escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 said: Düşük bir bütçe ve amatör kamerayla çekilen 'Paranormal Activity' adlı film İtalya'da 14 yaşındaki bir kızın felç olmasına neden oldu. Hükümet film için bazı sınırlamalar getirmeye hazırlanıyor. http://haber.mynet.com/detay/dunya/korku-filmi-felc-etti/495087 vayanam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 +18 olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nesinden felc olmus bu filmin bildigin komikti film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 E 14 yaşındaki çocuk izlerse öyle olur zaten yaş sınırı var filmin. Orada yoksa devletin saçmalığı. Tabi Cem Yılmaz iyi demiş: "Çocuk olmamış!" bunlara bakıp felç olcak kadar korkuyorsa çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 anlamadım nasıl felç olmuş, haber filmden daha korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 asparagas gibidir ama doğru 14 yaşında ki çocuk neden izler neden izin verilir sinemaya girişi için ? bu konuda tartışsalar daha doğru olurmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 film okadar kötüydü ki çok doğal kız'a üzüntüden felç inmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir cocuk oldugundan olmasin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 said: tek bir mekanda geçen film sadece 15 bin dolara mal oldu. Yönetmenliğini Oren Peli'nin yaptığı film, ABD'de ekim ayında gösterime girdiği ilk hafta 22 milyon dolar hasılat yaptı oha ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o kadar korkunç değildi yaa ama çocuk işte yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kitlenmiş kalmıştır muhtemelen, şoka girmiş gibi. Bizim müthiş habercilik anlayışımızla felç olmuştur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu dandik filmde felç olduysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Esh said: nileppezdel said: çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir cocuk oldugundan olmasin =D Ben o yaştayken ayırt edebiliyordum ki eminim şu forumdaki hemen hemen herkes de o yaştayken film izlediğinde felç olacak kadar korkmuyordur, kurgu olduğunu anlayabiliyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lan ben 14 yaşındayken neler izliyodum ahaha yani biraz garip geldi bana gdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben Beetle Juice'u izledigim gece uyuyamamıştım huylanıp :P Ulan bu şerefiz dolaptan falan çıkar çöker üzerime diye. Ama ben çocukken film falan yoktu dedem kafasına kadın çorabı geçirip soyguncu gibi kovalardı bizi evin içinde, o zaman altıma kaçırırdım nerdeyse korkudan heheh. Ne manyak adammış ya rahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 valla ben daha yaştan dolayı sinemaya giremeyen birini duymadım :) ki yeni nesil 14-15 ler hayvan gibiler bide. film felç geçirtcek bi film değildi.herhalde cin çarptı o ara paranormal birşeyler dönmüş belli.filmle alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben gördüm baya ya watchmen'e giremedi bir sürü tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 viraldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BEN 14 YAŞINDAYKEN KIZ PEŞİNDE KOŞUYODUM BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yalan haberdir viraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bi film vardı cyborg gibi bişey peşine avlamak için atanılan bi takım askeri teker teker bulup kafalarını falan koparıp ağaçlara asıyodu. 14 yaşında izlemiştim adı neydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 draculayi izledigimde ben ilkokulda filandim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 başlığı açınca ilk tepkim demonoid e girmek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 resident evil 2 yi 10 yasında bitirdim saglamım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: bunlara bakıp felç olcak kadar korkuyorsa çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir abi bu nasıl bir yorumdur lan burda bahsettiğin çocuk yahu korkabilir olabilir nedir bu gidip bi de döv çocuğu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar