Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben meriç için söylememiştim onu normal kavga içindi :) meriçleri döverek uzaklaştırırsan kız arkadaşın seni terkeder muhtemelen :) en yakın arkadaşı oldugundan sen onu dovunce bi duygu somurusu olusabilir.bu yuzden dialoglarla bi ali cengiz yapmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://i50.tinypic.com/j63psh.jpg işin garibi bu sokakta bir dünya kız yurdu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mericleri gey yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Meriçleri hadım edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 PATA said: Kız ardakşının tek başına bi erkekle bi yere gitmesine izin vermemelisin zaten.Yanlış olduğunu kafasına sokmalısın senden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretmelisin. Gerçekten tüm erkekler güvenilmez mi peki?Tabiki değil fakat riske girmeye gerek var mı dersin? "İzin vermek" ne demek ya? Hangi devirde yaşıyorsunuz, azıcık insan olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Dişi köpeklerden bahsediyor bence yazar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tartışma çok fantastik boyutlara geçti heyecan dorukta kadınlar başkaldırı halinde,Hemen güçlü olanın tarafını tutayım da forumda replere çökeyim ohhh REP. Evet ya hayvan ,ilkel yaratıklar sizi siz kimsiniz ki kadınlara izin vereceksiniz tuuuuuh kalıbınıza insanlık dışı medeniyetsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 paspatur said: Meriçleri hadım edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Xaenin said: PATA said: Kız ardakşının tek başına bi erkekle bi yere gitmesine izin vermemelisin zaten.Yanlış olduğunu kafasına sokmalısın senden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretmelisin. Gerçekten tüm erkekler güvenilmez mi peki?Tabiki değil fakat riske girmeye gerek var mı dersin? "İzin vermek" ne demek ya? Hangi devirde yaşıyorsunuz, azıcık insan olun. ya bırak kılıbık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Fistan said: çocugu döv kızı da bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ya da kızı döv çocuğu bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 PATA said: Kız ardakşının tek başına bi erkekle bi yere gitmesine izin vermemelisin zaten.Yanlış olduğunu kafasına sokmalısın senden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretmelisin. Gerçekten tüm erkekler güvenilmez mi peki?Tabiki değil fakat riske girmeye gerek var mı dersin? me smash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Tekrar okudum da, PATA'nın gerçekten infaz edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bir de yazmış ya, riske almaya gerek var mı dersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Analar ne hanzolar doğuruyor ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Meriçle savaşamıyorsak Meriç olalım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 meriç olmayalım, olanları uyaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 PATA said: Kız ardakşının tek başına bi erkekle bi yere gitmesine izin vermemelisin zaten.Yanlış olduğunu kafasına sokmalısın senden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğretmelisin. Gerçekten tüm erkekler güvenilmez mi peki?Tabiki değil fakat riske girmeye gerek var mı dersin? ben gazeteyle burnuna vuruyorum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 riske girmeye değmez, bakarsın birden çocuğun kucağına atlayıverir falan. tasmasız dolaştırmamak lazım abi sonuçta hayvan yani 10000 kere atlamaz 10001. seferde atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 cons benden önce benzer içerikli mesaj atmış çok üzüldüm halbuki çok iyi bir espiri yaptığıma inanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 meriçin ağzına sıçtım, sevgilimden de ayrıldım. gidip biraz öleyim ben görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oha. merici amacina ulastirmissin tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi ne yaptın meriçler ağza sıçılmakla beslenir. fakat sevgiliden ayrılmak o kadar da beklenen bir hareket değil sevgilinin senden "son zamanlarda sana ne oldu bilmiyorum, çok üzüyürsun beni bütün arkadaşlarım (meriç) farkında ne kadar üzüldüğümünün ben ayrılmak istiyorum" türevi bir şeyler söylemesi daha beklenirdi. o açıdan gelişmeleri bize bildir böylece meriçleri ve toplum üzerindeki etkilerini anlamak adına bir gelişme kaydedebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Buyse said: meriçin ağzına sıçtım, sevgilimden de ayrıldım. gidip biraz öleyim ben görüşürüz. ahahahaha abi kusura bakma da, meriç, hatun, akşam simidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Buyse said: meriçin ağzına sıçtım, sevgilimden de ayrıldım. gidip biraz öleyim ben görüşürüz. (tu) için rahat olsun. bundan sonra fikstüre bakacaksın olay buydu. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar