nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Masquerade said: cavanagh said: barnacle said: arkasokak nerde :( Arkasokak said: maçı kutsayıp tribündeki yerimi alıcam. bakalım yenilgi görmemezliğim daha kaç maç sürecek bu sezon.AHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 OLEY OLEY BURSASPORBURSASPOR OLEY OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Llama said: ezelimi takip edicem burayımı ezel edicem yaa Antuyu takip et bence, en heyecanlısı asdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 FÖKSTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hakemin takdiri, bize soz dusmez. futbol erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ibiş ortalaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tam lol mac ya, tebrikler bursaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kemik sesi gelecek dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sonda ne diye bagiriyordu taraftar, istifa falan mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fenere nolmuş takip etmiyodum son maçlarına baktım FB - Diyarbakır: 1-1 Bursa - FB: 3-1 Manisa - FB: 2-2 Lille - FB: 2-1 FB - Bursa: 2-3 Son 5 maçta; 2 Beraberlik 3 mağlubiyet 0 galibiyet baya başarılıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ohh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bre !! güncel başlığa bi tıkladım resmen şok oldum. full : Re: TSL 22.Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor@ 20.00 asdfafagsfsa. fenerbahçeliyim lan ayrıca ama iyi oldu bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterince Konuyu değiştirmeyin lütfen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fener ekmek kadayıfının kaymağı gibi bizler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 şerefsizler ya. geçtim guiza'yı falan şu daum geldiğinden beri maçları izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bilinc altına islemis zico bazılarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Azmodai said: sonda ne diye bagiriyordu taraftar, istifa falan mi... hepiniz o cocugusunuz diyodu yanlis duymadiysam. bu laf ozellikle onder, baris, daum ve bilicaya gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hahahah arkadaş hadi maçı izlemeye gidelim dedi, 5 yersiniz olm ben gelmem dedim. 5 yemişten beter oldukları gibi, maçta 5 gol var. kutsamışım resmen bursayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterincevalla arkadaş. beşiktaşlı her maçtan sonra :( diye gezer, galatasaraylı BAROŞ REİŞ AĞLIYORUŞŞŞ der, sonra gelip fener'in puan kaybettiği maçlardan sonra ZAA demek için yaşarlar. her maç yenilelim bu ülke daha güzel yer olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterince ağlama melis dendi mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 efsanesin bursa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Disappear said: Azmodai said: sonda ne diye bagiriyordu taraftar, istifa falan mi... hepiniz o cocugusunuz diyodu yanlis duymadiysam. bu laf ozellikle onder, baris, daum ve bilicaya gitsin. guiza unutulmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yaşaaaaa Failbahçeeeeeee=) ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar