Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hiç sevmiyorum seni. ağır kılım. temsil ettiğin insan tipinede kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 olaya el atacam şimdi çıkarmayın kimliğimi laf kavgasına girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 5 senede 20 kilo aldım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuda göbişli kız var dediler haliyle okumadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Jahrein said: peki ya senin gibi rp yapmamama rağmen senin durumunda olsaydım? daha vahim olmaz mıydı? aynaya bak ve şunu sor kendine: abi 1k verir misin plx? neyin rpsi? a-annenin repesimi? vahim o evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 RP ile ne alakası war saçmalama tavan yaptı. UO mu oynuoruz 1 k plx falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Zergling said: RP ile ne alakası war saçmalama tavan yaptı. UO mu oynuoruz 1 k plx falan =) Sana demedi ama war ne lan v nerde yakıştıramadım olmadı.. Beyler anne dedi tadımız kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Nil hep bunlar senin şişmanlığın yüzünden oluyo farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 rpsini yapıyorum bişi demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 cahreyn komik degilsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Zergling said: RP ile ne alakası war saçmalama tavan yaptı. UO mu oynuoruz 1 k plx falan =) Sana demedi ama war ne lan v nerde yakıştıramadım olmadı.. Beyler anne dedi tadımız kaçtı. özür dilerim alışkanlık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sorsan da soktum, sormasan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aquila said: sorsan da soktum, sormasan da. soktu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kermit said: aquila said: sorsan da soktum, sormasan da. soktu valla öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Athena dinliyordum sırasıyla çalan parçalar kime ne,d.i.h.o.,bak takılmana. Kilo al ama düzenli al.Sadece göbeğe gitmesin.Spor yaparak kilo almak en sağlıklısı bol bol yiyerek almak değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Jahrein said: şakacı çocuk. kameralara karşı el salla. klavye arkası güzel tabi. sıcacık böyle. bizim zamanımızda bişey söyleyecek olan yol ortasında söylerdi söyleyeceğini. heyhat! gençlik ne hallere gelmiş. Gerçekten sokakta karşılaşmak istemezsin benimle. çok ciddiyim. amacım seni dövmek falan değil aggroyu çekip küfür yiyerek seni banlattırmaktı. fakat böle saçma salak laf etme yok klavye bilmemne. montelerler klavyeyi enlemesine. bir küfür etseydinde ban yeseydin adam gibi bunlar olmicaktı. yavşak olduğundan etmiyosunda küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Akhlaur said: Athena dinliyordum sırasıyla çalan parçalar kime ne,d.i.h.o.,bak takılmana. Kilo al ama düzenli al.Sadece göbeğe gitmesin.Spor yaparak kilo almak en sağlıklısı bol bol yiyerek almak değil galiba. hep merak etmişimdir spor yaparak nasıl kilo alcaz ? spor yapanlar kilo vercez diye uğraşıor ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kas, yagdan daha agir oldugu icin, adam gibi yaparsan kilo alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aquila said: kas, yagdan daha agir oldugu icin, adam gibi yaparsan kilo alirsin. bu abla benden daha mı ağır şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ben yalan yanlış bilgiler vermeyeyim ama spor sadece zayıflamak için yapılmaz.Vücudu dengede tutmak içinde yapılır ve dengeye sokmak içinde.Bilemiyorum ne tarz bir beslenme programı izlenmeli ama protein ve karbonhidrat ağırlıklı öğünlerle dengeli kilo alıp aldığınız kiloları yağ olarak görmeyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o abla hepimizin toplamindan agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://img.wonkette.com/wp-content/uploads/2009/04/catfight2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 delikanlılık anlayışının msn olması işte. neyse ya. pati yönetimi bir filter yapsa istemediğimiz üyeyi MUTE etsekte yazdıkları çıkmasa. durduk yere rahatsız olmasak ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o abla paticiğin %83,6'sını döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar