xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/559/72273586.jpg bugün bu geldi ekrana. napim ? napmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 parasi neyse ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şu sıralar veremem. çözümünü bulmam gerekir-di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 forumda biri satiyodu 60 liraya ultimate cd keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paran yoksa fişi çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Milliyet'deki Windows 7 ilgili Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 parasini verip al, ogrenci indirimleri vardi bir ara gerci ultimate icin gecerli degildir o. neyse, cok siki korsan karsiti onlemler gelicek zaten, kasma hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 internetten direk download linki almak için yapmıştım fakat sadece US geçerli herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 wallpaperın çok kötü ondan olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Gereken cevap verilmiş. Para verecek durumun yoksa da lisansına sahip olduğun eski bir Windows kurabilirsin ya da linux deneyebilirsin. Yasalara uyup uymamak sana kalmış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok o yüzden sordum zaten. internetten çevrimiçi edinme şansım olsa download linkiyle hemen edinirim. burada kredi kartları çoğu yerde geçmiyor. geçse de kullanmıyorlar. bu da tam bir sıkıntı. eski yok çünkü bilgisayarı 2 yıl önce aldıydım ve yanında cd neyim vermemişlerdi. elde var sıfır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ebayde satılıyor keyler alabilirsin oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin olarak command prompt açıp "slmgr -rearm" dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lisansta sorun yok, sıkıntı tarihle ilgili ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Tamam da RC'nin belli bir tarihten sonra kullanılamayacağı biliniyordu zaten. Ben de zamanında RC kullanmıştım. Bugün şöyle bir mail geldi: Microsoft said: It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC. Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown. The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation. To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum. Thanks again for helping us test Windows 7. The Windows 7 Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 haaaah.. ben de 64bite cleann install yapacak sebep arıyordum. edit: hay allah kahretsin ahahah. bu topice cevap yazdım aşağıdan baş verdi baloncuk release canditate bu sürüm 13 gün içinde upgrade edin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bulacaklar lan hepimizi! tekrardan kurmak 10 max 15 dk da sonra driverlar falan derken eveet çocuklar fight club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hani computer managede change product key kısmı var ya, baştan yükleme yapmasakta product key i değiştirsek nasıl olur? Baştan yüklemek falan şimdi dert... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Devilmanta said: Hani computer managede change product key kısmı var ya, baştan yükleme yapmasakta product key i değiştirsek nasıl olur? Baştan yüklemek falan şimdi dert... bunu ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Olacağını sanmıyorum. Versiyon farkı var arada. Bu mesajı alıyorsanız kullandığınız RTM değil RC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Devilmanta said: Hani computer managede change product key kısmı var ya, baştan yükleme yapmasakta product key i değiştirsek nasıl olur? Baştan yüklemek falan şimdi dert... warez-bb de bugün geniş bi şekilde yazıştık bu soruyu sordum. bilgisayarınıza atılacak oem yazılımı ile zaten yapışıcı bir hal alacağından aynı durum eliniz de patlayacak dedi. ben hiç win7'yle uğraşamayacağım o yüzden şimdilik. en iyisi silmek ve elimde olan yine fake vista ultimate vs yüklicem yani başka hiç bir çarem yok. bilgisayarın hdd sini yaktıımdan öncekinin backup neyim yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 indir normal versiyonunu o zaman kardeşim sen de sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ne nasıl ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok alakasız bişey soracam.Masaüstünde yukarı sıradaki menuyü nerden açabilirim.Kısayolların olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar