Devokai Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yılın en iyi 3rd party extension'ı olsa yeridir. http://tigsource.com/articles/2009/11/03/stonesense-dwarf-fortress-visualizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Buna da ilgi olmaz mı arkadaş ya, hey allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hrmm gokcen sever bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bayadır yapıyolardı bunu bende eklemiştim bikac imaj bitmişmi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sonunda oynanabilir kıvama getirmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 "Holy christ’s balls! It’s not confusing as hell!" Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lBWFaU893kM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Deneyen var mı? DF grafiksiz kastırıyo böyle beter olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ağlamak istiyorum!!! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Connecting to DF diyip kalıyor nasıl kurucaz bu zımbırtıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 beyler bu programı çalıştırmayı becerebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yok, bende beceremedim. Connecting to DF diyip kalıyor. Yok mu bir el verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben çalıştırdım ama çok saçma olduğu için kapatmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam oyunu açıcaksınız ardından da bunu çalıştırıcaksınız. İki pencere oluyor ancak bu pixelartlısı sadece görmeye yarıyor yani oyunu onun üzerinden oynamıyorsunuz diye hatırlıyorum yani sadece map gibi birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Lord_Argos said: Connecting to DF diyip kalıyor nasıl kurucaz bu zımbırtıyı? Argos aynı senin dediğin gibi orada kalıyor.Nasıl aştın bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Oyunu normal exesi ile açıp save'ine girip sonradan da bu pixelart zımbırtısını çalıştırmayı denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 klasörün içindeki .exe ile açıyorum zaten oyunu.sonra save imden oyuna devam diyorum.peşine bunu çalıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor.connect olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sallıyorum ama tutabilir, yönetici oalrak çalıştırıyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Lazy Newb Pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aa bayat mesaj atmış. yılda bir-iki mesaj ile görebiliyoruz sadece. bi de tam benlikmiş, bir sürü pack kurmaya üşendiğimden oynayamadım bir türlü dwarf fortress. bu sayede oynamış olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bende unuttum ama o kadar heveslenme yani, pek bir artısı yok arada sırada da hata verip kapanıyordu, abuk sabuk bişidi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar