dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hangi takımı koyarsan koy yorulur doğru, fark inter`in 80 de yorulması, bir 10 dk. önce yorulsalar atardı barca mız 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dreagloth said: Hangi takımı koyarsan koy yorulur doğru, fark inter`in 80 de yorulması, bir 10 dk. önce yorulsalar atardı barca mız 3 tane. işte o yüzden inter turu atlayan taraf oluyor her zaman yetenekli oyuncu değil takım oyunu ve fizik gücü de çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tamam da kimse şu açıdan düşünmüyor işte adamlar finale çıkmak istiyor, finale çıkarsan ne oluyor ? minimum 150 milyon euroyu cebe indiriyorsun yayın gelirleriydi vs. rakamları pek hatırlamıyorum da ŞL'yi kazanan sanırım 200-250 milyon euro gibi birşey alıyordu sağdan soldan sizin futboldan zevk almanız için böylesine kritik bir maçta adam tabii ki böyle oynayacaktı. Sonuçta 3-1 gibi bir sonuçla ilk maçta yenmişsin Barcelona'yı, avantajı kullanacaksın. en iyisini yaptı inter, fazlasıyla hak ederek tur atladı. Öyle ya da böyle zaten mourinho kazanmak için değil, tur atlamak için maça çıktı ve bunu başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 muhteşem oldu ya helal olsun mourinhoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yaşayan en iyi teknik adamlardan 2 tanesi finalde karşılaşıyor, bakalım o zaman, orada ne yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: inter çok kötüydü diyenler gerizekalımı ? öküz gibi defans yaptı futboldanz zevk aldırmadı diyenler ne bekliyolardı ? ahahah cidden komik insanlarla dolu. +3245325 inter yapması gerekeni yaptı. barcanı yaptıgı ofansdan daha iyi defans yaptılar. insanlar hala katletti falan diyorlar. random bir takım da çıkıp oraya bu defansı yapmaya çalışsa belki 4-5 yer gelirdi. geride kapanmak iyi defans anlamına gelmiyor. adamlar gayet süperdi işte. mourinho kankutum da maçtan sonra süperdi huehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Tek golün olduğu maçta, Barça'nın 4 gol şutu karşısında Inter'in gol denemesi olmadı. Barça'nın 8 şutu auta çıkarkan Inter'in sadece 1 şutu vardı. Barcelona maçı 9 kornerle tamamlarken Inter 1'i kontraatakdan 2 korner kazandı. Ve en ilgi çekici detaylardan biri, Barcelona 44 dakika 42 saniye topla oynarken Inter 14 dakika 44 saniye topla oynadı. Topla oynama yüzdelere vurulduğunda Barça'nın Inter karşısındaki üstünlüğü yüzde 75'e 25'ti. İsabetli paslar ise bu maçın en dikkat çekici istatistiğini oluşturdu. Barça 555 pas dağıtırken Inter 67 pasta kaldı. finalde de farklı bişey beklemiorm ben inter'den ne de olmasa italyan takımı kapan allah kapan. Mourinho'ya versinler sadece kupayı, inter almasın, beter olsunlar bu arada bu efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 qqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tarihin en iyi takımlarından birisi olduğu şüphe götürmeyen Barcelona'ya iki maçta da istediği oyunu oynatmamayı başarabilen, karşısına dikilebilen bir takım oldukları için Mourinho ve öğrencilerine saygı duydum. Saygı duyulması da gerekir. "Onlar futbol oynamıyo' yeea" dememek, ortaya çıkan sonucu irdelemek gerekir. Barcelona'nın karşısına bir takım çıktı ve Barcelona bu takıma karşı tezini güncellemek, geliştirmek zorunda kalacak. 10 kişilik Inter'in bugün yaptığı budur. Kazanan da güzel futboldur. Herkes birini sever, birinden nefret eder ama kalıcı olan budur... less qq pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Barcelona Messi olmasa hiçbir şey zaten. Xavi ve İniesta harika oyuncular ama onlar besleyici oyuncu. Ibrahimovic taktiğe uymuyor, başka da kaliteli hücumcuları kalmamış. Messi'yi kilitlemeyi başaran iyi bir takım Barcelona'yı rahat geçer. The_Delucian said: bozdu ama barca COK KOTU oynadı zaten Interin bozması haric cok agır yavas top cevirmeler topla dripling denememeler ve sacma sapan bir taktik, Eger Barca son 10 dakikadaki hızlı ve ara paslı organizyonları daha once yapsaydı dünkü rezil haline ragmen bir ust tura cıkabilidi, Barca ÇOK KÖTÜ oynamadı, oynatıldı. Inter Barcelona'ya düzgün futbol oynamadı. "Amanın barcelona 555 pas yapmış Inter reröre" diyenler o pasları ne kadar izlediler ki? Ceza sahasına tüm maç boyunca sadece 2 kere girebilmiş takım. Inter o kadar iyi kapandı ve Barcelona'nın paslaşmasına izin vermedi ki adamlar kaleye paralel milyon tane pas yaptılar. Son 10 dakikada istedikleri oyunu oynadılar da maç başından beri istiyorlardı öyle oynamayı, Inter oynatmıyordu. Ama yoruldular ve bu yüzden Barcelona son dakkalarda istediklerini biraz yapabildi. qq moar diyorum Barça taraftarlarına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 İnter turu sonuna kadar haketti. 10 kişi ile 60 küsür dakika defans nasıl yapılır, herkese gösterdiler. Barca'dan, İnter'in defans gücüne rağmen bu derece silik bir futbol beklemiyordum açıkçası. Finalde İnter'den bu derece defansif bir futbol beklemiyorum. Zira karşılarında bir Barca olmayacak. Bayern'le karşılaşacakları maçta da kontrollü bir futbol oynayacaklardır ama ofansı çok daha fazla düşüneceklerdir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yayaturca ibisini cikarmasi gerekirken gitti tek uzun adam ibraami cikardi guardiola cok vahim bir hamleydi ayrica bi iniesta nelere kadir onu da gorduk xavi cok yalniz kaldi sonradan giren jefren bisiler yapmaya cabaladi ama paso topu ibibik alvese verdiler bir tane duzgun orta yapamadi o da gol harici pozisyonlar golden onceki bojan in kafasi ve messi nin ilk yaridaki sutuydu cok bicare gorundu barca inter de oynamasi gerektigi gibi oynadi bence de 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Barcelona'nın oyun şekli zaten öyle,anlamadığınız nokta o... Barcelona dakika 1 de olsa dakika 93 te olsa,ortaya top şişirmez,Ibrahimovic gibi bir adama güvenip doldur boşalt oynamaz,kaleci Valdez veya Pique topu içeri şişirmez hiçbir zaman.. Çünkü öyle gol atmasının bu defansa karşı imkansız olduğunu bilir... Barcelona kale önüne gelir,paralel paslarını yapar,rakibi yorar,içeriye tık pasını atar işi bitirir,Barcelona'ya kale önünde pas yaptı diyenlere sözüm bu... Karşındaki takım da çatladıkkapıspor değil,dün akşam Şampiyonlar Ligi yarı finali oynandı farkındaysanız,ve bir takım bana göre rezilleri oynadı,çok iyi defans yapmış olmaları benim için bir anlam ifade etmiyor,ortada bir taktik düzen olmadıkça,şanslıydılar gol yemediler diyorum,disiplinliydiler onu takdir ediyorum... Mourinho maça başlarken iyi bir savunma taktiği planlamış olabilir,onu kabul ederim,ama artık son yarım saat çaresizlikten en son ne zaman oynadığı belli olmayan Ivan Cordoba,adını duymadığımız siyahi oyuncu ve Muntari'yi sokuşundan belliydi artık birşey olsun da gol yemeyelim diye içinden dua ettiği... Chelsea gibi bilinçli bir defans yoktu demek istediğim o sadece,Inter turu geçti,disiplinli olmalarını takdir ediyorum ama top mop oynamadılar,67 pas ise tarihin en rezil performansıdır bana göre,Inter taraftarı değilim birşey değilim,neyini savunayım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 blazkowicz said: tarihin en iyi takımlarından birisi olduğu şüphe götürmeyen Barcelona'ya iki maçta da istediği oyunu oynatmamayı başarabilen, karşısına dikilebilen bir takım oldukları için Mourinho ve öğrencilerine saygı duydum. Saygı duyulması da gerekir. "Onlar futbol oynamıyo' yeea" dememek, ortaya çıkan sonucu irdelemek gerekir. Barcelona'nın karşısına bir takım çıktı ve Barcelona bu takıma karşı tezini güncellemek, geliştirmek zorunda kalacak. 10 kişilik Inter'in bugün yaptığı budur. Kazanan da güzel futboldur. Herkes birini sever, birinden nefret eder ama kalıcı olan budur... less qq pls bu topikteki en güzel inter savunma argümanı, barça fan olarak hak verdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 @Sotto: Barcelona'nın sorunu o zaten. Kendi taktiği tutmazsa, ki bugün tutmadı, topu şişirmek yada başka şeyler yapmak zorunda. Kale önünde pas yapmaları rezaletti. Barcelona'yı izliyoruz. Barcelona kale önünde pas yapar belki ama içeri ara paslarını bol bol atar. Inter o boşluğu vermeyince çok aciz kaldı Barcelona. Bence dün gece Barcelona rezil oldu, Inter değil. Taktik yoktu bilinçsiz savunma yaptılar demek de körlüktür yani adamlar Barcelona'ya ara pası yaptırmadılar. Bunun sebebi saf kalabalık deil, bilinçli bir şekilde alanların daraltılması ve ara pası atılacak her boşluğun oluştuğu anda kapatılması, adamların da iyi marke edilmesi. Inter fanı olmak gerekmiyor şunu takdir etmek için, I <3 Barça t-shirt'ünü çıakrtmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 goldbären said: blazkowicz said: tarihin en iyi takımlarından birisi olduğu şüphe götürmeyen Barcelona'ya iki maçta da istediği oyunu oynatmamayı başarabilen, karşısına dikilebilen bir takım oldukları için Mourinho ve öğrencilerine saygı duydum. Saygı duyulması da gerekir. "Onlar futbol oynamıyo' yeea" dememek, ortaya çıkan sonucu irdelemek gerekir. Barcelona'nın karşısına bir takım çıktı ve Barcelona bu takıma karşı tezini güncellemek, geliştirmek zorunda kalacak. 10 kişilik Inter'in bugün yaptığı budur. Kazanan da güzel futboldur. Herkes birini sever, birinden nefret eder ama kalıcı olan budur... less qq pls bu topikteki en güzel inter savunma argümanı, barça fan olarak hak verdim (tu) PcLion'dan aldığını da yazsaymışın bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sotto said: goldbären said: blazkowicz said: tarihin en iyi takımlarından birisi olduğu şüphe götürmeyen Barcelona'ya iki maçta da istediği oyunu oynatmamayı başarabilen, karşısına dikilebilen bir takım oldukları için Mourinho ve öğrencilerine saygı duydum. Saygı duyulması da gerekir. "Onlar futbol oynamıyo' yeea" dememek, ortaya çıkan sonucu irdelemek gerekir. Barcelona'nın karşısına bir takım çıktı ve Barcelona bu takıma karşı tezini güncellemek, geliştirmek zorunda kalacak. 10 kişilik Inter'in bugün yaptığı budur. Kazanan da güzel futboldur. Herkes birini sever, birinden nefret eder ama kalıcı olan budur... less qq pls bu topikteki en güzel inter savunma argümanı, barça fan olarak hak verdim (tu) PcLion'dan aldığını da yazsaymışın bari... ulan ben de diyorum bu adam böyle düzgün yazmaz, blaz gözüm görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 @Sotto, İnter oyuncu değişikliklerini çaresizlikten yaptı diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sotto said: goldbären said: blazkowicz said: tarihin en iyi takımlarından birisi olduğu şüphe götürmeyen Barcelona'ya iki maçta da istediği oyunu oynatmamayı başarabilen, karşısına dikilebilen bir takım oldukları için Mourinho ve öğrencilerine saygı duydum. Saygı duyulması da gerekir. "Onlar futbol oynamıyo' yeea" dememek, ortaya çıkan sonucu irdelemek gerekir. Barcelona'nın karşısına bir takım çıktı ve Barcelona bu takıma karşı tezini güncellemek, geliştirmek zorunda kalacak. 10 kişilik Inter'in bugün yaptığı budur. Kazanan da güzel futboldur. Herkes birini sever, birinden nefret eder ama kalıcı olan budur... less qq pls bu topikteki en güzel inter savunma argümanı, barça fan olarak hak verdim (tu) PcLion'dan aldığını da yazsaymışın bari... typo olmamasından anlamanız gerekirdi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Çok net taktiksel değişikliklerdi onlar da. Muntari'yi almak on numara değişiklikti mesela. Fiziksel açıdan zayıf Barcelona'ya karşı kömür karası kas yığınını aldı oyuna. Çok doğru hamleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 goldbären said: Sotto said: goldbären said: blazkowicz said: tarihin en iyi takımlarından birisi olduğu şüphe götürmeyen Barcelona'ya iki maçta da istediği oyunu oynatmamayı başarabilen, karşısına dikilebilen bir takım oldukları için Mourinho ve öğrencilerine saygı duydum. Saygı duyulması da gerekir. "Onlar futbol oynamıyo' yeea" dememek, ortaya çıkan sonucu irdelemek gerekir. Barcelona'nın karşısına bir takım çıktı ve Barcelona bu takıma karşı tezini güncellemek, geliştirmek zorunda kalacak. 10 kişilik Inter'in bugün yaptığı budur. Kazanan da güzel futboldur. Herkes birini sever, birinden nefret eder ama kalıcı olan budur... less qq pls bu topikteki en güzel inter savunma argümanı, barça fan olarak hak verdim (tu) PcLion'dan aldığını da yazsaymışın bari... ulan ben de diyorum bu adam böyle düzgün yazmaz, blaz gözüm görmesin vay iyi ki ozan oldun ha sende. fdgdfhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 inter rencide etmiş burdaki çocukları bu ne kadar ağlama yahu. Zamanında Chelsea'de yapmıştı Mourinho aynısını belki daha iyisini ama hakemi yenememişti. Bu sefer onu da başardı evine dön dedi ispanyol bebelere. Futbol sadece topa vurup peşinden koşmak,artistlik 2 çalım atmak boş sahada pas yapmak değildiri acı bi şekilde öğretti bu sefer Mourinho. Ve hani Barcelona oynamadı diyenler Barcelona oynamadı değil oynayamadı. Mourinho bunu 4. kez yapıyor Barcelona'ya. İlk seferi değil yani. Ders gibi defans yaptırıyor takımına. Benim gözümde eze eze eledi inter Barcelona'yı. küçük bir not: Burdaki hayatında mahalle maçından öte futbol oynamamış insanların kahvehane köşesi yorumları tadında Guardiola yanlış yaptı Mourinho Rererö demeleri de beni bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Muntari maç sonunda Valdez apaçisinin ağzına 2 tane patlatsa tadından yenmicekti aslında sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 muntari yamyami şişe gecirir yerdi valdez'i ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Galvatron said: küçük bir not: Burdaki hayatında mahalle maçından öte futbol oynamamış insanların kahvehane köşesi yorumları tadında Guardiola yanlış yaptı Mourinho Rererö demeleri de beni bitiriyor. O zaman bi zahmet bu bölüme girmeyiverirsin. Adı üstünde futbol bölümü burası. İnsanların futbolu, futbolcuları, takımları, taktikleri, t.direktörleri, yöneticleri ve maçları tartıştığı bu konudaki fikirlerini belirttiği bir yer. Bölümümüz de herkese açık, herhangi bir futbol geçmişi ya da profesyönel kariyer aramıyoruz mesaj atan üyeler arasında. Haliyle olması potansyel, hatta olması beklenen muhabbetler sana garip geliyorsa burada yerin yok demektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar