zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dün screwy ile köyde para beklerken bi ara birbirimize girdik yumruklarla.meğer bu benim dex. arttırmış.kağnı gibi giden başladı adam gibi koşmaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dex acayip değiştiriyo olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 vaada da başladım ama bi tane bile npc yok nerde bunlar ya kitap alacaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 patch için hazırlık yapıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Quel-Thul said: vaada da başladım ama bi tane bile npc yok nerde bunlar ya kitap alacaydım lagde olmadığına emin misin bi relog yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 priestten bahsediyosan kesiyolar bide patch gelecek diye millet askdhagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sefalet yaşadım 20 dakkada sogudum oyundan :p elimde balta başladım oyuna, skillere baktım mining var bitek, ne odun kesebiliyorum ne mining yapabiliyorum fgh gittim 2 geyik tameledim üstüne binmeye falan calıstım lol sora biri baltamı caldı lumberjacking kitabı ararken tam oldu nası para kazanacam kısacası? :? yeni karakter açmak gerekecek sanırım.. Bide şehirde tekme tokat dövdüler beni, guards yazdım oralı olmadılar neyse ben şu youtube vidyolarına bi bakayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet biraz bakın okyuun bşalangıç videolarını izleyin mining için skilli kullanman lazım ağaca gelip tıklayınca ağaç kesmio veya taşa o skilli kullanıcna elinde balta varken yapio thiefler ço kvar şehirlerde ayrcıa şehirde sana vurmamışlardır ittirmişlerdir o da böle AH MAH falna yapio adam sanki damage yiomuşsun gibi de yemiosun sadece yolunu blocklayan adamları kenara çekmek için koyulan bişey o. guard gelmez yani crim yapmio o olay seni ayrıca vente gel ki yardımcı olsun insanlr paradır bilmemnedir basic kitap almak için para ço krahat kasılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Quel-Thul, gel abi vent'e her sekil yardim ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu guardlar splash falanmı vuruyo az önce durduk yere öldüm ne birine daldım nede bi ceset açtım. öldüm bildiğin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 olmuşndur crim farkında olmadan kendi petine dalınca crim oluosun o aklında olsun splash vuramz guard şu tepede action barda ortada shield varya o gri ise crimsindir mav ise mavi zaten =) o flaglarin topiği var bak YARARLI LINLER topiinden oku biraz canım benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lan yapmadım bişide neyse. bankaya gittim. item verdilerdi onları koydum. sonra baltayla ağaç kesmeye gidecektimki tepeme bindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 akşamları illaki lag mi oluyo, 1 tane mi beta serverı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aksam ustu lagli olabiliyor ama en raat oglen ve gece. tek server var. geceleri amerikalilar, gunduzleri asya avrupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cok agir lag oldu bende, gece girerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 reset geldi simdi belki duzelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 şimdi benim garibime giden şey şu oldu. armor crafter açtım. miningle madenleri çıkardım. ama bi baktımki eritmek için başka bi skill gerekiyomuş vs vs. yani ben şimdi başkasının desteği olmadan yapamıycam armorlarımı. bu madenleri eritmenin bi yolu bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 en önemli soru herhalde: bu oyuna 34.99 euro verilir mi? şu an free trial yok malumunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu beta 1 ay daha surer girip bakarsin oyle verirsin ya da vermezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o kadar verilir belki de, aylık ne kadar olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 14 dolar saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu arada IRC'de bugun patch'in cikmayacagi soylenmis. Duymayanlara. edit: 2 gun ertelenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben oyundan bi halt anlamadım çıktım zaten saçma sapan kasmaya basladı onun da nedenini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Dört tane yeni büyü geliyormuş, üç tanesi saldırı içinmiş. Ayrıca büyüler aim based oluyormuş. mışmuşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kernelbase dll falan diyip atıyodu phsyx i güncelledim düzeldi gibi ama şimdide inanılmaz lag var. log out- in yapınca bi nebze düzeliyor ama 5 dakka sonra yine başlıyor. patch gelmeden düzelmeyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar