Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 savcı değil highlord o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://img264.imageshack.us/img264/7240/tayyipwowgl5ag4.jpg PTR da yeni wing acilmis, bu hafta maintanence da live e gelicek diyorlar normal modda 80m heroicte 140m HP varmis, dunayda daha phase 2 ye gecen yok, phase 1 de medya addleri cikinca raid overwhelm olup wipe yiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 forgiver said: wow insanları apolitikleştiriliyor, frp öldürüyor, paticik de gay zaten, forum turuncu, savcı tutuklu bu ne ya ahaha okuyup okuyup gülüyorum martılara el bombası atardık, hocalar da bize gülerdi, trenler gelince havuza gider yüzerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oğğ rep gelmiş yalnız bu olaylar için yargıbook kurulabilir yani o kadar çok açıklama status update var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Blizzardın yöneticileri de abuserlerle işbirliğine girmiş çaktırmadan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tayyip wipe atip "bunlari kendi orduma alicam mwahahaha" dicek yakinda yanniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yaaa üfff 2 haftadır takip etmiyorum gündemi ( imkanlar kısıtlı ) Nette haber okıyim desem abuk subuk bisürü şey var. Buraya geldim, sanırım sakınca var, Genel hatlarıyla anladım ( ayrıca çok güldüm, hakkaten bravo =) ) Ama biri bana pm geçebilir mi ya son 2 haftayı, gerçekten gelme ihtimali var mı expansion'ın? detay plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Community'nin kafa karışık yeni patch söylemleri yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bir analojinin nasıl boku çıkar? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13855175.asp?gid=229 bu da guildin içinden bi priestin itirafı olmuş. Guildden atılırsa gene bi guild bulur nasılsa priestler kolay guild buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gm'lerin oyuna bu şekilde müdahalesi olmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 selam sir, seni tekrar aramızda görmek ne güzel asfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Sir macro kasmıs, macronun bir ucu gündemi, diğer ucu güncel pati konularını takip ediyor. x=y oldu mu hemen emaille uyarılar geliyor. Tüm forumlarda geçerli olarak işliyor macro :) :) Şaka bir yana benimde aklımdaydı, siyaset konuları gitti uzun sir postlarıda gitti demiştim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yalnız bu kadar çok shadow priest ile nasıl kotarıyolar bu işi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oyun motoru bozuk abicim! bariz bir şekilde fizik modellemede hatalar var. bi kutuyu aynı yerden vurduğunda hep aynı şekilde hareket etmesi lazım. bu oyunda bir sağa gidiyor kutu bir sola gidiyor, bazen havaya zıplıyor bazen ortadan kayboluyor. siz hala oturmuş balans tartışıyorsunuz. bence fizik modellemedeki bu hatalar abuse edilmeye açık şekilde tekrarlayabiliyor kendisini. şaşmaz bir fizik modelleme istiyorum ben. kutuyu aynı noktadan vurduğunda hep aynı şekilde hareket etsin istiyorum ben. gm'lerin işine geliyor tabii bu da. yarın bir gün falanca instance a önce biz girebilirsek, abuse eder kullanırız diye değinmiyorlar bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 char haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 benimkisi biraaz fps falan katmış olayın içine. spell cast ettiğinde aynı şekilde proclamıyor şeklinde düşünün o kutu mevzuyu. aynı wow işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 e abi normal, glyphler var high end inscription formulalari da sadece siralamada en bastaki guildlerin farmlayabildigi instancelardan dusuyor, yeterli uye sayisina ulasamayan guildler birak loot almayi oralara raid bile kuramiyorlar. haliyle adamin mageinin buyusuyle senin zavalli standart buyun ayni etkiyi yapmiyor, ayni bonusu alamiyor loot sisteminin degismesi lazim ona tamam da, yani oyun piyasaya ciktigindan beri bu boyle, hotfix falan gelmis degil ki edit; item set bonuslarina hic girmiyorum bile zaten. yoksa belli basli instancelari farmlayabilen adam set bonuslarini da diziyor, onu da atlamamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sir said: bir analojinin nasıl boku çıkar? =) yıl 2010, hala world of türkiye oynayan var. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 heheh beni özleyenler de varmış, janımslar =) bir gün yasak kalkacak olursa wot'ler geri dönecektir elbet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu kadar wow esanslı muhabbetten sonra hala WoT diyorsan TL:DR lere hazırlıklı olmalısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben bu konunun sticky olması ve gelecek nesillere aktarılmasından yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 o değil de kimse locklardan bahsetmemiş, artık ne yaptıkları belli değil.. kime fear atıyolar kime atmıyolar herşey birbirine girdi..tam fear atacakken targeta, mouse kayıp yanındaki adama atıyo falan.. sonra herkes buna yüklenince yanında kesin bi yancı voidwalkerı oluyo shieldı basıyo , void ölüyo bu kurtuluyo falan.. çok değişik olaylar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Sdf konuya adam summonlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sir said: heheh beni özleyenler de varmış, janımslar =) bir gün yasak kalkacak olursa wot'ler geri dönecektir elbet! ahahahha direk sürgündeki lider rolüne girmiş adam dfjskjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar