Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 city stateleri ben ele geçirdim ya. dost kalmak daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Killer said: city stateleri ben ele geçirdim ya. dost kalmak daha mı iyi? abi karar senin oyun stilinle alakalı eger çok sehirle oynayarak savasarak kazancaksan saldır al eger az sehirle kulturle yada united nationsla kazancaksan dost kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 abı her oyunda üseniyorum ugrasay city statelerle, lategame'de azımı kırıyolar bi savas acıyolar 20 city state üstüme üstüme geliyo 4 bir yandan. zorluğu >6 isen city state lerle ilgili köklü bi plan kurmak sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Eğer alakalı policyleri almiyacaksaniz ve/veya bonusu olan bir civ degilseniz ve birlesmis milletler kasmiycaksqniz direk alın city stateleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Çok fazla :( :( veriyor ama hunharca ele geçiriyorum ben. Hayır bide yıkamıyorsun citystateleri, belki yer yüzünden silmek istiyorum ben? 2 tile sağda şehir olsa 3 luxury birden alacak, ne bileyim savunması kolay olacak falan. Raze ekleselermiş güzel olurmuş, bazen cockblock oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 her ele gecirdiğinde nufusu dusmuyo mu ele gecir bos bırak ele gecir bos bırak 1 olunca yıkılıyo snaırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Boş bırak derken? Kim geri ele geçirecek benden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 abi amac seyse işte bos bırak biri gelip alsın zorda oynuyosan computer kosuyo zxaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya ben 300 tuırnluk oyunda almıştım direk 3 tanesini. ama fakir gibi oynadığım için diğer şehirlerden geri kaldım. işte peace agreementi kabul edince kapattım oyunu tekrar başladım. şimdi biraz para yedirdim bişeyler geldi onlardan da alırım heralde tekrar. bu arada şu oyunda sevmediğim iki şey 1-osmanlıyım güney amerikada oynuyorum (earth harita) 2-wonder'ları abi nationun özelliği olarak vermeleri lazım. gidip çin seddi kurmamalısın abi sen. o nationu seçiyosan o senin bonusun olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 haritayı ada şeklinde seçince oyun biraz saçmalıyor. En zor seviyede bile yaptığım taktik işliyor. Önce herhangi bir ülkeyi kışkırtıyorum, sürekli veriyorum gazı. O sırada frigate ya da o zamanın en iyi savaş gemilerininde bir sürü üretiyorum. Belli bir süre sonra bir bakmışım adam ne kadar askeri varsa denizin ortasına yığmış, bana saldırmaya geliyor. Hepsinin işini bitiriyorum. Sonra elimdeki savaş gemileriyle adamların şehirlerini bombalayıp etrafta geziniyorum. O sıralarda hemen barış teklifi geliyor. En az 2 şehir istiyorum, bazen maller direkt kendi teklif ediyor 2-3 şehir. Şehirleri aldıktan sonra land unitleri yığıyorum yeni şehirlerin yakınına. Zaten karşıda pek fazla asker kalmamış oluyor. 20 turne bütün şehirlerini ele geçiriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 deger mi expansion pack i almaya? bu aralar ofistir yaz okuludur oturup adam gibi inceleme falan bakamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hoccemama said: haritayı ada şeklinde seçince oyun biraz saçmalıyor. En zor seviyede bile yaptığım taktik işliyor. Önce herhangi bir ülkeyi kışkırtıyorum, sürekli veriyorum gazı. O sırada frigate ya da o zamanın en iyi savaş gemilerininde bir sürü üretiyorum. Belli bir süre sonra bir bakmışım adam ne kadar askeri varsa denizin ortasına yığmış, bana saldırmaya geliyor. Hepsinin işini bitiriyorum. Sonra elimdeki savaş gemileriyle adamların şehirlerini bombalayıp etrafta geziniyorum. O sıralarda hemen barış teklifi geliyor. En az 2 şehir istiyorum, bazen maller direkt kendi teklif ediyor 2-3 şehir. Şehirleri aldıktan sonra land unitleri yığıyorum yeni şehirlerin yakınına. Zaten karşıda pek fazla asker kalmamış oluyor. 20 turne bütün şehirlerini ele geçiriyorum.. agam ada şeklinde derken? earth ada şeklinde değil heralde içerlerde bisürü tip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Archipelago diyor. Evet AI 8de bile denizde yetersiz kalabiliyor. Ama pangea falan gelmesin, 6dan sonra dümdüz ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Killer said: ya ben 300 tuırnluk oyunda almıştım direk 3 tanesini. ama fakir gibi oynadığım için diğer şehirlerden geri kaldım. işte peace agreementi kabul edince kapattım oyunu tekrar başladım. şimdi biraz para yedirdim bişeyler geldi onlardan da alırım heralde tekrar. bu arada şu oyunda sevmediğim iki şey 1-osmanlıyım güney amerikada oynuyorum (earth harita) 2-wonder'ları abi nationun özelliği olarak vermeleri lazım. gidip çin seddi kurmamalısın abi sen. o nationu seçiyosan o senin bonusun olmalı şu posttan oyunun çok saçma ve kolay olduğu sonucuna vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 saçmalık var da kolaylığı nerden çıkardın dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Killer said: 1-osmanlıyım güney amerikada oynuyorum (earth harita) Ulkelerin gercek dunyadaki konumuna gore baslangic noktasi veren modlar var. Steam Workshop'da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kendi medeniyetini kurduğun oyun bu abi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ülkelere biased başlangıç noktası için moda gerek bile yok expa şöyle bir göz attım. beklediğimden iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abi ne güzel türkçe ilahi mehter marşı falan çalıyodu. salak bi gayda sesi eklemişler gayda galiba. kafamı zkti resmen ya diviiiiiiviiiivi. kapattım şu an mğziin sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Kaede said: ülkelere biased başlangıç noktası için moda gerek bile yok Senin dedigin ulkenin kendine uygun bir cografyada baslamasi. Mesele Iroquoisler ormanlik bir bolgede basliyorlar. Ama dunya haritasinda oynarken o ormanlik bolge Kuzey Amerika degil Avrupa'da da olabilir. Dunya haritasinda gercege uygun baslangic noktalari icin ise mod gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Sparkcaster said: Killer said: ya ben 300 tuırnluk oyunda almıştım direk 3 tanesini. ama fakir gibi oynadığım için diğer şehirlerden geri kaldım. işte peace agreementi kabul edince kapattım oyunu tekrar başladım. şimdi biraz para yedirdim bişeyler geldi onlardan da alırım heralde tekrar. bu arada şu oyunda sevmediğim iki şey 1-osmanlıyım güney amerikada oynuyorum (earth harita) 2-wonder'ları abi nationun özelliği olarak vermeleri lazım. gidip çin seddi kurmamalısın abi sen. o nationu seçiyosan o senin bonusun olmalı şu posttan oyunun çok saçma ve kolay olduğu sonucuna vardım bende ıkınızında civilization nedir anlamadığınız sonuncuna vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 BonePART said: abi amac seyse işte bos bırak biri gelip alsın zorda oynuyosan computer kosuyo zxaten yalnız civ5'de sehielrin kendiside savasıyo, yanı ole bos bıraksan bile gelip warriorla alamıyolar sehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 axedice said: Çok fazla :( :( veriyor ama hunharca ele geçiriyorum ben. Hayır bide yıkamıyorsun citystateleri, belki yer yüzünden silmek istiyorum ben? 2 tile sağda şehir olsa 3 luxury birden alacak, ne bileyim savunması kolay olacak falan. Raze ekleselermiş güzel olurmuş, bazen cockblock oluyor. e vikinglerin raze'i daha kısa sürüyo falan diyo. o city-statelere karsı calısmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 V güzeldi aslında ama, sırf amele zorluğu olsun diye saçmalayan diplomasisi yüzünden bırakmıştım. adam diyor gel kurtar beni, biniyoruz gemilere gidiyoruz, adamın iki şehri kalmış kurtarıyoruz, sonra saldıran adamın üstüne yürüyorum 3-4 şehrini alıyorum, bi bakıyorum demin enden yardım isteyen kurtardığım adam, kendisine saldıran adamla müttefik olmuş bana arkadan saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Diplomasi konusunda Civ5e ben de çok kırgınım. Daha doğrusu zorluk yükseldiğinde AI'ların oyun zekasının sınırlı kalıp saçma salak bonuslar almasına ve seni güçsüz görüp paso saldırmasına kırgınım. Cuce said: e vikinglerin raze'i daha kısa sürüyo falan diyo. o city-statelere karsı calısmıyomu? City statelerde raze seçeneği yok, tıpkı capitoller gibi hiç yıkılmıyorlar. Bi bonepartın dediği al-ver-al-verle nüfusu 1e düşürüp öyle yıkma olur belki de çok hayal gibi. Fizıbıl diil yani, şehri alıp savunmasız bırakmak yetmiyor bazen. Ki bi ton zaman kaybedeceksin, ünitelerini geride bırakman gerekecek astarı yüzünden pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar