Queen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben ıslık çalan tinerci çocuktan çok korkuyorum ya herkes korkuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sparkcaster said: soyadın tütüneken mi Top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Nuğur Tütüneken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 arkadaşlar yazmak istedim. BU OLAY YAŞANMAMIŞTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 niye? olay yasanmazken sen de orda miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aiko said: ben bazuka çekmiştim zamanında rocket jump yapıp kaçmıştımolay yerinden. şimdiki aklım olsa yapmam ama ahahha off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aquila said: niye? olay yasanmazken sen de orda miydin? evet moruk tinerci bendim. adamınbiri bıçak çekti. poposuna monte etmek durumunda kaldım. hoşuna gitmedi galiba. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 olm sen orda olsan, ve dedigin gibi olsa, olay yasanmis olurdu, sen yasanmamis diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Abi kafasını kırıp uzaklaşsaydın kabzasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 belli ki tinercinin gidecek yeri yok durakta sabahlıyor, döşek çekseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Phae said: Abi kafasını kırıp uzaklaşsaydın kabzasıyla. bıcağın kabzası çok ufak onuda düşündüm bi ara ama bişi olsa bıcağı kullanabilirmiyim bilmiyorum karşımdaki ıstakoz değil insan :D bidaha öyle bi duruma düşmek istemem hee düşersem yine çekerim GEREKİRSE SAPLARIMDA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bugünde polis benden özür diledi öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 polat alemdar elimi öptü cebine 20 lira attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 POLATA HAKARETTEN İÇERİ ATTIRIRIM SENİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 geçen bi tinercinin bağırsaklarını döküp pankreasını yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 silah çeken güvenlik görevlisinin üstüne yürüyen tinercileri metrobüste görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 üstünede tineri içince ne güzel olmuştur ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ben o postu görmediydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 balon said: silah çeken güvenlik görevlisinin üstüne yürüyen tinercileri metrobüste görmüştüm. onlar zombi karıştırmışın. böehaherabfdj diye yürüyolarsa kesin zombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 balon said: silah çeken güvenlik görevlisinin üstüne yürüyen tinercileri metrobüste görmüştüm.aynen işte yiyosa silahı bırakıppp gelsenaaa dedi, sende jileti bırakırsan olur dedim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 arkadaşla 10.30-11.00 gibi tophaneden beşiktaşa yürüyoduk 2 tane hayvan gibi tinerci çıktı karşımıza ki girseler alırlar her türlü neyse biri önümüze doğru geldi 'kardeş' demeye kalmadı dönüp 'kardeş görüyosun bizde bu gece vakti yol yürüyoruz' dedim adam 'eyvallah kardeşim' dedi geçti gitti :D yani biraz abartmışın sanki durduk yere bıçak çekmekle önce bi hal hatır edeydin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oglum yapmayin boyle seyler, ters birine denk gelirsiniz ceker silahi vurur, ondan sonra nefsi mudafaadan 1 yil yatar cikar siz de niyazi olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 valla napıcağımı bilemedim ben bide adamın elinde tiner vardı zaten hani dur bakiyim belki yol sorar diyede bekliyemedim e sabahda 5 yoldan taksi bile geçmiyo yoksa bende farkındayım durumun üstüme doğru gelse yanlışlıkla saplasam bir anda al başına belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abartmış canım kesinlikle. kusura bakma kardeş be ben de öğrenciyim cümlesinin ısrarla söylersin tebessümle suratında. yılmadan usanmadan.ya da kardeş bozuk param kalmamış be kusura bakma dersin cebi yoklamış gibi yapıp . edit : sevimli üsluplar işe yarıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bacağa saplayınca cezası az. kol da olabilir. çürümeyin içerde sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar