moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çok az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Çıktı bu arada ama AC2 ve Settlers 7'deki aynı DRM var, gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yasal yollardan alırız np'de oyunu görmek lazım. Xbox versiyonunda ciddi tepkiler de vardı güzelim seri piç oldu diye. Para bağlamak da istemiyorum hemen.. pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Key satın alacağım 35 liraya satıyorlar DHde, yoksa steame 60 dolar verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 poff bundada drmmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu ne peki ? http://www.beyazgazete.com/haber/2010/04/23/sok-ubisoft-savasi-kaybetti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Abi hepsi ayrı kırılıyor, yani tek AC2yi kırmak yetmiyor. Şu an SC:C kırılmadı henüz ama yakındır tabii. Gerçi ben orjinal aldım bakalım yarın geliyor keyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=2623 şunu gördüm de yani fiyatı uygun geldi. Ama diğer yanda iyi bir SC fanı değilim, ilk iki oyunu oynadım sadece falan birde tabii ki DRM var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 "Tatar Ramazan" said: Abi hepsi ayrı kırılıyor, yani tek AC2yi kırmak yetmiyor. Şu an SC:C kırılmadı henüz ama yakındır tabii. Gerçi ben orjinal aldım bakalım yarın geliyor keyim:) metodu buluyor işte adamlar =) settlersı da kırıverdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 blazkowicz said: Xbox versiyonunda ciddi tepkiler de vardı güzelim seri piç oldu diye. Para bağlamak da istemiyorum hemen.. pfft. Evet öyle olmuş aynen, ben denedim. Yapay zeka gerizekalı, oyunda stealth-taktik yerine action öğeleri ön plana gelmiş falan, 15-20 dakika oynayıp kapadım valla. Koskoca Sam Fisher bile oynaması basit, aşırı aksiyonlu, 1-2 farklı öğe barındırarak eğlendiren çerez oyunlar akımına kapılmış, çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kötü mü hakkaten ya oyun hani aksiyona dönmüşlerdir, eski oyunlarla alakası yoktur ama iyidir falan almayı düşünüyodum, biraz daha yazın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 /v/ deki genel kanı convictionın nın çok kötü bir oyun olmadığı ama çok kötü bir sc olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o kadar ezdiniz ki vazgeçtim almaktan, Settlers7 ve Bad company aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 DRMnin işini görmüşler bile bunda da, bu kadar çabuk hayret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 demek drm hakkaten bitmiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu oyun Splinter Cell değil yalnız söylemek gerek, bi tür 3rd person shooter sadece eğlence amaçlı. Chaos Theory'den sonra bu seri bitmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 coop über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sevmedim oyunu, splinter cell havası yok bunun yanında iyi bir aksiyon oyunu da olmamış. Böyle oyunlardan nasıl 60 dolar isteyebiliyorlar anlayamıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Kaede said: /v/ deki genel kanı convictionın nın çok kötü bir oyun olmadığı ama çok kötü bir sc olduğu şu çok doğru bi yorum olur, oyun o kadar kötü değil ya oynatıyor kendini gerçi daha başındaym ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 En son Chaos Theory oynamıştım sonra ilk defa SC oynadım. İlk yarım saatte oyunu hiç beğenmedim. Çok fazla AC2 oynadığımdan sanırım sokaktaki karakterlerin tepkisiz oluşu uyuz etti beni :p Kontroller zor geldi. Oyun tamamen aksiyon zaten hiçbir gizlilik olayı yok yardıra yardıra gidiyorsun. Grafikler çok güzel olmuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gölgede saklanınca oyun siyah-beyaz hale geliyor. renk yok. stealth oynuyorum, oyunun %90'ı siyah-beyaz. bravo. mouse smoothing var feci can sıkıcı bişi. ayrıca single player 5 saat diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bitti, 5 saat sürdü mü bilmiyorum ama kısaydı evet. artı eski yazayım biraz.. görseller iyi baya, özellikle geçişler, loading bölümlerinden ana menüsüne kadar oldukça başarılı. fazla kasıntı yok, akıcı. eğlendiriyor ama fazlasını beklemeyin. stealth olayı bitik resmen, oyun bildiğin aksiyon. fazla olmasa da gölgeler ve objelerle ilgili buglar oldu. hani geçenlerde bi oyun çıkmıştı wanted diye ona benzettim baya, bildiğin aksiyon çünkü. kontroller falan stealth oyuna göre hazırlanmış ama paso aksiyon olduğu için fps-tps gibi oynamak zorunda kalıyorsunuz ve ağlamaya başlıyosunuz. anladığım kadarı ile yine parayı düşünerek geniş kitleyi hedef almışlar. yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu kadar kötü yorumdan sonra almicam sanırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Valla inanmamistim ama cidden SKIDROW DRM'yi kirmayi basarmis emege saygi demekten baska birsey denemez sanirim koca firma aylarca uzerinde calissin bir grup ciksin butun yatirimi hice saysin :) Edit: Cumlede dusukluk oldu iki kere demek kullanilinca ama baska birsey bulamadim oraya afyonum patlamadi sanirim daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ayrıca multiplayer ı da kırmışlar. adamlar inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar