daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ya okadar ciddiye aldığımı mı sanıyorsunuz bırakın allasen ya =)) ne öm si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 qos adres vermiş, daylan yarın İstanbul'a geliyomuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 QueenofSpades said: editlendi /sae Bu muydun sen? AHAHAHAH bu ne be? dfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 babam blacksmith annem tailor.orclar beni kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 DAZD!NGO said: peki bunlar neyi alıp veremedi de kavga ediyolar kızların alıp veremediği bişey her zaman vardır. yani yoksada bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adamınbiri said: Red said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OOOOOOF KUZENİM MARMARA DENİZİNE DÜŞTÜ AHAHAHAHAHAHAHAHHA olm korktum lan yapmayın söle seyler :/ sanırım ben aile cay bahcesi adamıyım.arada cılgın attıgımız oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 qos haklı. daylan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylanin suresi dolmus, cekicler vurulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kimse haklı değil ya çok gereksiz bi tartışma olmuş geçti gitti bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Khelben said: qos haklı. daylan (td) ilk başlatan haksız dersek öyle ama sonuçta gereksiz ikisinin de yaptığı. gerçi lafı yiyince de rahat duramaz insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Khelben said: qos haklı. daylan (td) Belli ki qos'u tanıdığın için onu tutuyorsun, haklı haksız yok burada çünkü savunulan bişi yok. Kaldı ki qos'un gereksiz sert çıktığı ve uzattığı bile söylenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 laf attı yanıt verdim. that's how it works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 resimlerinizi gorsemde bende karar versem kim haklı kim haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @eski ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mal said: AHAHAHAH buna çok güldüm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha bu topic kişiselde miymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ABİ NOLDU BURDA BİRİ ANLATSIN ÇOKMERAK EDİOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sakallı bi kız var bide berber var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 başını ben de kaçırdım da maça mankene laf atmış yada tam tersi sonra maça giydirdi baya sonra koydum çocugu ^_^ moduna girdi bi de arada kişisel bilgilerini ekspoze etti manken de >:D< moda girdi (daha doguru hıhı diye kafayı yukarı asagı sallama modu) o kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 QueenofSpades said: ben erkek olsaydım var yaaaa, oof offf, ağlatırdım hatunları daylan said: o tiple erkek olsan hep sen ağlardın ve olaylar gelişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "peder zickler" said: QueenofSpades said: ben erkek olsaydım var yaaaa, oof offf, ağlatırdım hatunları daylan said: o tiple erkek olsan hep sen ağlardın ve olaylar gelişir.. sdfsdfsdfsdfsdfsdfs bu arada ben kız olsam hiç motor falan olmazdım lan gayet normal bi kız olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aahah dogru o post ama çok pis bir laftır bu haketmiş bence dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Farinal said: "peder zickler" said: QueenofSpades said: ben erkek olsaydım var yaaaa, oof offf, ağlatırdım hatunları daylan said: o tiple erkek olsan hep sen ağlardın ve olaylar gelişir.. sdfsdfsdfsdfsdfsdfs bu arada ben kız olsam hiç motor falan olmazdım lan gayet normal bi kız olurdum define Normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sakalli kiz da guzelmis be, her sabah trasd oluyosa sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 önüme gelenle yatmazdım yani herkesle de sevgili olmazdım aşık olursam sevgili olurdum sevgili olursam birlikte olurdum. VS. ETC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar