Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://www.commandandconquer.com/classic Slowpoke olabilirim ama ... SALDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tiberian sun'un freeware olduğu günleri de mi görecektik = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tam yumulacaktım sonra bir an duraksadım, boşver dedim. c&c4 oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hepsi var bende orj :p hatta 15 yıllık çiziksiz kutularını kitapçıklarını felan geçen attım daha çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 off ne istesem olcakmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 zuaa bana da c&c 4 beta invite'ı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Reklamın böylesine can kurban. Hey gidi, Tiberian Sun'a harçlığımı biriktirip 11.000.000 lira vermiştim. Şimdi o kadar param olsa bunlardan Dune'un haklarını satın alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 iyi oldu bu,1-2 sene sonrada red alert 2 düşer freeware'e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 oha yaşlanıyoruz ya tiberian sun abandona düşmüş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 unable to comply, building in progress... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yalnız indirdim tiberian'ı. adamlar klasörden kopyalamış da rarlamış, yanında .reg'i falan da var ahahah lan EA. ISO verir adam ya. Diğer beleş oyunlar ISO, onları daha önce çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 C&C The First Decade için dünyanın parasını vermiştim zamanında. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ee yine verilir, koleksiyon işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ne yalan söyleyeyim tiberian sun meh idi ama red alert.. hala duruyor rafta 15 yıllık disk. norak çok büyük günaha girmişsin, kirpiklerinle toplayacaksın o kitapçıkları ahirette. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 harvester under attack aa bak bu quote topicine yazılırdı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 aaaah ah şimdi red alert 1 kitapçığı olucaktı da altındaki karınca görevlerinin eastern eggini çeviricektim zamanında mors alfabesini ezberlemiştik arkadaşla çeviricez diye. sonra da gidip "nuclear warheads"i "...nu clear warheads" diye çevirmiştik. "ulan savaş başlıklarını temizlemek ne demek" diye kara kara düşünmüştük hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 red alert gibi oyunu harcadılar.Ulan westwood... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 red alert'ın trailerını izleyin bir de.çocukluğuna gitmeyen olursa gelsin ben götüreyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kalmadı ki westwood. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ulan westwood lafı batmalarına bir sitem olaraktı zaten :) ea games'e satacaklarına ne bileyim paradoxa falan satsalardı da mundar olmasaydı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Silphatos said: yalnız indirdim tiberian'ı. adamlar klasörden kopyalamış da rarlamış, yanında .reg'i falan da var ahahah lan EA. ISO verir adam ya. Diğer beleş oyunlar ISO, onları daha önce çekmiştim. şimdi tiberian diyince çok bi anlamı olmuyo, pek spesifik olmuyo, tiberian sun tiberian dawn tiberian twilight vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 güneşli tiberian işte ya asıl konu buradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ilk yapılan oyundan itibaren oynasak.. hanikonubütünlüü var mıhepsinin oyamaysa deier mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 typonun adı babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar