noddle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paticik a uye olan kac kisi var? merak ettim aktif olan kac kisi var? bunlarin istatistikleri var mi? Paticik unlu bi site mi? Ben kardesimden gorup uye oldum acikcasi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 unlu degilse gidicekmisin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 4 milyar civarı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paticik ünlü olursa kötü olur. Birazcık ünlü işte deney7 nazlı sağolsun sdfsd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 3-5 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 üye sayısı çoktur tabi girip yazmayanlarda dahil buna. adamlar üye olurlar sonra neden girip bişi yazmazlar tabi mrak konusu. araştırmacı gazetecilere bu görevi verip araştırtmak lazım. neyse işin önemli kısmına gelirsek İran uzaya neden solucan gönderdi. yani solucan göndermesindeki amaç neydi. solucanı geçte GDO lu ürünlerden nasıl kurtulucaz ben onu merak ediyom. aktif kullanıcı sayısı bana göre 4 milyor vardır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 arada girip okuyanlar var benim gibi, gerçi vaktinde F5 tuşunu kırıyordum burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 300 500 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ünlü mü? ne ünlüsü? ünlü ne arar la burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben baya ünlüyüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adam kermit. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kermit sokağa çıktığı zaman kızlar arkasından koşmak suretiyle,küçük çaplı bir toplumsal olay yaratıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paticik a nası olyuo lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 a üyesi b üyesinden bahsediyo galiba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Cons said: paticik a nası olyuo lan abi o ingilizce karakterlerden dolayı "i" normalde sitenin ismi PATICIK. adam haklı yani Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paticik'e olmalı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paticik Türkiye'den en çok girilen 1400. site. Dünya sıralamasında 50000lerde. Günde giren kullanıcı başına yaklaşık 30 sayfaya bakılıyor. Bu da demekki benim gibi aktif kullanıcılar raharça günce bir kaç 100 sayfa açtığına göre paticikten aktif kullanıcı sayısından bir kaç yüz kat fazla girip bir bakıp çıkan kullanıcı var. Üst veriyle alakalı olarak, hatta o gün girenlerin yaklaşık yüzde yirmisi sadece iki sayfaya bakıp çıkıyor. Kullanıcılar günde ortalama 20 dakika siteden bir sayfa açık tutuyor. Paticik'e girenlerin yüzde onu arama motorlarından geliyor. Paticik'e girenlerin yüzde 70'i Türkiye'den. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dünya nüfusunın %17'si paticike giriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paticik ünlü lan baya o turuncu site dendiği zaman çoğu kişi biliyo:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bir gün herkes paticik olacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 edit: neyse, yanlış anlaşılabilecek göndermeler yapmaya gerek yok ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ayaklı alexa gibisin be gerge Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sayalım 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Güzel site alexe :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bir haftada bir milyon oluyoruz beyler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.