barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben de o saatler arasında uygun olurum en fazla. eğer başkaları da çıkarsa o saat için ikinci bir grup kurulur olmadı. gerçi ben noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Gigantic değil standart açtık haritayı. 6 kişi oynarken 8 kişilik harita açıldı yani. Hayal gücünden yoksun arkadaşlar kendi adalarına hapsolunca gigantic diyor tabi. Akşamları 8- 12 arası falan oynuyoruz, o 12 1 oluyor tabi heh. Genelde içimizdeki mızmızların dayanma süresine göre değişiyor. Mesela dün lethe oynamayı beceremeyince rage quit attı orda bıraktık biz de. Yeniyim meniyim diyorsanız problem değil yani, lethe gibi hiç anlamayan bilmeyen adamlarla birlikte oynuyoruz onları eğitiyoruz anlatıyoruz falan. Dimi hamsili, dimi darklight anlatıyorsunuz dimi çocuğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Oyun donuyomus haberim yokmus. Atarim ben de yer olursa ses edin. Artik sonsuzlukta kaybolan bi sesin de yok ventte filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yenilikten değil de işte becerememeden sdf Sign me up lan o zaman. Bi de barbar açıyonuz mu? Barbarsız çok kuru oluyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dun ortak tech research olayini izah edene kadar adamlar witchhunt yapti bana sdfghdjsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yarin ve pers aksami ben de gelirim. Cradle of civ map packs haric butun dlcler(yani tum civler) var. Steam profil: romslayer bi inv aliyim gruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ya ne witchuntı ikimiz birlikte mining aldık sen almadın , biz sana kızmadık ses etmedik sen kafamıza çıkmaya çalıştın. bas bas bağırdım lan optics diye daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aldım. oyunu indirip pratik yapacam size fazla iş çıkarmamak için. yeni oyun kurulunca beni gözardı etmeyin. Kyutoryuasura eklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 4 oynadıysan zorluk çekmezsin atla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 axedice said: Tip evet mp oyunda tercih edilecek bi tip değil ama arkadaş siz de hiç mi haritaya uygun oynamıyorsunuz. Bi ton bereketli bakir ada var bi tanesinde bile sizi göremedik. axedice said: Gigantic değil standart açtık haritayı. 6 kişi oynarken 8 kişilik harita açıldı yani. Hayal gücünden yoksun arkadaşlar kendi adalarına hapsolunca gigantic diyor tabi. arkadaş bununla harita büyüklüğünün alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben de ben de mulgear steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Tyrann Redeagle benimde =/ bitişik falan. İtinayla mining alınır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 neyse kaçta giriyoruz hadi tayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben lethe sam burda olan tayfa şuan. geriniz nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 iniyor, patch vs yoksa 7:30 gibi hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 lethe ile oyundayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben burdayım her türlü oyuna varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ben bu akşam yokum bilginiz olsun. Yarına geliriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 4 KİŞİ FFA SMALL KURUYORUZ 1 KİŞİ LAZIM GELEN GELSİN OYUN OYUN DİYONUZ OYNARKEN ORTADA YOKSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yüklendi, hazırım. steam: kyutoryuasura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Benim kurulu zaten. Akşam vakitleri gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oynıcak mısınız bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 lethe iluvatar hamsili oyunda ben çıktım onlar devam ediceklerse yeni bir oyuna başlıyabiliriz son 4 mesaj 4 kişi ediyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hadi biri organize etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 burdayım, çözdüm oyunu. ekleyin abi nicki 3. yazışım "kyutoryuasura". arkadaş ekleme sayfası yarım geliyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar