Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Splinter Cell Conviction

moriQ

Öne çıkan mesajlar

blazkowicz said:

Xbox versiyonunda ciddi tepkiler de vardı güzelim seri piç oldu diye. Para bağlamak da istemiyorum hemen.. pfft.

Evet öyle olmuş aynen, ben denedim. Yapay zeka gerizekalı, oyunda stealth-taktik yerine action öğeleri ön plana gelmiş falan, 15-20 dakika oynayıp kapadım valla.

Koskoca Sam Fisher bile oynaması basit, aşırı aksiyonlu, 1-2 farklı öğe barındırarak eğlendiren çerez oyunlar akımına kapılmış, çok üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

En son Chaos Theory oynamıştım sonra ilk defa SC oynadım. İlk yarım saatte oyunu hiç beğenmedim. Çok fazla AC2 oynadığımdan sanırım sokaktaki karakterlerin tepkisiz oluşu uyuz etti beni :p

Kontroller zor geldi. Oyun tamamen aksiyon zaten hiçbir gizlilik olayı yok yardıra yardıra gidiyorsun. Grafikler çok güzel olmuş sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

bitti, 5 saat sürdü mü bilmiyorum ama kısaydı evet. artı eski yazayım biraz..

görseller iyi baya, özellikle geçişler, loading bölümlerinden ana menüsüne kadar oldukça başarılı. fazla kasıntı yok, akıcı. eğlendiriyor ama fazlasını beklemeyin. stealth olayı bitik resmen, oyun bildiğin aksiyon. fazla olmasa da gölgeler ve objelerle ilgili buglar oldu.

hani geçenlerde bi oyun çıkmıştı wanted diye ona benzettim baya, bildiğin aksiyon çünkü. kontroller falan stealth oyuna göre hazırlanmış ama paso aksiyon olduğu için fps-tps gibi oynamak zorunda kalıyorsunuz ve ağlamaya başlıyosunuz.

anladığım kadarı ile yine parayı düşünerek geniş kitleyi hedef almışlar. yazık olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla inanmamistim ama cidden SKIDROW DRM'yi kirmayi basarmis emege saygi demekten baska birsey denemez sanirim koca firma aylarca uzerinde calissin bir grup ciksin butun yatirimi hice saysin :)

Edit: Cumlede dusukluk oldu iki kere demek kullanilinca ama baska birsey bulamadim oraya afyonum patlamadi sanirim daha :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...