Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu gece onuncu gün doldu. ilk üç gün çok zor geçti. üç gün boyunca yataktan çıkmadım. canım sigara istedikçe uyudum. hayatta bir daha hiç bişeyden zevk alamıycakmışım gibi geldi. dördüncü gün biraz ayağa kalktım günlük işlerimi yapabilir hale geldim. yedinci günden itibarende normale döndüm. hala arada canım istiyor ama o ilk günkü krizler gibi değil. kahve ve çayla geçiştirebiliyorum. burada daha önce bırakmışlar vardı. sigara içme isteği tam olarak ne zaman geçer tamamen? yoksa hiç geçmiyomu ömrüm boyunca her yemekten sonra felan aklıma bi kere gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 4 gündür içmiyorum, parasızlıktan. en büyük faktör de buna, dert ve tasamın sıfır olması bugünlerde, evden dışarı çıkmamam vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 he spor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 annem 8 yıldır içmiyo ki günde 2 paket içerdi geçen gün dedi ki şimdi bi dal yaksam yine günde 2 paket içmeye başlarım yani bittik biz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bende 1 ay içmemiştim. bıraktım diye seviniyodum. taa ki o kavgadan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 daha öncede 5 gün bırakmıştım. 5 gün sonunda bi nefes alıyım bakalım noolcak dedim. ciğerlere ulaştığı anda anladım o bi nefesin asla bi nefesle kalmıycağını. bir yıl içmeyip bir yılın sonunda artık bıraktım 1 taneden bişe olmaz diyip bıraktığı yerden başlayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mal said: burada daha önce bırakmışlar vardı. sigara içme isteği tam olarak ne zaman geçer tamamen? yoksa hiç geçmiyomu ömrüm boyunca her yemekten sonra felan aklıma bi kere gelir mi? geçmiyor o istek hiç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 allah kahretsin saat 3 buçuk sigara kalmadı evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 selam bende tekrardan başladım, ama 3 gündür evde olmam nedeniyle içemiyorum hayat baya acımasız bu 3 günlük süre içerisinde, olmuyor rakıya sigarasız eşlik etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 6 ay sonra istemiyor bünye. yalnız nargile içersen de olayın biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Tebrik ediyorum... Ben 11inci denememde bırakmıştım. Üstelik önceki 10 seferi SADECE 2 hafta üzeri denemeleri sayarsam 10, yoksa rakam çok daha fazla. bir 18 ay var bir sürü de 90 gün üzeri denemem var, gene de bırakamadım, defalarca malup oldum. Öncelikle sigara tiryaliğinin ciddi bir uyuşturucu madde bağımlılığı olduğunu kabul etmek ve mücadeleni bu bilinç ile sürdürmen lazım. Madde bağımlıları asla arada sırada madde alamaz. Ya bağımlıdır, ya da bağımlılıkdan kurtulmuştur. Arası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Sigara bırakılmaz, ara verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 başlıyacağın şeyi niye bırakıyosunki Malmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok başlamam, başlayamam. öyle bi mallık yapamam artık. çünkü işin içinde hastalık var (buerger).yakıyım bi tane deme lüksüm yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çok geçmiş olsun. benim annem 12 yıl içmiş bana hamileyken bıraktı. yaklaşık 15 yıldır sigarayı özlemediğini her yemekten sonra aramadığını biliyorum. arada türk kahvesinin yanında içer hala ayda yılda bir ama başlamadı tekrardan hiç. biraz irade işi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sostizm said: Tebrik ediyorum... Ben 11inci denememde bırakmıştım. Üstelik önceki 10 seferi SADECE 2 hafta üzeri denemeleri sayarsam 10, yoksa rakam çok daha fazla. bir 18 ay var bir sürü de 90 gün üzeri denemem var, gene de bırakamadım, defalarca malup oldum. bence sen sigara içmek istiyosun. 18 ay içmeyip tekrar başlarken hiç aklına gelmedimi şimdi bi tane içersem devamı gelecek bunun, 18 aylık emeğim, çektiğim zorluklar boşa gidecek diye? copry nin annesi gibi arada bi içmeyi düşünerek başladıysan erkekler bunu yapamıyor. çevremde 2-3 kişi var haftada 1-2 tane içen yada ayda yılda bir sohbet ederken içen ama hepsi bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben 45 gün bıraktım. Sonra bişi oldu bişeye moralim bozuldu, yaktım. şunu anladım. bi başlayan bi daha hiç bi zaman hiç içmemiş gibi olamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 başladığın işi bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mallık yapmayın sigara bırakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tamam bırakmadım 50 sene ara verdim ben. 60 yaşımda felan başlarım heralde o kadar yaşarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ShadowFax said: şunu anladım. bi başlayan bi daha hiç bi zaman hiç içmemiş gibi olamıyor :( aslında olur. hipnozla olur gibime geliyor. 3 ay içmiyim üzerine hipnoz bide akupunktur yaptırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 malmısın olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya cidden mal mal hareketler yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar