daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 böyle birşey heralde. etrafında ne kadar kalabalık olursa olsun görmemek hissetmemek.. açıklardaki bir geminin ardında bıraktığı ekmek kırıntıları gibi yada rengi solmuş palyaçonun ruhunu araladıgında görünen cinayet sahneleri gibi. hepimiz karanlığa sığınmış böcekler değil miyiz aslnda.antenlerimiz korkuyla acıyla aldatılmanın ironisiyle titremiyor mu sanki?saklandgımız yerden yeryzune,yeryuznn kötü adamlarına şüpheyle yaklaşmıyor muyuz? heran üzerimize bir terlik inebilir,sevgilmizin yüzü cibinlikle örtülebilir yada ruhumuza sıkılan bir filtre zehrin doruklarına ulasabilirz. teşekkürler k.iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 küçük iskenderin vurdurduğunu biliyor muydun? bana vursalar kederden böle olurum heralde bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 İskender bayadır yemiyorum ben. rahatsız ediyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yalnız olmak değil yiyen mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.dizimanya.com/resimler/haberler/iskender.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: küçük iskenderin vurdurduğunu biliyor muydun? bana vursalar kederden böle olurum heralde bende lan kötü hissettim kendimi. baya severim adamın kitaplarını. dalga geçmeyin olm itne falan diyip ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aha ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hakkaten yaa, herif o kadar kasıp yazıyor, direkt ibne olm o, vurduruyor diyorsunuz. bi okuyun lan. bi nedeni yok, yalnızca öptüm diye uzun bi yazısı var mesela, şahanedir. ama vurduruyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 herkes öldürür sevdiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mini dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gerçek bir marjnal şair.yurtdısında birçok yarısmada turkiyeye ödüller getirdi hala gay ibne diyorsunuz günahtır. postmodernizmin görsel malzemeye etkisi üzerine seminer veriyor adam.ayrıca 2001 yılında almanyada 2002de de hollandanın çeşitli şehirlerindeki etkinliklerde konuşmacı olarak ve şiir performanslarıyla yeralmış.2003 yılında berlinde düzenlenen ilk türkiyeliler eşcinseller kongresinde bu konudaki dekleresini okudu. bi sizde okuyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yeni bandanalar aldım çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bizim mahallede bi deli vardı 60 yaşlarında falan adıda asımdı. sürekli takılırım adama gördüğümde. "asım dayı hayat çok acımasız" dedim. "yenimi farkettin yapraam" demesiyle evin yolunu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 slickers said: mini dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1.5 iskender alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://media1.break.com/dnet/media/2007/10/05oct2-captain-obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bay serin nerdesin!?!?!? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 usta çek ordan bi yarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kaldırıp yiyodur bence 1.5 porsyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yalnız olmak, yalnız kalmak iyidir. hür generalimin de dediği gibi yalnız birey güçlü bireydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yalnız birey kendini aldatan bireydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 slickers said: mini dunno ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu adam bu kadar yalnızsa kime vurduruyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 havada catfight kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adamınbiri said: havada catfight kokusu var sen de her elinde salatalık olana tuzla koşuyosun be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar