axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Aç civilopediayı, bak metallurgy entrysine. Senin yeto bölümün paperları için tek başına orası yeter ahahah Hadi 3v3 için son bi adam eksiğimiz kaldı, gemi kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 başladınız mı başlamısınız gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 6. mız biraz problemli, beklemede kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 En son denediğimiz de bende problemliydim trolololo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Senin steam neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 lanet olsun böle oyuna.5 dakka 10 dakka dayansa 11. dakka quix e bağlanamya calısıyorum net kopuyor. civde join dediğim an time out verene kadar yok internet. anca modem reslicen oyunu kapıca aççan, bi 10 dakka daha idare etcek. başka oyunda yok bi bu oyuna mahsus, ne yapıyor arkada anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D44HX Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bu oyun kadar saçma ve dandik strateji oyunu oynamamıştım, şaka gibi adamlar ok ve mızraklarla helikopter,ucak düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yanlış geldin panpa sen, o Civ 3 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bence Avatar ile de karıştırıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 alayına kayar http://cdn.wikimg.net/strategywiki/images/9/9b/Civ1_Militia_dos.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bi daha letheyi oyunlara alma hatasına düşmeyelim de. Adam resmen akşamımızı zehir etti. Steamden birini nasıl siliyorduk? Letheyi hayatımdan tamamen kazımak istiyorum. Forumda da hellban atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Haha şunu hatırlıyorum hala Civ1 de Bunla battleship'im batıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dostlar civ yükledim pc ye.. full dlc gods&kings.. gold edition aldım yani.. ama tr yama lazım :S bir yardımcı olabilirmisiniz ? bide forumlarda baktım bi tr yama varmış ama hata veriomuş şehir alırken felan vs.. yardımlarınızı bekliyorum dostlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yok mu yardımcı olacak kimse ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sen yanlış gelmişsin kardeş, biz pati olarak kraliyet ingilizcesi bildiğimiz içün buralarda bulamazsın aradığını... do u understand bRo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 tr yama? oyunu türkçeye çeviren bir yama mı yani? hiç duymadım öyle birşey doğrusu ama muhtemelen sıkıntı çıkarabilir söylediğin tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 anladımda kardeş ben tr yama ile oynadım.. çokda güzel çevrilmişti.. ama işte o sadece civ V di. ben gold edition aldım onun çevrisi lazım... O ingilizcede uzman pati ailesi bi el atsa şu çeviri işine.. harıl harıl indirsek bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 valla onu yapanlarla temasa geçmen lazım herhalde, burada hiç bahsedildiğini duymadım o yamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 workshop'a koymuslardir belki? oraya bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 unofficial patch ve onu enhanceliyen modu kullanan var mı ya bende çok fena stutter yapıyor. enhancei kapatınca azalıyor ama gene biraz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://www.twitch.tv/2k A Look at Civilization V: Brave New World And Q&A with Dennis Shirk, Sr. Producer at Firaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Abi of çok aptal bi muhabbet dönüyor ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 turizm ne lan simcity mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 20 saniye izledim beyinsiz bir muhabbet dönüyor kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kari aptal aptal biseyler yapiyodu, ben de kapadim, bunelan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar