KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 spora başladım kendime göre diet programı da yapıyorm. haftada 2 gün spor (koşu oluyor genelde , 2 haftaya aletli spora başlıcam) haftanın 4 günü spor yapçağım günler hariç (spor yapacaksam ızgara tavuk+salata) öğlen salata yiyorm akşam yoğurt+garnitür karışımı geriye kalan 3 günü yemeği fazla abartmıyorum ama içiyorum yanında çerez meze kaçınılmaz. sizce bu şekilde ne kdr kilo verebilirim? haftada,ayda yaz başında? şimdi bilmiormda metobolizma hızım 1700lerde idi. yaş 22 kilo 78 boy 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kilolu değilsin ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 göbek vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mezeler + tam yağlı peynir + beyaz ekmek + alkol + geç saatlerde yapılacak bu sanırım. Bence 9 kilo verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 60lara düşsem yani 69 da olur 6 rakamını görsem kendimi iyi hissedecem. bakalm 78dim 5 gün önce şimdi gidiim bakalm kaça düşmüşüm bakiim. göbek var 72 kiloydm senenin başında bide ful spor süperdi ama şimdi hem spor yok bide göbek çıktı iyice. düzenli spor yapan insan zaten bi 5-10 kilo az gösterio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben her sabah yokuş çıkıyorum iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 en önemlisi diyet bu arada. onca yaptığın sporla kaybedeceğin kaloriyi bir çikolata (ya da benzeri bir şeyler) alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bilimadamını dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 içki içiyosan yanında bişey yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kilolusun aga benim boy 1.73 65 kiloyla zayıf bile gözükmüyorum bide sne 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 he dur kicimdan anlamisim. o spor yaptigin günler yaptigin diyet fazla siki tabi ama geri kalan günlerde ne yedigine + ne kadar yedigine bakar. fazla abartmamak derken ne yiyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mezeler + tam yağlı peynir + beyaz ekmek + alkol + geç saatlerde yapılacak bunları senin yerine ben yapayım fazladan bi 10 kilo verirsin :P ahasjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi bi kere içki meze direk kilo aldırır delimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 cerez/meze fln dedigine gore yuksek alkollu ickileri tercih ediyosun-ki en guzeli odur bence de-ama alkolu kesmessen attigin tas urkuttugun kurbagaya degmez soyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ardeth said: ben her sabah yokuş çıkıyorum iyi mi? bi kaç aya çıkar 6 pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ufacık halleyde 130 kalori var yakmak için 20 dkk tempolu yürüme gerekio. bu hesabı yaptıgında zaten gıdım yiesin gelmez spor yapıosan. acırsın orda geçen zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ardeth said: en önemlisi diyet bu arada. onca yaptığın sporla kaybedeceğin kaloriyi bir çikolata (ya da benzeri bir şeyler) alırsın. koşmadan 45 dk önce ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Spordan gelmişsin karşında bekliyor ama yiyemiyorsun. ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1.74'e 74 kiloyum, mükemmel erkeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1.79(1.80 diyelim hadi hatrım var)a 72 kiloyum bu daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Xaenin said: 1.74'e 74 kiloyum, mükemmel erkeğim. az şişmansın gibi kenka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 10 kilo fazlan var ki bu 10 kilo fazla erkek adamda biraz kas olur diye hesaplanmış, deki kaan sende 15 kilo fazla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 taam bu dönem bitene kadar veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ben zayıfım derim, öteki şişmanım der. Ben de sendeki kilo olsa... Nerede bu Dünya'nın dengesi. Sasuke olasım geldi bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Fistan said: Xaenin said: 1.74'e 74 kiloyum, mükemmel erkeğim. az şişmansın gibi kenka az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar