Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni pet uisi sayesinde bir çok komut mouse ile halledilebiliyor. Loyaltynin nasıl önemi olmaz? Belli bir seviyenin altına düştüğü zaman hayvan sizin himayenizden çıkıyor. Atlarda saçma bir bug vardı, son patch ile onu düzeltmişler. Loyalty ne kadar fazla olursa olsun attan indiğiniz zaman minimuma düşüyordu. Artık öyle bir dert kalmamış.
Mesaj tarihi:
Bilmediğim skilleri nasıl öğrenebilirim?
Kitap okuyarak 30'a kadar geliştirebilirsiniz.

Hangi skillerin kitaplarının olduğunun bir listesi var mı?
http://www.mortalwiki.org/wiki/List_of_skill_books adresinde tüm kitapların bir listesi var

Herhangi bir skill kısıtlaması var mı?
Skilleri primary ve secondary olarak ikiye ayrılıyor. Primary skiller için limit 1000 'dir.

Skillerin yanında "+","-","kilit" gibi işaretler var ne işe yarar ?
Bu soruyu merak ediyorsanız hiç UO oynamamışsınız =) Eğer işaret "+" ise skilli geliştirirsiniz. "-" ise ve skill limitiniz dolmuş ise geliştirmekte olduğunuz skill artarken "-" belirttiğiniz skill azalır. "kilit" işareti olan skill ise ne artar ne azalır.
Mesaj tarihi:
Tamamda niye kızıyosunuz ki :P Nefr'e şikayet ettim kendimi düzelticek. O bugın farkında değildim ben ne olursa olsun at gidiyodu ondan bi etkisi yok dedimdi
Mesaj tarihi:
ne bahtsız adamım bilgisayarı upgrade ettirdim şimdide run time error hatası alıyorum :D onun çözümüde bulunamamış daha euhuahe.

Closed betada oyuna girmişliğim var şimdi giremiyorum ya komik geliyor :)
Mesaj tarihi:
win7 veya vista ise oluyor tabi bu "sağ tık > yönetici olarak çalıştır" zımbırtılarını takip et. Birde sticky konuda ki 2. mesaja bak bakalım bide belki çözümün olur
Mesaj tarihi:
xp benimki forumlarında olan her şeyi yaptım oyunun :) . Şu an oyunu 13. kez tekrar yüklüyorum bakalım runtime error hatasından kurtulmak için. Yeni peç le birlikte hata almaya başladım gelişme var sanırım eskiden hata vermeden kapanıyordu :P
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

girdi lan girdi 13. denemede girdi çok mutluyum :D . vadda da başladım adım Bellow Deonmor öle gezindim biraz buraya yazmaya çıktım. Armorsmith açtım

yemin ediyorum senden çok sevindim asdkfjkajs
  • Yeni Oluştur...