Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Gaziantepspor - Beşiktaş

Llama

Öne çıkan mesajlar

burada üzülecek bi durum göremiyorum sonuç olarak bünyelerin yazdığı msglar densizliktir kimse çıkıpta şu kadar gsli 1 adam etmez bu forumdaki bütün bjkliler 1 adam etmez diyemez tatlı sert eleştiri yapıoz iyi güzel dozunuda zmaan zaman arttırabiliyoruz oda olabilir ancak kimsenin kimseyede durduk yere pardon antepin söğüş salatasından sonra densizlik yapmasına gerektirecek bi durum yok
Sosyal ağlarda paylaş

sen o monitöre çok takılıp kalmışın :)))

adam senin için kötü bişi sölemedi ki hala saldırcak yer arıosun bence sen biraz o güzel monitöründen kafanı kaldırıp dışardaki sosyal yaşama odaklan..ama hemen yapma ağır gelir 1 sene içinde etüdler halinde uygula.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath benim sözüm sana değil önceki postu yazan brook'a idi,şimdi postu silinmiş zaten :-] ama sen de pek olgun bi adam değilmişsin.abiliği sanalda da realde de yaparım,fanatizm denilen şeye çok gülüyorum. Devam edin.

Şu var ki,yolda yürürken yanımdan geçen bir fanatik takımıma küfür etse muhattap bile olmam,ama siz bunu gurur meselesi yapacak gibi görünüyorsunuz.Nasıl enjekte edilmişse beyinlerinize.Siyasal beyin yıkamadan farkı yok bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bunun adı holiganlık olsun taraftarlık olsun açıkcası pekde umrumda değil şurada o yüzlerce takım taraftarı var ben hiç bi zaman "xx takımın taraftarlarını toplasan 1 adam etmez" yada "bütün şu forumdaki bütün xxx taraftarları 1 adam etmez" demem bu densizliktir densizliğe olan tepkimde budur benim bunu kabulleniyorsan zaten hiç bi şey yazmaz oturursun. bide şu sinan çetin tarzı hayat derslerinizi kendinize saklayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşulcak şey varda arkadaşlardan fırsat kalmıyo.

Beşiktaş bu futbolla haftaya forvetsiz galatasaraydan bence 2 tane rahat yer acil denizlinin bişeyler yapması gerekiyo.

ayrıca Wishmaster yanından geçenlere cevap vermiceksen eğer böyle forum sayfalarında da cevap verme arasında dayak yemekten farklı bişey yok.Ha yok ben cevap veririm arkadaş sanane diyosan o zaman seninde beynine enjekte edilmiş yapılcak çok bişi yok..
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

ben hiç bi zaman "xx takımın taraftarlarını toplasan 1 adam etmez" yada "bütün şu forumdaki bütün xxx taraftarları 1 adam etmez" demem bu densizliktir

Bu kısımda sana katılıyorum ama bence kendini çok iyi ifade edemiyosun..neyse bırakma kendini etüdlere devam..
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izlemedim bu sezonki tüm maçlar gibi ama
nobre yine inanılmaz goller kaçırmış okuduğum kadarıyla.

nihat ve nobre nin durumu bjk nin bu sezonunu özetliyor.

2 oyuncunun yılda aldığı primler dışında toplam net 6 milyon euro.

ve bu 2 arkadaş bu sezon bizim mahallenin kaportacısı hıdır abiden sadece 2 gol daha fazla attı.

suç sadece bu 2 adamda değil yanlış anlaşılmasın sadece bi örnek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...