Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnız olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle birşey heralde.
etrafında ne kadar kalabalık olursa olsun görmemek hissetmemek..
açıklardaki bir geminin ardında bıraktığı ekmek kırıntıları gibi yada rengi solmuş palyaçonun ruhunu araladıgında görünen cinayet sahneleri gibi.
hepimiz karanlığa sığınmış böcekler değil miyiz aslnda.antenlerimiz korkuyla acıyla aldatılmanın ironisiyle titremiyor mu sanki?saklandgımız yerden yeryzune,yeryuznn kötü adamlarına şüpheyle yaklaşmıyor muyuz?
heran üzerimize bir terlik inebilir,sevgilmizin yüzü cibinlikle örtülebilir yada ruhumuza sıkılan bir filtre zehrin doruklarına ulasabilirz.
teşekkürler k.iskender
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

küçük iskenderin vurdurduğunu biliyor muydun? bana vursalar kederden böle olurum heralde bende

lan kötü hissettim kendimi. baya severim adamın kitaplarını. dalga geçmeyin olm itne falan diyip ayıp ya.
Mesaj tarihi:
gerçek bir marjnal şair.yurtdısında birçok yarısmada turkiyeye ödüller getirdi hala gay ibne diyorsunuz günahtır.
postmodernizmin görsel malzemeye etkisi üzerine seminer veriyor adam.ayrıca 2001 yılında almanyada 2002de de hollandanın çeşitli şehirlerindeki etkinliklerde konuşmacı olarak ve şiir performanslarıyla yeralmış.2003 yılında berlinde düzenlenen ilk türkiyeliler eşcinseller kongresinde bu konudaki dekleresini okudu.
bi sizde okuyun :)
Mesaj tarihi:
bizim mahallede bi deli vardı
60 yaşlarında falan
adıda asımdı.
sürekli takılırım adama gördüğümde.
"asım dayı hayat çok acımasız" dedim.
"yenimi farkettin yapraam" demesiyle evin yolunu bulamadım.
  • Yeni Oluştur...