aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 forvetsiz hic olmuyor yaav, ortadaki adamlarin amaci kalmadi forvet olmayinca, oyle bos bos gidgel yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fenerasyon lille gibi tırt bi takımla oynayıp bide üstüne yenilmiş diye fb nin maçını yarına mı aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Estel_Anorien said: bak kermitçiğim herinin şu yorumu bildiğin bulşit mesela. sizin takımdan banane lan ne haliniz varsa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sarp girdi de, sarp mı yedirtti golü. Hani sarpı sevmiyorum ama adamın yediğimiz golde suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çok üzülmüştür yavrucaklar. ondan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 galatasarayın yeni transferleri hakem triosunu çok beğendim hem ofansda hem defansda çok başarılı oynadılar.Yeri geldi giren topu çıkardılar yeri geldi 3 metre mesafeden ibrahime dirsek attırdılar yeri geldi keitanın ibrahimin suratını dağıtmasını geçiştirdiler yeri geldi galatasaray takımının mucizevi şekilde bütün maç toplam 5 faul yapmasını sağladılar yeri geldi kasti tekme atana sarıyı vermedi yeri geldi kasten elle oynayan adama ikinci sarıyı vermediler. Adnan polatı bu transferleri dolayısıyla kutluyor yıldırım demirörendende böyle kalitesi yerliler beklediğimizi söylemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mighty_THoR said: galatasarayın yeni transferleri hakem triosunu çok beğendim hem ofansda hem defansda çok başarılı oynadılar.Yeri geldi giren topu çıkardılar yeri geldi 3 metre mesafeden ibrahime dirsek attırdılar yeri geldi keitanın ibrahimin suratını dağıtmasını geçiştirdiler yeri geldi galatasaray takımının mucizevi şekilde bütün maç toplam 5 faul yapmasını sağladılar yeri geldi kasti tekme atana sarıyı vermedi yeri geldi kasten elle oynayan adama ikinci sarıyı vermediler. Adnan polatı bu transferleri dolayısıyla kutluyor yıldırım demirörendende böyle kalitesi yerliler beklediğimizi söylemek istiyorum.bu kadar hızlı da ağlanmaz ki be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu galatasaray kalecilerine, mesafe ne olursa olsun içeriye kesilecek herhangi bir orta veya şut için baraj kurmalarının zaruri olduğu acilen öğretilmeli. acilen. kaçıncı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 53. dakikadan sonrasını izledim çok sıkıcıydı, ama bol bol çiğdem çitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahah, hakeme bahane mi buluyorsunuz şimdi, bravo futbol bilmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahahah masquerade +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Tüh, fenerle arayı 4 puan açacaktık bu hafta olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 1-1 e sevinen gsliler görmek üzücü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 thor sen önce ibrahimin elanonun kullandığı serbest vuruşta mehmet topalı kündeyle savurarak indirişini bi daha seyret bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 chagy said: baraj kurmadılar uzak diye, dedim aha gol yiyoruz. yedik. aynen buydu abi tepkim, tam olarak buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 chagy said: sarp girdi de, sarp mı yedirtti golü. Hani sarpı sevmiyorum ama adamın yediğimiz golde suçu yok. sarpın sahada varolması yeter zaten takım acizin aicizi oluyor o adam oyunda olunca nerden bulup getirdiler bu herifi tebrik ediyorum valla aziz galatasaraya transfer yapsa ancak bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Estel_Anorien said: ibo çok yalan adam. hem öküz gibi giriyo sonra bide yere atıp kafasını gösteriyo falan. kata go go go Aynı maçımı izledik ya? İbrahim'in eli çarpınca Keita'ya hemen faul verildi, Keita dirsek atınca "kafasını tutuyo, çok yeto". Keita çok iyi oynuyo ama eller kollar hiç durmuyo ya. Toplara elle atlama, elini kolunu sallama birçok maçta oluyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mighty_THoR said: galatasarayın yeni transferleri hakem triosunu çok beğendim hem ofansda hem defansda çok başarılı oynadılar.Yeri geldi giren topu çıkardılar yeri geldi 3 metre mesafeden ibrahime dirsek attırdılar yeri geldi keitanın ibrahimin suratını dağıtmasını geçiştirdiler yeri geldi galatasaray takımının mucizevi şekilde bütün maç toplam 5 faul yapmasını sağladılar yeri geldi kasti tekme atana sarıyı vermedi yeri geldi kasten elle oynayan adama ikinci sarıyı vermediler. Adnan polatı bu transferleri dolayısıyla kutluyor yıldırım demirörendende böyle kalitesi yerliler beklediğimizi söylemek istiyorum. yenilmeden bile ağlıyorlar.2 tane şutları var.2. yarı atakları yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 beşiktaş ezdi ama alamadı kazanan Fenerbahçe oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hayır adam saymış saymışta eğer saydıklarına verilecek olsaydı toromanın güreşçi misali topalı tutup yere yatırması penaltıydı. şaka gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: 1-1 e sevinen gsliler görmek üzücü =( aslında 1-1'e sevinenleri görmen daha iyi beşiktaşı adam yerine koydğunu gösterir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 El-Barto said: Estel_Anorien said: ibo çok yalan adam. hem öküz gibi giriyo sonra bide yere atıp kafasını gösteriyo falan. kata go go go Aynı maçımı izledik ya? İbrahim'in eli çarpınca Keita'ya hemen faul verildi, Keita dirsek atınca "kafasını tutuyo, çok yeto". Keita çok iyi oynuyo ama eller kollar hiç durmuyo ya. Toplara elle atlama, elini kolunu sallama birçok maçta oluyo bu. çarpma mı ? adam keitaya baka baka koşuodu abi :).yapmayın etmeyin şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ya önde olduğu topta niye bilerek vursunki? Omuz omuza gitmiyolardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben lagden keitanın tokadını görmemişim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hakemin takdiri bize bisey demek dusmez. futbol erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar