Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 olayın başını görmüyoruz ki biri diyor öyle diğeri diyor böyle. dede zencinin ona 3 kere vurduğunu söylüyor bıçak gösterdiğini söylüyor mesela ama bizim de gördüğümüz kadarıyla yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Eet zenci sadece bir kere vurmaya çalışıyor o kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sQLT1AaDZug bi de bununla konuşsalarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 OF haha kız idol oldu. Yalnız asrın rüküşü seçilebilirmiş o kıyafetlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Quiternoob said: olayın başını görmüyoruz ki biri diyor öyle diğeri diyor böyle. dede zencinin ona 3 kere vurduğunu söylüyor bıçak gösterdiğini söylüyor mesela ama bizim de gördüğümüz kadarıyla yok öyle birşey. bizim dede öne geçiyor kavga olmasın diye zenci gelip yumruk atmaya çalışıyor sonra dede ağzına sıçıyor daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 zenci yerine geri dönerken dede senin ağzını yüzünü kırarım diyo zenci o yüzden geri gidiyo, zaten zenci röportajda söylüyo ben dayak yiyeceğimi biliyordum diye. adam altta kalmamak için mecburen saldırıyordur belki de. neyse bence haklı veya halsız yok olayın başı belli değil neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 zenci tekrar tekrar "popona tekmeyi basarım" diyor, dede de "senin gibi kabadayıların aklını alırım" diyor. "VAAAAT VAAAAATT" diye yürüyüp vurunca da asrın dayağını yiyor. (:P) dayağı yiyeceğini biliyorsa otursaymış yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 adam harbiden 50 yasindaymis lan, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi video ya alan karı daha fena. herife pinky diyor resmen. daha ne olsun be. herifin otobüsü devirmediğine dua etsinler. bence adam keşke dönüp karıya çaksaymış 2 tane "beat his white ass" derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 o kariya ayar oldum ben yaa, tam nalet zenci kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ambalamps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tomkat said: hahahahahaha tipe bak ya sdfkjhsdf bu efsane üstte kalmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 niggaknow said: tomkat said: hahahahahaha tipe bak ya sdfkjhsdf bu efsane üstte kalmalı ahahahahasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 olm şu respond video sunu loopluyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ahahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.urlesque.com/2010/02/24/epic-beard-man-update/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kondu mu bilmiyorum ama http://www.youtube.com/watch?v=4QOc-oHMb9E&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 amca yaşlı diye gideri yapmış amca da zencinin agzını yere dökmüş olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Böyle gangsta zencilerden gerçekten nefret ediyorum ya. Beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dayı da röportajlarda feci bombalıyo yalnız =p yok kol kadar bıçak gösterdi de yok ben katilim dedi de,yok adam zaten şartlı tahliyedeymiş sokaktan bi katil temizledim de bilmemne.sıyırmış inceden.ama still wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Zenci gündüz vakti içki içmiş.Sonra da dedeye yumruk atmaya çalışmış.Dede ne derse desin ,peşinden gidip adamı yumruklamaya çalışamazsın. Dedeye hürmeten dediklerini duymamazılıktan gelirsin. Bizde olsa böyle olur. Sonuçta her 67 yaşındaki dede çivi gibi olmuyor. Ya zayıf bir dede olsaydı ve ona vurup yaralanmasına sebep olsaydı?Zencinin yaptığının özrü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam iyi yazıyor yanlız he :D birde o pissed off pissed on lafını çok beğenmiş heralde hep ısrarla söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 rap dinleyip kendilerini eskiya sanio dingiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 amma övmüşsünüz yav adamı, videoda olayı başlatan o, videodan başka kanıt yok, nasıl zenci suçlu oluyor onu da anlamadım. zaten yazmış bi de sonradan yok 3 kere vurdu suratıma diye, zenci vuramıyor bile zaten. kol kadar bıçak göstermiş falan ahahah. katil diyor adama ki zenci gayet radyoya gelmiş çok da efendice konuşmuş. dede bildiğin deli gibi saçmalıyor sdfdg. ama iyi dövmüş o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 olaya bambaşka bi açıdan yaklaşmak gerekirse, 67 yaşımda o kadar dinç olabilsem ne manyak olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar