Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command and Conquer serisinden 4 oyun bedava

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Reklamın böylesine can kurban.

Hey gidi, Tiberian Sun'a harçlığımı biriktirip 11.000.000 lira vermiştim. Şimdi o kadar param olsa bunlardan Dune'un haklarını satın alırım :P
Mesaj tarihi:
yalnız indirdim tiberian'ı. adamlar klasörden kopyalamış da rarlamış, yanında .reg'i falan da var ahahah lan EA. ISO verir adam ya. Diğer beleş oyunlar ISO, onları daha önce çekmiştim.
Mesaj tarihi:
ne yalan söyleyeyim tiberian sun meh idi ama red alert.. hala duruyor rafta 15 yıllık disk. norak çok büyük günaha girmişsin, kirpiklerinle toplayacaksın o kitapçıkları ahirette. :(
Mesaj tarihi:
aaaah ah şimdi red alert 1 kitapçığı olucaktı da altındaki karınca görevlerinin eastern eggini çeviricektim

zamanında mors alfabesini ezberlemiştik arkadaşla çeviricez diye. sonra da gidip "nuclear warheads"i "...nu clear warheads" diye çevirmiştik. "ulan savaş başlıklarını temizlemek ne demek" diye kara kara düşünmüştük

hey gidi günler hey
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

yalnız indirdim tiberian'ı. adamlar klasörden kopyalamış da rarlamış, yanında .reg'i falan da var ahahah lan EA. ISO verir adam ya. Diğer beleş oyunlar ISO, onları daha önce çekmiştim.

şimdi tiberian diyince çok bi anlamı olmuyo, pek spesifik olmuyo, tiberian sun tiberian dawn tiberian twilight vs vs :D
  • Yeni Oluştur...