Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 combat sistemi yuzunden multiplayer'dan nefret ettim dun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-QiHaQZKXE9g/UF14-eA4SWI/AAAAAAAACuU/VHZDNgSw3LI/s1600/jill-greenberg-crying-photoshopped-babies-end-times-17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 qq gormemissiniz olm. rahadolun, hollanda turuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 axedice said: Dünkü oyuna devam edelim bu arada. Tam nişanı kesiyorduk ;) Quix nasıl geçti mülakat? Saat 16:00 - 18:00 bandında bir ara olacak, henüz olmadı yani. Malum yerel saat olayları. Zaa. Ne nişanını kesiyodunuz birader bu arada? Üç kıtada tek bir iron olmaması gibi bir komediden bahsediyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ulan gene tek başına eşşek gibi kıtada junglelar içinde simcity oynuyorsun gene ağlıyorsun bitmez mi senin QQ quix bitmeeeezz miiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kaede said: ulan gene tek başına eşşek gibi kıtada junglelar içinde simcity oynuyorsun gene ağlıyorsun bitmez mi senin QQ quix bitmeeeezz miiiiii Arkadaşım, pangaea açtım, host most dediniz kendi elinle verdin shuffle ı, sonuç böyle oldu. Benim olaya dahlim yok, ayrıca QQ dediğin de gayet haklı bir isyan. Ben kendi adamdayım (ada bu arada, kıta değil, üç şehri iç içe kuracak ancak yerim var), Komutan kendi kıtasında (bak bu kıta :P), Darklight bir kıtanın üst kısmında ve hiçbirimizin yanında veya expansion atacağı yakınındaki bir adada iron yok. Böyle bir şans olur mu? Sonra Frigate lerle gelip nişanı kesiyorduk bla bla. EDIT: Ve Axedice in kolay ulaşacağı yerde 18(!!!) Iron var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ee erken wonder rushlayıp civil service gideceğinize denizlere açılsaydınız hem production hem jungle hem de kendine ait kıtan var. allyınızdan mis gibi iron da geliyordu biz gidip pillagelayana kadar. bizim ally olduğumuz 1 tane city state bile yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Öte yandan Sim City nin kralını oynayan sensin yani o oyunda. Daha bir Great Admiral bir de Archer ini gördüm oyun boyunca, yerini bile bilmiyorum. Eğer Protoss armada gibi gelip planetary bombardment yapmazsan yazık yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ordu yapamıyorum çünkü supportlıyacak gold yok tile yieldlardan science kasamıyorum çünkü jungle ve pop yok sadece production var kendi kıtamda ama yerleştiğim bütün adalar cennet gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben hala yan yana dikilen fortların digerini almasının intended olduguna inanmak istemiyorum ama bu sefer cok bisey kazanabilecegin bi yer degil en azından oraya contain ettik guzelce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Citadellerin o kadar agresif kullanilmasina engel olmak icin bilerek konmus bir ozellik bence. Rakibin sinirina citadel koyuyorsan o riski goze alacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi iron'a sahip oldugum turn sayisi 1. yaziyla bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ne güzel oyun bu. ıhğğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 all random emperor standart map atıyım dedim tunus küçük ada tek şehirle karadaki bütün resourceları ve 6 tane deniz resourceunu alabiliyorum +1 production fishing boatu kaptım beeline great lighthouse 10. turne geri dönsem bile 1 turn ile kaçırıyorum kelimeler kifayetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Komutan said: Citadellerin o kadar agresif kullanilmasina engel olmak icin bilerek konmus bir ozellik bence. Rakibin sinirina citadel koyuyorsan o riski goze alacaksin. tamam iki citadel de esit etki etsin ve dengede kalsın. aynı etkiyi yaratan 2 seyin bir turn sonra koyuldu diye oburunu overrun etmesini algılayamıyorum ben. Dengeye gelsin iki citadel de karsı kareye 25-30/turn vuracagı icin defansif attıgın citadel de anlamlı olmus olur. ikisini ele gecirmek komik geliyo. ki hele oyunda savunma yapmanın baya kolay oldugunu dusunursek agresifligi iyice o yonden de kısmaları cok cok huzunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 +1 production fishing boat hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 god of the sea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-w3Hs__0klG8/Tw8xF5C6OsI/AAAAAAAABGw/RwAsirtN-ws/s1600/foseydon1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 1950'lerdeyim, nerdeyse iki turn'de bir oyun çökmeye başladı, bilgisayarım modern era'ya yetemedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cFpbtP7Yl6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Gençler ben evdeyim, hasta olduğum için gitmedim eğitime. İsterseniz bi oyun atalım, ama geç saate kalamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 iyi ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Oyun gayet güzel giderken niye çıkıyorsun lethe? Hayır bide çıkan mıkan olmasın saat geç olmadan bitirelim diye gündüz başladık lolz Yoksa . . http://jimmyakin.com/wp-content/uploads/misc/6a00d8341bfbfe53ef014e879910d5970d-320wi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 uyandım şimdi gel devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 "40% of food is carried over after a new citizen is born" tarzı şeyler ne işe yarıyor tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar