Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HSYK crits

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

yaaa üfff 2 haftadır takip etmiyorum gündemi ( imkanlar kısıtlı )
Nette haber okıyim desem abuk subuk bisürü şey var. Buraya geldim, sanırım sakınca var,
Genel hatlarıyla anladım ( ayrıca çok güldüm, hakkaten bravo =) )
Ama biri bana pm geçebilir mi ya son 2 haftayı,
gerçekten gelme ihtimali var mı expansion'ın? detay plx
Sosyal ağlarda paylaş

Sir macro kasmıs, macronun bir ucu gündemi, diğer ucu güncel pati konularını takip ediyor. x=y oldu mu hemen emaille uyarılar geliyor. Tüm forumlarda geçerli olarak işliyor macro :) :)

Şaka bir yana benimde aklımdaydı, siyaset konuları gitti uzun sir postlarıda gitti demiştim bir ara.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun motoru bozuk abicim! bariz bir şekilde fizik modellemede hatalar var. bi kutuyu aynı yerden vurduğunda hep aynı şekilde hareket etmesi lazım. bu oyunda bir sağa gidiyor kutu bir sola gidiyor, bazen havaya zıplıyor bazen ortadan kayboluyor.

siz hala oturmuş balans tartışıyorsunuz. bence fizik modellemedeki bu hatalar abuse edilmeye açık şekilde tekrarlayabiliyor kendisini.

şaşmaz bir fizik modelleme istiyorum ben. kutuyu aynı noktadan vurduğunda hep aynı şekilde hareket etsin istiyorum ben.

gm'lerin işine geliyor tabii bu da. yarın bir gün falanca instance a önce biz girebilirsek, abuse eder kullanırız diye değinmiyorlar bu konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

e abi normal, glyphler var

high end inscription formulalari da sadece siralamada en bastaki guildlerin farmlayabildigi instancelardan dusuyor, yeterli uye sayisina ulasamayan guildler birak loot almayi oralara raid bile kuramiyorlar. haliyle adamin mageinin buyusuyle senin zavalli standart buyun ayni etkiyi yapmiyor, ayni bonusu alamiyor

loot sisteminin degismesi lazim ona tamam da, yani oyun piyasaya ciktigindan beri bu boyle, hotfix falan gelmis degil ki

edit; item set bonuslarina hic girmiyorum bile zaten. yoksa belli basli instancelari farmlayabilen adam set bonuslarini da diziyor, onu da atlamamak lazim
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de kimse locklardan bahsetmemiş, artık ne yaptıkları belli değil.. kime fear atıyolar kime atmıyolar herşey birbirine girdi..tam fear atacakken targeta, mouse kayıp yanındaki adama atıyo falan.. sonra herkes buna yüklenince yanında kesin bi yancı voidwalkerı oluyo shieldı basıyo , void ölüyo bu kurtuluyo falan.. çok değişik olaylar :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...