Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aynen hatta sabah 6 da havaalanında olmam lazım o yüzden uyutmayan bir oyun istiyorum sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 axe geliyor 10 dakikaya quix screwy ve ben varız etti 4 daha gelicek varsa ses etsin yoksa 4 lü bir oyuna başlıyacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ulan yeni bitti oyun hemen baslarsak kusarım bi 10 dk verin :P ama amerikayı science victory e tasıdım keyifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 GEL VATANDAŞ GEL, BİR BAŞKA AZTEK SCIENCE VICTORY GÜNÜNE GEL!!! BEAKER 1 TL, 7 TANE 5 TL!!! O değil de, oyun var mı bugün? Ben istiyor oyun, ben verecek kaç dolla daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 meh birinizde şuraya gelin hepsini nukeledim akılları şaştı diyin varsa yoksa kültür kastım bilim kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi okadar kotuyduki harita quix ballı cıktı bi tek okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hamsilipilav said: meh birinizde şuraya gelin hepsini nukeledim akılları şaştı diyin varsa yoksa kültür kastım bilim kastım Ben yaptım Manhattan Project i de, kaçtılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://www.twitch.tv/maddjinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Evet gençler var mı 2v2 3v3 ya da az kişi olursak vs. ally oynamak isteyen? Ben evdeyim bugün, erken başlayıp akşam yemeği arası verirsek işte 12 gibi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben kaede komutan lethe. Quix ve screwy gözler sizi arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Lethe nerden çıktı lan darklight. 3v3 oynuyoruz kapattık alımları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 stream istiyorum proje yaparken akar arka tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 1-2 hafta önce biri daha istemişti destek verdim de iplemediler. buna da destek veriyorum. stream istiyoruz. oyn indirimdeyken bi tek civ 5'i aldım şimdi de dlc falan yok sorun olur diye diğerini alıp gelemiyorum izliyim bari asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lan iyi ki bi multi atalım dedik adamlar kaptırdı kendilerini haftalardır sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 oyunun kendiliğinden üniteden üniteye atlamasını nasıl iptal ediyoruz? delirtiyor gerçekten bi de sultan süleyman'ı noel baba gibi bişey yapmışlar ve düzgün türkçe konuşuyor inanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sakalım ve göbeğim adına o atlamaya bende deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o atlama yüzünden oyundan soğudum zaten, mp'nin içine ediyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Saeros said: oyunun kendiliğinden üniteden üniteye atlamasını nasıl iptal ediyoruz? delirtiyor gerçekten bi de sultan süleyman'ı noel baba gibi bişey yapmışlar ve düzgün türkçe konuşuyor inanamadım off süleyman'ın türkçe çoook kötü ya. diğer diller de böyle ise yapmasınlar abi liderlerde konuşturma fln. yıl 2012, dünyanın sonu geliyor, "oduncu, yaparım" seviyesinin üstüne çıkamamışlar. yazık cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dünkü oyuna devam edelim bu arada. Tam nişanı kesiyorduk ;) Quix nasıl geçti mülakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 stream sıkıcı olur ama oyun hakkında epey bilgi öğrenebilirsiniz. önümüzdeki haftasonu birkaç oyun streamlemeyi deniyebiliriz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 calimero said: Saeros said: oyunun kendiliğinden üniteden üniteye atlamasını nasıl iptal ediyoruz? delirtiyor gerçekten bi de sultan süleyman'ı noel baba gibi bişey yapmışlar ve düzgün türkçe konuşuyor inanamadım off süleyman'ın türkçe çoook kötü ya. diğer diller de böyle ise yapmasınlar abi liderlerde konuşturma fln. yıl 2012, dünyanın sonu geliyor, "oduncu, yaparım" seviyesinin üstüne çıkamamışlar. yazık cidden.. doğru aslında age of 2 seviyesinde bi türkçe evet, ama genelde oyunlardaki türkler türkçeyi arap gibi konuştukları için ben baya şaşırdım. yoksa baya düz konuşuyor zaten orası öyle, ses tonu filan da padişah gibi durmuyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Süleyman bildiğin lise müsameresi padişahı. Çok beter bi seslendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 süleyman gene neyse, gerçek kötüler var. yoldan geçen meksika göçmeni kıza seslendirtmişler isabel'i adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sam said: yoldan geçen meksika göçmeni kız Modülatörün alenen ırççılık yaptığı bölümde üyeler kim bilir ne yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar