Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 Avrupa Şampiyonası adaylığı

mclovin

Öne çıkan mesajlar

platini çok leş bi herif ya. daha önce türkiye nin maçlarına falan gelmişti. aşırı soğuk ve bizimkilere karşı aşırı mesafeliydi. tavırları , davranışları bakışları falan. en son ermenistan ile olan maçta vardı galiba. kesin etkilemiştir zaten.

ama ben esas bizim 6 oy almamıza şaşırdım. gene iyi. sunumu izledim bizimkilerin. ne yalan söyliyim beni bile inandıramadılar. o yüzden 6 oy başarıdır. yok internet altyapısı yok hd yayın, trenleri geliştiriyoruz palavraları. alt yapı, toplu taşıma hayelleri satmak falan. ulan biz yaşıyoruz ve buna inanan türk yok yani dünyada hehe. ha ayrıca avrupa nın gözünde siyasal islam yükselişte diye gözüküyor birde türkiye de şu aralar. hepsi siyasi tabi bu oylamaların. olmaması imkansız.

şimdi en çok küfür ettiğimiz şeyleri ballandıra ballandıra, 2016 a yetişecek diye anlatmışlar. internet, tren, toplu taşıma.

sunumun en güzel yanı Defne Samyeli ydi kesinlikle. her yönüyle zarif, çok iyi bi ingilizce çok iyi bi hitap. oy verdirseler bana sırf defne samyeli yüzünden verirdim.

ha ayrıca israil e atar yaparsan böyle 1 oy kaçar bi tarafa hehe. ayrıca orda güney kıbrıs ve danimarka falanda var. onlarda fransaya vermiştir zaten. biz 1 oyla değil 3 oyla falan kaçırdık öyle diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiddink iyi laf etmiş:

''UEFA hem futbolu geliştirmek isteyen ülkelere Avrupa Şampiyonası'nı götürmek istediğini söylüyor, hem de daha önce 2 defa Avrupa Futbol Şampiyonası'na bir defa da Dünya Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmış Fransa'ya 2016'yı veriyor. 7 üyenin verdiği karar daha önce belirttiği UEFA'nın kendi stratejisine ve felsefesiyle çelişiyor''
Sosyal ağlarda paylaş

Habertürk'ün haberine göre Fransız Milli takım oyuncusu Marc Planus, düzenlediği bir basın toplantısında EURO 2016'ya Fransa'nın ev sahipliği yapacağını bir gün önceden bildiklerini ağzından kaçırdı. Planus, bir gazetecinin Fransa'nın EURO 2016'ya evsahipliği yapacak olmasını ne şekilde değerlendirdiği sorusuna aynen şu yanıtı verdi: "Biz organizasyonu kazandığımızı perşembe akşamı öğrendik. (Sonuç cuma günü TSİ 14.00'te belli oldu)" dedi. Ardından pot kırdığını anlayan Planus, "Eee. Yani aslında cuma günü kampta öğle yemeğine giderken, saat 13.05 itibariyle (TSİ 14.05) yemekhanenin kapısına 'EURO'muz hoşgeldin' yazısıyla karşılaştık. Yani tam olarak burada öğrendik. Aslında saat 13.00'te taşlar yerine oturdu. Hepimiz çok sevindik elbette." diyerek konuyu kapattı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14876253.asp?gid=373

Pislikleri gittikçe ortaya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...