da gectim kendini kucultmekti bi teknik direktor olarak. guiza'ya yapilan ayip mayip tamamda guizanin kacirdiklarida bir degil iki degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Şampiyonluktan yana havamızı alma vakti geldi bence !! agahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fiksturumuz de super .. di, dimi :) ne boktan takimim var benim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 simdi öncelikle özer'le baslıyım çok kötüydü ya sanırım omzu çıkmış önümden geçti böyle kol sallanıyodu filan of of umarım lille maçına yetişir fener cidden salak bi takım daha dogrusu oyuncuları salak her maç böyle oluyo adamlar boşa kaçmıyo illa diger adamların arkasında bekliyo özellikle guiza ayıogluayınınoglusu ya adamı hem takımla hem de seyirciyle papaz etmenin anlamı ne oynatma para verdin diye oynayınca sana geri parasını mı veriyo çok korktum valla atıcak diye attıkça adamın takımda kalma ihtimali artıyo bi de lugano acilen iyileşsin bi ara alex yokken baya aglamıstık simdi luganosuz deniz kazmasıyla aglıyoruz baroni ve deniz acilen takımdan gönderilmeli hem de çok acil adamların bi tane iyi olayı yok aksine kötülükleri var takıma sen büyük takımsın 2-0 dan 2-3 maç veremezsin özellikle böyle kritik puan durumları varken liderlik için ZAAAAAAAA diyorum fenere mustahak bize ayrıca daum da seyirciyle papaz oluyo haklı aslında guiza alehine tezahurat yapılınca emrahın morali daha da bozuluyo adam bi de heyecanlanıyo resmen o boyuyla bi tane kafa topuna degemedi bile almayı geçtim degemedi onun yerine semih olsaydı en azından kaleciyle karsı karsıya kaldıgı 2 pozisyondan birinde gol atardı 2 kere geldi bursa 2sinde de gol oldu bu da ayrı rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi sen sokaktaki çocuğa yapsan o muameleyi dönüp küfreder sana, ki sokaktaki adamlardan bahsetmiyoruz oldu olacak taraftar temsilcisi seçsinler her hafta, maçı o yönetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben artık ingiltere milli takımını tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar