Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eee burdan aldıgınla giremiyo musun şimdi? Eğer giremiyosna şifreni değiştirip tekrar dene bakalım
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu arada Loyaltynin peki bi etkisi yok şuan demişsin fakad baya etkilio loyalty düşünce direk hayvan gidio
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yeni pet uisi sayesinde bir çok komut mouse ile halledilebiliyor. Loyaltynin nasıl önemi olmaz? Belli bir seviyenin altına düştüğü zaman hayvan sizin himayenizden çıkıyor. Atlarda saçma bir bug vardı, son patch ile onu düzeltmişler. Loyalty ne kadar fazla olursa olsun attan indiğiniz zaman minimuma düşüyordu. Artık öyle bir dert kalmamış.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bilmediğim skilleri nasıl öğrenebilirim? Kitap okuyarak 30'a kadar geliştirebilirsiniz. Hangi skillerin kitaplarının olduğunun bir listesi var mı? http://www.mortalwiki.org/wiki/List_of_skill_books adresinde tüm kitapların bir listesi var Herhangi bir skill kısıtlaması var mı? Skilleri primary ve secondary olarak ikiye ayrılıyor. Primary skiller için limit 1000 'dir. Skillerin yanında "+","-","kilit" gibi işaretler var ne işe yarar ? Bu soruyu merak ediyorsanız hiç UO oynamamışsınız =) Eğer işaret "+" ise skilli geliştirirsiniz. "-" ise ve skill limitiniz dolmuş ise geliştirmekte olduğunuz skill artarken "-" belirttiğiniz skill azalır. "kilit" işareti olan skill ise ne artar ne azalır.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Tamamda niye kızıyosunuz ki :P Nefr'e şikayet ettim kendimi düzelticek. O bugın farkında değildim ben ne olursa olsun at gidiyodu ondan bi etkisi yok dedimdi
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 euheuh sen nie hala Yönetici deilsin yahu
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 paticik burokrasisine takildi saka bir yana bolum yeterince aktif olmazsa moda gerek yok, beklemedeyiz simdilik
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ne bahtsız adamım bilgisayarı upgrade ettirdim şimdide run time error hatası alıyorum :D onun çözümüde bulunamamış daha euhuahe. Closed betada oyuna girmişliğim var şimdi giremiyorum ya komik geliyor :)
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bellow yönetici olarak dene bakalım bide
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 win7 veya vista ise oluyor tabi bu "sağ tık > yönetici olarak çalıştır" zımbırtılarını takip et. Birde sticky konuda ki 2. mesaja bak bakalım bide belki çözümün olur
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 xp benimki forumlarında olan her şeyi yaptım oyunun :) . Şu an oyunu 13. kez tekrar yüklüyorum bakalım runtime error hatasından kurtulmak için. Yeni peç le birlikte hata almaya başladım gelişme var sanırım eskiden hata vermeden kapanıyordu :P
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 girdi lan girdi 13. denemede girdi çok mutluyum :D . vadda da başladım adım Bellow Deonmor öle gezindim biraz buraya yazmaya çıktım. Armorsmith açtım
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 güzell bende çıkmak zorunda kalmıştım şimdi gireiyorum weapon smith kasıcam =)
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 acolyte açtım ben de vaddada.isim einarr sherbatsky.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BeIlow said: girdi lan girdi 13. denemede girdi çok mutluyum :D . vadda da başladım adım Bellow Deonmor öle gezindim biraz buraya yazmaya çıktım. Armorsmith açtım yemin ediyorum senden çok sevindim asdkfjkajs
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yürürken, koşarken, hoplarken, zıplarken kitabı okuyup skill almaya devam ediyor mu?
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 logout olduğunda bile kitabı okuyor diye biliyorum
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ana setup ve patchleri yükledimde.sonradan gelen patch kaç kusur mb.ona göre onuda gece bırakırım.torrenti yokmus onun galiba
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 updater ı açmadan bi clienti açayım dedim downloading new launcher diyor kaç mb uzun suruomu 191 mb yukluo şimdi.daha varmı patch
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tmmdır.nasılsa bilg kaldırmıcak silicem
Öne çıkan mesajlar