BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 said: Schengen area visa ban In February 2010, the dispute with Switzerland spread, with Libya refusing to issue entry visas to nationals of any of the countries within the Schengen area, of which Switzerland is a part.[37] This action was apparently taken in retaliation for Switzerland blacklisting 188 high-ranking officials from Libya,[38][39] although there has been no official confirmation from Libya itself about why they have taken this action.[40] As a result of the ban foreign nationals from certain countries were not permitted entry into Libya at Tripoli airport,[39] including eight Maltese citizens, one of whom was forced to wait for 20 hours before he was able to return home.[38] In addition to citizens of Schengen area countries being refused entry, it has been reported that several Irish citizens have been turned away, despite Ireland not being a member of the Schengen agreement.[41] An unnamed Libyan official at the airport asked to confirm the ban told Reuters: "This is right. This decision has been taken. No visas for Europeans, except Britain."[42] In response, the European Commission criticised the actions, describing them as 'unilateral and disproportionate', although no immediate 'tit-for-tat' response was announced.[43] Konu ne olursa olsun Kaddafi deli olursa da olsun cok guclu bi karar ya yane ozenilebilecek bi karar. 188 Libyali burokrata vize vermeyen Isvicreninde dahil oldugu butun Schengen ulkelerine vize vermeme karari. Deli gonul bazen bole deliyueksel tavirlar gormek istiyor. Vizesi olan vatandaslarina kopek gibi davranan Avrupa ulkelerine cevap vercek bi merci bekliyo ama IMF ile AB yalakaligi ile felan zor. Entresan.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2010/02/100216_libya_visa.shtml
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 benim pederin büyük işleri var yahu libya'da bu sene. iyi ki ab'ye girmemişiz ahuah.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 benim de pelerin var almanya da iyiki libya da değilmiş zuhahah ekşi tarzı bir trol de biz deneyelim
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Diktatör olmanın muazzam hafifliği :P
eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Türkiye'ye de hiç Turist gelmese biz de alırdık belki aynı kararı.
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 BBC said: Özellikle İtalya ve Avusturya'nın Libya'nın petrol sektörü ile inşaat ve diğer sanayilerinde önemli yatırımları var. Turizm olmasa da Schengen bölgesi ülkelerinden yatırımlar var ülkede, yani diktatör olmadan olmaz böle bişi
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Britanya hariç tüm Avrupa'dan almıyorlar hatta. İrlanda Schengen üyesi değil mesela ama bir kaç İrlandalıyıda yollamışlar geri hava alanından
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 İrlanda da Britanya degil mi? Schengen ile Britanya'ya giremiyorsun ama AB üyesi sonucta.
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kapatılmadan yorum yapalım. demokratik dikdatör olmak in, eski usul dikdatör olmak out.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gogo kaddafi, we love you kaddafi İrlanda meselesine tam hakim değilim ama zamanında Kaddafi "alın yeğenim" diyerek IRA'ya kalaşnikof yollamış. Artık Kuzey mi Güney mi DOğu mu Batı mı bilmiyorum ama İrlanda'nın bir yerini seviyor o.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Para olmasın keleş yollama sebebi :P
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Para değil de, önce hibe ediyor sonra da İngiltere'nin Amerika'ya Trablus'un bombalanmasına yardım etmesine müteakip devam ediyor sanırım. Cümle düşük olmuş biraz , anladınız işte :)
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 toggie said: İrlanda da Britanya degil mi? Schengen ile Britanya'ya giremiyorsun ama AB üyesi sonucta. Kuzey İrlanda UK ama Republic of Ireland değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu uzun süre devam ederse tr'den farklı sektörlerde iş yapan uzmanlara talep artar feci. uzman derken misal önceden girilen işlerde "bilmem ne çatı makaslarının şu bileşimlerinin detay kontrolü" falan gibi spesifik işler oluyordu. ingilizler, almanlar falan yapıyordu.. bu gibi şeyler dediğim..
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahmed yeni bi ekol yaratti rest cekme konusunda, buda 1 numarali takipcisi..
Öne çıkan mesajlar