reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Popeye said: Masquerade said: Casio elektronik CEO'su, Türkiye'nin profesyonel askerliğe geçişine sıcak bakmadıklarını belirtti... ahah super be abi cakmadim ben bunu yaws :(
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 askere giden herkes bir adet casio f-91w alıyor. ona gönderme yapmış
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Popeye said: Masquerade said: Casio elektronik CEO'su, Türkiye'nin profesyonel askerliğe geçişine sıcak bakmadıklarını belirtti... ahah super be LAN! Yayınlandı mı bu? Arkadaşlarla geyik yaparken çıkmıştı ben göndermiştim oha sevindim :D
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dostum (Drevstarn bildirdi) yazıyor ama
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: Anayasa hukuku dersinden kalan hukuk öğrencileri, sırf seneye müfredat değişmesin diye referandumda "hayır" oyu kullanacaklarını açıkladılar...
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: -> Adına uygun domain bulamayan Ahmet Yılmaz, godaddy.com'un önerisine uyarak adını Myahmet Yılmaz olarak değiştirdi....
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: -> Ankara mitinginde Ankaragücü, Gençlerbirliği, Telekomspor, Etimesgut Şekerspor, Asaşspor ve Ankara Demirspor kaşkollarını aynı anda takan Kemal Kılıçdaroğlu, havale geçirdi... karnıma ağrı girdi
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.zaytung.com/mags/ZaytungKampus-S1(1).jpg
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Eralp said: hahahaha -> Sayısal Loto'da üç tutturan ahtapot Cevdet, Türkiye'nin gururu oldu... ashfuashfu :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 fastreloader said: abi bu kızı tanıyorum ben Onu da tanıyorum fotoğrafı çekeni de sdfdsf dün gece de bu kızı rüyamda gördüm zaten, resmi görünce aklımda yer etmiş demek ki. Sınıf arkadaşlarım ^^
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kız meşhur herhalde. herkes tanıyor.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 nileppezdel said: fastreloader said: abi bu kızı tanıyorum ben Onu da tanıyorum fotoğrafı çekeni de sdfdsf dün gece de bu kızı rüyamda gördüm zaten, resmi görünce aklımda yer etmiş demek ki. Sınıf arkadaşlarım ^^ ;););)
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?"
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Eralp said: ben de köpeği tanıyorum lan ahaha köpeği cidden tanıyorum ben
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 said: -> Fenerbahceden Guiza'nın alinmasini isteyen Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce, sağlık kontrolünden geçirildi... (ysncavus bildirdi) azuhahahaha arka sayfalarda gördüm kesin yazılmıştır da iyiymiş
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHAHAHAA
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHHAHAHA
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 "Evet" diye bağıran aslan, görenleri hayrete düşürüyor. Ayrıntılar az sonra STV Ana Haber'de...
Öne çıkan mesajlar