Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GEL VATANDAŞ GEL, BİR BAŞKA AZTEK SCIENCE VICTORY GÜNÜNE GEL!!! BEAKER 1 TL, 7 TANE 5 TL!!!

O değil de, oyun var mı bugün? Ben istiyor oyun, ben verecek kaç dolla daha?
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

meh birinizde şuraya gelin hepsini nukeledim akılları şaştı diyin varsa yoksa kültür kastım bilim kastım

Ben yaptım Manhattan Project i de, kaçtılar :(
Mesaj tarihi:
1-2 hafta önce biri daha istemişti destek verdim de iplemediler. buna da destek veriyorum. stream istiyoruz.
oyn indirimdeyken bi tek civ 5'i aldım şimdi de dlc falan yok sorun olur diye diğerini alıp gelemiyorum izliyim bari asdf.
Mesaj tarihi:
oyunun kendiliğinden üniteden üniteye atlamasını nasıl iptal ediyoruz? delirtiyor gerçekten

bi de sultan süleyman'ı noel baba gibi bişey yapmışlar ve düzgün türkçe konuşuyor inanamadım
Mesaj tarihi:
Saeros said:

oyunun kendiliğinden üniteden üniteye atlamasını nasıl iptal ediyoruz? delirtiyor gerçekten

bi de sultan süleyman'ı noel baba gibi bişey yapmışlar ve düzgün türkçe konuşuyor inanamadım

off süleyman'ın türkçe çoook kötü ya. diğer diller de böyle ise yapmasınlar abi liderlerde konuşturma fln.

yıl 2012, dünyanın sonu geliyor, "oduncu, yaparım" seviyesinin üstüne çıkamamışlar. yazık cidden..
Mesaj tarihi:
calimero said:

Saeros said:

off süleyman'ın türkçe çoook kötü ya. diğer diller de böyle ise yapmasınlar abi liderlerde konuşturma fln.

yıl 2012, dünyanın sonu geliyor, "oduncu, yaparım" seviyesinin üstüne çıkamamışlar. yazık cidden..

doğru aslında age of 2 seviyesinde bi türkçe evet, ama genelde oyunlardaki türkler türkçeyi arap gibi konuştukları için ben baya şaşırdım. yoksa baya düz konuşuyor zaten orası öyle, ses tonu filan da padişah gibi durmuyor hiç
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...