Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barbu said: gormemis lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 of kahretsin en olmaması gereken yerde sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 et yemicem ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gerci umarım et yerimX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 türk lokumu > donut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 etsiz yemek şerefsiz yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: abi tek donut yiyen gibi davranmıyorum. bunu anlamak zor değil ki, ben donut sevmeyen bir insanım diyorum, dunkin donut falan da sevmezdim diyorum, ama krispy çok beğendim farklı bence kıvamı yerinde diyorum.Ben de seviyorum da buradaki bir çok insan ise "bence gayet leş iğrenç bi tatlı" diyor niye tepki veriyosun o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çünkü abi önyargı çirkin birşey. yese çirkin dese tamam dicem. çoğu yemeden çirkin yok lahmacun yok çiğ köfte. krispy babamın belki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 cCc Lahmacun Power cCc yayık ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İSTİYORUUUUM! bana birisi bundan yapsın. kıbrısta çok canım çekiyor. Bella said: reyou said: http://foodbeast.com/content/wp-content/uploads/2009/12/dunkin-donuts-holiday-09-product.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fede said: şunları nası yiyiosunuz aklım almıyo. lahmacun varkenhakikaten ya lahmacun varken eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gerçekten dunkin ile yanyana koyduğunuzda çok daha kaliteli, esas dunkine verilmez 2.5 tl 12 saate bir haftalık ekmek gibi bayatlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gecen gün yedimde hiç haz vermedi çok şekerli ve yağlı geldi. Merakımdan soruyorum. Amerika'da keşkül,tavukgöğsü,kaymaklı ayva tatlısı fln. varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu mesajı tam şununla aynı anlarda atman güzel bi tesadüf olmuş http://forum.paticik.com/read.php?20,4784313,4824756#msg-4824756 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Masticore'cum cok onemli bir konuya parmak attin. Musadenle Caps'i acip yardiracagim. ENVAI CESIT MUAZZAM TURK TATLISI VARKEN GIDIP DONUT YENIR MI LAN? HASTA MISINIZ? Amerikan tatlilari bizimkilerin yanindan gecemez bilae... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 çeşit olarak yanından bile geçemez tabi ama bence güzel yapılmış bir sufle ile baklavanın da gönlümde yeri ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yalnız bu sufle değil.. yenilir arada değişiklik olsun diye.. ama "gnam gnam! çok harika be!" bişi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 neden herşeyi kıyaslıyosunuz? bu topikte donut türk tatlılarından daha iyi mi denmiş? yarım okuyup çeyrek anlıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 içi bavyera kremalı > all her gün 13 tane yiyorum,hala six-pack sahibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben yemedim hiç bundan. gormedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 donut zaten arada yenesi bişey, dediğin gibi aynen. ben sadece türk tatlıları vs. amerikan tatlılarına bir yorum kattım naçizane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 istanbul'a ulaşınca yersin ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 geçenlerde yemiştim de çook aşırı şekerli. beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bella said: neden herşeyi kıyaslıyosunuz? bu topikte donut türk tatlılarından daha iyi mi denmiş? yarım okuyup çeyrek anlıyosunuz. beyler sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Hotdog said: içi bavyera kremalı > all her gün 13 tane yiyorum,hala six-pack sahibiyim ben de boyle seyleri cok yiyorum ama hala daha kaburga sahibiyim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar