Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Diplomasi yoktu, neresi sorunsuzdu yani o diplomasi ile? Adamla 2000 yik kardes ol, hep beraber savas, ticaret yap, bir dedigini iki etme; sonra nanik cekip savas acsin?!?!?! Bir degi, iki degil, her oyunda oluyordu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 GERGE'ye +1000 ya. diplomasi olayında ayrıca çok yüzeysel bir oyun, ilk 10 20 turn aynı şeyleri bas bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 They secretly covet the lands we own. Bu işte açıklaması ahahah. Osmanlı fransaya o kadar kapitülasyon verdi panpa oldular 16. yyda, bak ne oldu şimdi. O yüzden en yakınım beni ardımdan vurdu bu nasıl diplomasi diye girmeyin, ardınıza archer infantry bekaret kemeri takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 x'in x'ten baska dostu yoktur cCc. hepsinde ayni sorun, ogrenmedin mi hala oyunu? fsdjlfkja. it's not a bug, it's a feature durumu var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 O değil, Sid Meier's in bunu yapması koyuyor adama. 5'i başka bir firma yapsa anlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 oyunu bu tırt expansion adam etmez ya, çok temel dandiklikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 GERGE said: Diplomasi yoktu, neresi sorunsuzdu yani o diplomasi ile? Adamla 2000 yik kardes ol, hep beraber savas, ticaret yap, bir dedigini iki etme; sonra nanik cekip savas acsin?!?!?! Bir degi, iki degil, her oyunda oluyordu bu. Bu dediğin konuda yeni expansionda büyük değişiklikler bekliyorsan büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacaksın. Diplomasi ile ilgili yenilik World Congress, o da ileri çağlarda devreye giriyor. Temel diplomasi mantığında bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Komutan said: Hayır, teknolojisi hızlı gelişti diye tepesine biniyorlar sanırım. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 E daha iyi işte ezersin adamları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 GERGE said: Oynamaya ara ver bir de istersen biraz. Oyunu sonunda adam edecek ek paket geliyor diye umuyor tum bit Civ toplulugu su anda: http://store.steampowered.com/app/235580/?snr=1_7_15__13 Pre-order'imi verdim, bekliyorum ben. Hala Civ IV'e devam bu cikana kadar, umarim adam olur sonunda da Civ V'in ustun combat yanini ve sosyal policelerini filan kullanirim diyorum. ya ben biraz size yaklaşayım, dinamikleri öğreneyim fln diye training amaçlı oynuyorum yani. hani prince seviyesinde babille ortaçağda massive saldırı alıyorsam oyunu henüz anlamamışım demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 axedice said: E daha iyi işte ezersin adamları? ordu sayım az sanıyorum. işte defansif olarak ne yapmak lazım onu da kaptım mı tamam. sadece wall ve okçular yetemedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bir de, gel embbasy aç, oo kanka naber fln takılıyoruz, yeni şehir kuruyorum, ana şehirlerim böyle asker fln kaynıo, adam umursamayıp ufaklığa saldırıo, sonra bir de peace treaty istio ama 3 şehrimi daha istio o arada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 rusya ile oynadığımda teknoloji olarak geri kalmıştım ama 2300 e kadar mı ne hiç saldırı almamıştım ne tuhaf. (asker sayım da 3 4 flndı hani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Düz soldierların da olsun. Iron varsa ortaçağda swordman / longswordman ya da pikeman. 20 üniteyle dalga dalga gelip şehrin etrafındaki bütün tileları kaplayınca savunamaman normal. Adamın archer ve siege ünitelerinin rahat rahat şehri bombalayamaması lazım. Pikeman civil servicele geliyor, education yolunu tercih ediyorsan al, ama upgrade i cavalry/anti cavalry birimi olduğu için ilerde bi işe yaramıyorlar. (Cavalry yani atlı birimler terrainden gelen savunma bonuslarını alamıyor, çoğu combat pozisyonunda büyük bi eksiklik). Swordsman en aşağıda ironworking steel vs. diye gidip daha sonra musketeerlara ve infantrylere upgrade oluyor, oyunun sonuna kadar her çağda işe yarayan bi ünite var o ağaçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hiç bi versiyonnunu oynamadım buun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Zaten konsol almaya falan niyet etmişsin, oynasan da bişey anlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 pc nin yanında konsol o, ev zengin dursun gelen arkadaşlar sıkılmasın hesabı bide "nası bişimiş bu yeaa" baya kötülemişiniz oyunu, değer mi almaya? sen oyunu beğeniosun sanırım? peki sam beğenio mu o kritik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 vay anasını gören de komplike bir oyun sanacak, ver 7 yaşındaki çocugun eline oynasın. arcade oyun resmen, arayüzü biraz değiştirip konsola uyarlasalar kimse rahatsız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ahahah konsol oyuncularını civ oynarken düşünemiyorum. "Chieftain çok zor yeni zorluk gelsin!!11" Oyunun çok iyi olmasını geçtim üstüne serinin de en iyisi. Civ oynayacak adam 5ten başlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hm paradox oyunları kalitesi var diyosun doğru mudur? yeto yeto kaynak topla tuşlara bas birim bas upgrade ol sağa sola saldır oynuysa hiç bulaşmıim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yeni exp cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 herkes cok dost davranıyorum bana saldırıyorlar diyor da bir ai da cıkıp friendship yolladım fazla luxurysine para saydım dondu saldırdı demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Suark said: paradox oyunları kalitesi var diyosun doğru mudur? Bi paradox oyunu derinliği yok o kadar değil. Civ kadar çok oynamadığım için net bi karşılaştırma yapamam, HoI detayı yok diye arcade denmesi tam bi "sam argümanı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 red alertin dünya haritasında uzun vakte yayılmış versiyonu diyosan almiim ya. bayar sıkar aynı şeyler. empire earth vardı böle dimi, bunun hızlı versionu sanırım. hemen hızlı sorular, populasyonunun motivasyonu veya moodu veya genel durumu önemli? köle yapabilio musun? din vs ne kadar önemli? din kurabilio muyuz kendimiz? milleti birbirine kırdırabilio muyuz? başka ülkelere propaganda yoluyla iç işlerine karışabilio muyuz? politik duruşumuz ne kadar önemli? para durumları ne kadar önemli? ülkelerle birlik kurup, imf gibi bi fonla borç verebilio muyuz? borç verip almak var mı? el altından banka kurdurup başka ülkeleri batırabilio muyuz istediğimizde? medya ne alemde? rte gibi yapabilio muyuz? tmsf kurup istediğimizi içeri falan atabilio muyuz? Hükümetler mi var yoksa vesayet mi? böle gidip başka ülkede darbe yaptırabilio muyum? el altından silah satabilio muyum? ya da el üstünden? ticaret nası? bunların cevabını istiyorum baltazar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 screwy said: herkes cok dost davranıyorum bana saldırıyorlar diyor da bir ai da cıkıp friendship yolladım fazla luxurysine para saydım dondu saldırdı demiyor dimi ya. #resistai veya #direnyapayzeka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar