Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başımda meriç var

Buyse

Öne çıkan mesajlar

ben meriç için söylememiştim onu normal kavga içindi :)

meriçleri döverek uzaklaştırırsan kız arkadaşın seni terkeder muhtemelen :)

en yakın arkadaşı oldugundan sen onu dovunce bi duygu somurusu olusabilir.bu yuzden dialoglarla bi ali cengiz yapmak lzm
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Kız ardakşının tek başına bi erkekle bi yere gitmesine izin vermemelisin zaten.Yanlış olduğunu kafasına sokmalısın senden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretmelisin.

Gerçekten tüm erkekler güvenilmez mi peki?Tabiki değil fakat riske girmeye gerek var mı dersin?

"İzin vermek" ne demek ya?

Hangi devirde yaşıyorsunuz, azıcık insan olun.
Sosyal ağlarda paylaş

tartışma çok fantastik boyutlara geçti heyecan dorukta kadınlar başkaldırı halinde,Hemen güçlü olanın tarafını tutayım da forumda replere çökeyim ohhh REP.

Evet ya hayvan ,ilkel yaratıklar sizi siz kimsiniz ki kadınlara izin vereceksiniz tuuuuuh kalıbınıza insanlık dışı medeniyetsizler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

PATA said:

Kız ardakşının tek başına bi erkekle bi yere gitmesine izin vermemelisin zaten.Yanlış olduğunu kafasına sokmalısın senden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretmelisin.

Gerçekten tüm erkekler güvenilmez mi peki?Tabiki değil fakat riske girmeye gerek var mı dersin?

"İzin vermek" ne demek ya?

Hangi devirde yaşıyorsunuz, azıcık insan olun.

ya bırak kılıbık :D
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

ben gazeteyle burnuna vuruyorum tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne yaptın meriçler ağza sıçılmakla beslenir.

fakat sevgiliden ayrılmak o kadar da beklenen bir hareket değil sevgilinin senden "son zamanlarda sana ne oldu bilmiyorum, çok üzüyürsun beni bütün arkadaşlarım (meriç) farkında ne kadar üzüldüğümünün ben ayrılmak istiyorum" türevi bir şeyler söylemesi daha beklenirdi.

o açıdan gelişmeleri bize bildir böylece meriçleri ve toplum üzerindeki etkilerini anlamak adına bir gelişme kaydedebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...