vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 poopla said: fikstür avantajını kullanır fener.lider olur tekrar 3-4 haftaya. abi bırak simdi fenerin manisada 2 puan bırakacagını düsünürmüydün,bence fener daha cok puan kaybedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ses gurultuden duyulmuyodu da o manisanin uzun saclı forvete fb liler yatip kalkip dua etsin. Adamda birazcik yetenek olsa 5lerdi fbyi tek basina o kacirdiklariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Cintonik said: 3 atar 1 sayarız. asklhfdaskhaskhsdajhaskhaskhasdkjshadkjahsdkadk say bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kojiroh said: Rüyamda 2-2 gördüm bunu ben ama yenelim ya. 1-3 falan bitsin. 9 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 vivavale said: poopla said: fikstür avantajını kullanır fener.lider olur tekrar 3-4 haftaya. abi bırak simdi fenerin manisada 2 puan bırakacagını düsünürmüydün,bence fener daha cok puan kaybedicek sadece 2 hafta deplasmana gidicez 10 hafta boyunca istanbulda oynıcaz fikstürümüzde gayet kolay zaten 6 puan cepte,ankarasporla galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 PZero said: Cintonik said: 3 atar 1 sayarız. asklhfdaskhaskhsdajhaskhaskhasdkjshadkjahsdkadk say bakalım pzero bile alıntı yapıyo lan of=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kojiroh said: Kojiroh said: Rüyamda 2-2 gördüm bunu ben ama yenelim ya. 1-3 falan bitsin. 9 puan geçen ben de antalya gs kupa maçını görmüştüm "gidip iddaa mı oynasam" dedim oynsaymışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Anaa harbi ha iddaa hiç aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kojiroh said: Kojiroh said: Rüyamda 2-2 gördüm bunu ben ama yenelim ya. 1-3 falan bitsin. 9 puan 1den 49a kadar 6 tane rakam sölermisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Evet bizim puan kaybımıza seviniyor ezikler diyecek ilk fenerli kim bakalım. Merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aziz şampiyonluk sözü verdi. 90+8,5'te atarlar yine şampiyon olurlar rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: vivavale said: poopla said: fikstür avantajını kullanır fener.lider olur tekrar 3-4 haftaya. abi bırak simdi fenerin manisada 2 puan bırakacagını düsünürmüydün,bence fener daha cok puan kaybedicek sadece 2 hafta deplasmana gidicez 10 hafta boyunca istanbulda oynıcaz fikstürümüzde gayet kolay zaten 6 puan cepte,ankarasporla galatasaray. eminim ceptedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 eğlence çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: vivavale said: poopla said: fikstür avantajını kullanır fener.lider olur tekrar 3-4 haftaya. abi bırak simdi fenerin manisada 2 puan bırakacagını düsünürmüydün,bence fener daha cok puan kaybedicek sadece 2 hafta deplasmana gidicez 10 hafta boyunca istanbulda oynıcaz fikstürümüzde gayet kolay zaten 6 puan cepte,ankarasporla galatasaray. gayet kolay dedigin maclar ligin gidisine göre gayet de zor maclar olabilir.gs ali samiyen de feneri zorlar daha bjk macı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "Tatar Ramazan" said: Ezeriz çalkalarız fırlatırız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Masquerade said: "Tatar Ramazan" said: Ezeriz çalkalarız fırlatırız:D ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Arkasokak said: manisa bitik, ümitsiz bir takım. rahat yeneriz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aoe vanishi bozuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fb-gs olayına dönmesin konu maç hakkında yorum yapacaksanız yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kaç kaç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yaa bütün eğlenceyi bozuyosun cavanagh az izin ver sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: daylan said: sadece 2 hafta deplasmana gidicez 10 hafta boyunca istanbulda oynıcaz fikstürümüzde gayet kolay zaten 6 puan cepte,ankarasporla galatasaray. eminim ceptedir [nondanın kafagolü fotosu avrdı burada] abi hem troll besliyorsun hem de alt tarafı 1-0 skoru göstererek 6-0 aggrosu çekiyorsun.. olmadı hacıdayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 şunları silsene bi zahmet cavanah 3 tane gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fb-gs ye dönmememsinin imkanı yok ben birazdan uefa resimlerini koycam hazır tutuyorum daha fenerliler gelmedi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar