Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fransaya oy verenlere akşam Carla Bruni veriyormş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ulan bari italya olsaydı ya. sikko fransada futbol turnuvası mı olur of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 French military victories yazınca bön bön bakıyor google ama masabaşında kazanıyorlar böyle hippneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 barnacle said: hadi beyler carla bruni fotoları açıp asılmaca. ahahaha kolayı püskürttüm okuyunca (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 euro1016 daki inanılmaz mantık hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 euro 2016 hasebiyle avrupa'nın 4 bir tarafından gelecek olan hafifmeşrep hatunların gelişini; masabaşı oyunlarıyla engelleyen uefa'nın ve platini kod adlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 İSTESEK 13-0 OLURDU diye başımızı okşamışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 platini lamerlik yapmış eğer benim fransa'nın kazanmasında etkim olduğunu düşünüyorsanız, o zaman bir türk'ü başkan seçersiniz bir daha ki turnuvayı orada düzenlersiniz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 platini çok leş bi herif ya. daha önce türkiye nin maçlarına falan gelmişti. aşırı soğuk ve bizimkilere karşı aşırı mesafeliydi. tavırları , davranışları bakışları falan. en son ermenistan ile olan maçta vardı galiba. kesin etkilemiştir zaten. ama ben esas bizim 6 oy almamıza şaşırdım. gene iyi. sunumu izledim bizimkilerin. ne yalan söyliyim beni bile inandıramadılar. o yüzden 6 oy başarıdır. yok internet altyapısı yok hd yayın, trenleri geliştiriyoruz palavraları. alt yapı, toplu taşıma hayelleri satmak falan. ulan biz yaşıyoruz ve buna inanan türk yok yani dünyada hehe. ha ayrıca avrupa nın gözünde siyasal islam yükselişte diye gözüküyor birde türkiye de şu aralar. hepsi siyasi tabi bu oylamaların. olmaması imkansız. şimdi en çok küfür ettiğimiz şeyleri ballandıra ballandıra, 2016 a yetişecek diye anlatmışlar. internet, tren, toplu taşıma. sunumun en güzel yanı Defne Samyeli ydi kesinlikle. her yönüyle zarif, çok iyi bi ingilizce çok iyi bi hitap. oy verdirseler bana sırf defne samyeli yüzünden verirdim. ha ayrıca israil e atar yaparsan böyle 1 oy kaçar bi tarafa hehe. ayrıca orda güney kıbrıs ve danimarka falanda var. onlarda fransaya vermiştir zaten. biz 1 oyla değil 3 oyla falan kaçırdık öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 gene mi lobi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahaha haberturk cıldırdı beyler.İlk 10 manşetin 5'inde şenes erzik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Hiddink iyi laf etmiş: ''UEFA hem futbolu geliştirmek isteyen ülkelere Avrupa Şampiyonası'nı götürmek istediğini söylüyor, hem de daha önce 2 defa Avrupa Futbol Şampiyonası'na bir defa da Dünya Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmış Fransa'ya 2016'yı veriyor. 7 üyenin verdiği karar daha önce belirttiği UEFA'nın kendi stratejisine ve felsefesiyle çelişiyor'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 said: türkiye bir daha başvurursa bu organizasyona hakkım haram olsun sayın yöneticiler. onlar kendileri teklif edecek o kadar. Misafir 29 Mayıs 2010 Cumartesi 08:38 sdfgcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 barnacle said: orda oy verirken bi elektrik gitse biz çıkabilirdik sandıktan sfdgs şükrü saraçoğlundamı yapıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Habertürk'ün haberine göre Fransız Milli takım oyuncusu Marc Planus, düzenlediği bir basın toplantısında EURO 2016'ya Fransa'nın ev sahipliği yapacağını bir gün önceden bildiklerini ağzından kaçırdı. Planus, bir gazetecinin Fransa'nın EURO 2016'ya evsahipliği yapacak olmasını ne şekilde değerlendirdiği sorusuna aynen şu yanıtı verdi: "Biz organizasyonu kazandığımızı perşembe akşamı öğrendik. (Sonuç cuma günü TSİ 14.00'te belli oldu)" dedi. Ardından pot kırdığını anlayan Planus, "Eee. Yani aslında cuma günü kampta öğle yemeğine giderken, saat 13.05 itibariyle (TSİ 14.05) yemekhanenin kapısına 'EURO'muz hoşgeldin' yazısıyla karşılaştık. Yani tam olarak burada öğrendik. Aslında saat 13.00'te taşlar yerine oturdu. Hepimiz çok sevindik elbette." diyerek konuyu kapattı. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14876253.asp?gid=373 Pislikleri gittikçe ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://www.sudouest.fr/2010/05/29/organisation-de-l-euro-2016-en-france-la-boulette-du-bordelais-marc-planus-104626-4649.php Şurada video da var, Fransızların da bunu haber yaptıklarına göre yalan olma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ben en azından bir kaç gazeteden Çarşı'ya suç atmalarını isterdim, bi ara çıktılar ya 2016'ya karşıyız diye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 çarşı uefa'da 1000 adam sokup türkiye aleyhine sahte anons yaptırmış oylamada diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar