rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 100 yıl önce şöylelermiş. tahminim o yörenin en güzel kızları bunlar. zaman böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 100 sene önce hepsi böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ayıp. kim bilir sen elinde o kamerayla daha neler çektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 200 seneye bizimkiler de düzelir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 escape said: ayıp. kim bilir sen elinde o kamerayla daha neler çektin. upskirt voyeur peeping tom hidden cam xxx asian school girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Köylü olduğunu belli etmenin yolları, pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dasaaa said: kolay güzeldir.. her konuda mı diyosun , yuttururlar ama bu sözünü sana :D abi maçım var benim ahah, yenilirsek adamlar direk burayı troller o zaman price/performance görürüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hastayım sanırım ve daha dönem başlamadan hesapları yapıcak excel'leri proğramları hazırlamaya başladım inanılmaz göt korkusundan.. bu psikoloji ile beleş güzeldir bile derim ben.. yollasınlar bana diplomayı şimdi.. göbek falan atarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Şimdi bunlardan alsam beni ısıtır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yanarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 infrared technology. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: 200 seneye bizimkiler de düzelir o zaman. bizimkilere bu kadar laf edip bir pipim yiyememene ne demeli ekmekçim? ayrıca yiye+meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi işte o yüzden yemiyorum. yemiyorum derken. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ruslar baya leş yannız rus rus diyosunuzda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mail order yapın bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yok abi benim boyum 1 metre olduğu için çekmiyolar beni de güzeller şimdi allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 moldova ve romanya kasabaları diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 topicin tercümesi "acaip abazayım belarus'ta" eskişehirde de giyen oluyor -10 derecede get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evde ala diye bir moldovyalı çalışıyodu bir dönem. 13-14 yaşındaydım. bir insana böyle bir ergenlik hediyesi verilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fistan said: topicin tercümesi "acaip abazayım belarus'ta" eskişehirde de giyen oluyor -10 derecede get a life hatta giysinler ve çektirsinler, aradaki 12 farkı bulalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fistan said: topicin tercümesi "acaip abazayım belarus'ta" eskişehirde de giyen oluyor -10 derecede get a life abi adam gözümün önünde 5 dakikada kızın telefonunu alıp randevu ayarladı ertesi güne yapma gözününü seviim o memlekette abaza kalmak asıl başarıdır iş yapamamak değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 off bi patch da çıktı biraz drama hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış komünizler karılarını paylaşıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu gazla rusça öğrenme kurslarının linklerini dağıtsanız potansiyel bi abaza topluluğu oluşturursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Acaip abazayım Belarusta (şiir) Acaip abazayım belarusta istiyorum ki hatunlar olsun bana hasta sabahtan akşama rontluyorumm karıları terasta olsa da yesem franboğazlı pasta. Acaip abazayım belarusta fotoğraflıyorum karıları metroda, parkda, lavaboda nereye varacağım bu abazalıkla napalım başka şansımız mı var bu yoklukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar