Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

67'lik dayi zencinin agzini kiriyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olayın başını görmüyoruz ki biri diyor öyle diğeri diyor böyle.
dede zencinin ona 3 kere vurduğunu söylüyor bıçak gösterdiğini söylüyor mesela ama bizim de gördüğümüz kadarıyla yok öyle birşey.
Mesaj tarihi:
Quiternoob said:

olayın başını görmüyoruz ki biri diyor öyle diğeri diyor böyle.
dede zencinin ona 3 kere vurduğunu söylüyor bıçak gösterdiğini söylüyor mesela ama bizim de gördüğümüz kadarıyla yok öyle birşey.

bizim dede öne geçiyor kavga olmasın diye zenci gelip yumruk atmaya çalışıyor sonra dede ağzına sıçıyor daha ne?
Mesaj tarihi:
zenci yerine geri dönerken dede senin ağzını yüzünü kırarım diyo zenci o yüzden geri gidiyo, zaten zenci röportajda söylüyo ben dayak yiyeceğimi biliyordum diye. adam altta kalmamak için mecburen saldırıyordur belki de.

neyse bence haklı veya halsız yok olayın başı belli değil neticede.
Mesaj tarihi:
zenci tekrar tekrar "popona tekmeyi basarım" diyor, dede de "senin gibi kabadayıların aklını alırım" diyor. "VAAAAT VAAAAATT" diye yürüyüp vurunca da asrın dayağını yiyor. (:P)

dayağı yiyeceğini biliyorsa otursaymış yerine.
Mesaj tarihi:
abi video ya alan karı daha fena. herife pinky diyor resmen. daha ne olsun be. herifin otobüsü devirmediğine dua etsinler. bence adam keşke dönüp karıya çaksaymış 2 tane "beat his white ass" derken.
Mesaj tarihi:
dayı da röportajlarda feci bombalıyo yalnız =p yok kol kadar bıçak gösterdi de yok ben katilim dedi de,yok adam zaten şartlı tahliyedeymiş sokaktan bi katil temizledim de bilmemne.sıyırmış inceden.ama still wins.
Mesaj tarihi:
Zenci gündüz vakti içki içmiş.Sonra da dedeye yumruk atmaya çalışmış.Dede ne derse desin ,peşinden gidip adamı yumruklamaya çalışamazsın. Dedeye hürmeten dediklerini duymamazılıktan gelirsin. Bizde olsa böyle olur. Sonuçta her 67 yaşındaki dede çivi gibi olmuyor. Ya zayıf bir dede olsaydı ve ona vurup yaralanmasına sebep olsaydı?Zencinin yaptığının özrü yok.
Mesaj tarihi:
amma övmüşsünüz yav adamı, videoda olayı başlatan o, videodan başka kanıt yok, nasıl zenci suçlu oluyor onu da anlamadım.

zaten yazmış bi de sonradan yok 3 kere vurdu suratıma diye, zenci vuramıyor bile zaten. kol kadar bıçak göstermiş falan ahahah. katil diyor adama ki zenci gayet radyoya gelmiş çok da efendice konuşmuş. dede bildiğin deli gibi saçmalıyor sdfdg.

ama iyi dövmüş o ayrı.
  • Yeni Oluştur...