quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Yav hee he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 quixef said: Firaxis bizim için yeni zorluk ekledi, 8 - Deity normal max. seviye, biz normalde 9 - Pantheon da oynuyoruz. Dalga mi geciyosun ? Ben ai'yi monarch'de zor yeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Achilere baktım. Oynarken en son king'de bitirmişim. Kingde oynarken oyun acayip dengeliydi. Daha aşağı seviyelerde ai mutlaka çağ olarak geride kalıyor. Tank çıkarken adamlar yeniçeri basmaya çalışıyor gibi görüntüler oluyordu. King ve ileri zorluk seviyelerinde work rate, teknoloji vs. gibi konularda boost almaya başlıyor ai. Sınırıma helikopterler, sam'ler yığınak yapmış haldeyken science victory almışım. =/ Böyle zevkli oldu oyun bayağı. Daha ileri seviyelerde de denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 civ5 gods kings'den sonra cok iyi oldu, bu yeni expansion la civ4 kivamina gelir , omrumu yer . edit : call to power mod'u ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 valla ben işte ortanın bir üstünü yenebiliyorum anca King mi monarch mi nedir onu anca oradan sonra ai beni eziyor ne diplomasi söküyor ne başka birşey... bu arada diplomaasi&din ilişkisi olmadan hiç bir zaman civ4 kıvamına gelemiycek,gelemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 axedice said: Single oyna biraz, 5te rahatlıkla bilgisayarı yenebilecek hale gel. 6-7 oyun kazanmaya başlayınca multiye hazırsın demektir. vs ai baya cheese üzerine, hani 8de kazanan adam multide bişey yapamaz aynı taktiklerle ama yine de ne nedir öğrenmeden multi zor olur. tamamdır abi o zaman download edip exp çıkana kadar kasayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 benim önce bir tuto okumam lazım sanırım. yoksa ai beni tokatlar gibi. Herşeyi yapayım diye yırtınan bir yapım var zira civ serisinde genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ben oyunumu let's play videoları izleyerek ilerlettim. ozellikle maddjinn adlı bi abi var onun oyunlarını izledim. streamini takip ettim. bi kac tricki ogrendikten sonra kendine gore taktikler yapmaya baslayıp rahatlıkla 6 7. seviyelerle "esit" sartlarda oynuosun tabiki kazanmak icin gereken caba da bi azalma olmuyor diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bu workerları hareket ettirmeden next turn yapılmıyor mu ? ayrıca yol yapmayı bulamadım ya tuto'da 1 saat oynadım yol yapacağım teknolojiye gelemedim o kadar upg yapmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yolu seciyon diger sehri seciyon sonra basliyolar yapmaya. worker icinde bir tus vardi hatirlayamadim baya oldu birakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yok yolun nasıl yapılacağını buldum da yol olayı açılmadı işte. teknoloji bişiyi yapman lazım diyordu da oyunu ilk defa oynadıgım için tam olarak neleri yapmam gerketiğini bulamadım sdfs library falan yaptım adamlar okusun ki yol yapmayı öğrensin diye ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ya yol icin teknolojiye ihtiyac yoktu yanlis mi hatirliyorum, oynayanlar duzeltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 teker lazım değil m,? workerına sleep yap kaldırana kadar beklesin yada skip turn de (default space sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Wheel gerekiyor yol için. Tech treeye girdiğinizde her teknolojinin altında nelerin geldiği yazıyor, civilopediada aratarak da improvement olsun unit olsun hangi techlerin gerektiğini görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Yazıyor zaten hangi improvement için ne teknoloji gerektiği o improvement in üzerine geldiğinde. Misal yol için (Requires Wheel) gibi bir şey demesi lazım. Screwy, oyunumu geliştirdim derken? Zaaaa iks de. Ya dolar da yükseldi bak Steam Summer Sale öncesinde. (Dünyanın en yüzeysel adamı bildirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 screwy said: ben oyunumu let's play videoları izleyerek ilerlettim. ozellikle maddjinn adlı bi abi var onun oyunlarını izledim. streamini takip ettim. bi kac tricki ogrendikten sonra kendine gore taktikler yapmaya baslayıp rahatlıkla 6 7. seviyelerle "esit" sartlarda oynuosun tabiki kazanmak icin gereken caba da bi azalma olmuyor diyebiliriz. teşekkür. izleme öğrenme olayına girişeyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 goty'nin üstüne yüklenmesi gereken şeyler var mı daha ? ayrıca bu çağ atlama neye göre oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 teknolojiye göre. bir sonraki çağdan birşey keşfedersen o çağa geçiyorsun. tech tree'de tepede çağları görebilirsin: http://well-of-souls.com/civ/images/vexing_332techs_original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yaa beyler size bir şey sorcam.. benim kuzen gold edition aldı da.. kendi pc sine yükledi.. sorun yok. ondan aldım orijinal cd yi bende kendi pc me yükleyim dedim steam kuruldu.. ama oyunun kendisi yok sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Kuzeninin Steam Hesabına eklenmiştir. Farklı bir account ile oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Allahım bu nasıl soru. Lazerle yeni çizdirdiğim gözüm pıtır pıtır seyirdi valla. Yabmıyın canlarım yabmıyın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 quixef said: Allahım bu nasıl soru. Lazerle yeni çizdirdiğim gözüm pıtır pıtır seyirdi valla. Yabmıyın canlarım yabmıyın böyle şeyler. direk steam bilgisiylemi doğdun.. ilk defa orijinal oyun aldım ilk defa steam diye bir şey duydum çok mu ilginç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 jonq said: Kuzeninin Steam Hesabına eklenmiştir. Farklı bir account ile oynayamazsın. cevap için teşekürler hocam. ne yapmak gerek ? bazı sitelerde key satılıyor felan deniyor onu mu almam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 alexandros said: quixef said: Allahım bu nasıl soru. Lazerle yeni çizdirdiğim gözüm pıtır pıtır seyirdi valla. Yabmıyın canlarım yabmıyın böyle şeyler. direk steam bilgisiylemi doğdun.. ilk defa orijinal oyun aldım ilk defa steam diye bir şey duydum çok mu ilginç! Yoo okumayı bilmeyen bayağı var, hiçbir ilginçliği yok senin durumunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Aynı şekilde box alabilirsin yada steam i kurup oyunu steam üzerinden de alabilirsin yada steamworks olarak satan başka sitelerden de KEY olarak alıp kendi steam accountuna ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar