reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Popeye said: Masquerade said: Casio elektronik CEO'su, Türkiye'nin profesyonel askerliğe geçişine sıcak bakmadıklarını belirtti... ahah super be abi cakmadim ben bunu yaws :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 askere giden herkes bir adet casio f-91w alıyor. ona gönderme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 askere gidenin fix saati: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Are you sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Popeye said: Masquerade said: Casio elektronik CEO'su, Türkiye'nin profesyonel askerliğe geçişine sıcak bakmadıklarını belirtti... ahah super be LAN! Yayınlandı mı bu? Arkadaşlarla geyik yaparken çıkmıştı ben göndermiştim oha sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dostum (Drevstarn bildirdi) yazıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Wowdaki nickim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: Anayasa hukuku dersinden kalan hukuk öğrencileri, sırf seneye müfredat değişmesin diye referandumda "hayır" oyu kullanacaklarını açıkladılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: -> Adına uygun domain bulamayan Ahmet Yılmaz, godaddy.com'un önerisine uyarak adını Myahmet Yılmaz olarak değiştirdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: -> Ankara mitinginde Ankaragücü, Gençlerbirliği, Telekomspor, Etimesgut Şekerspor, Asaşspor ve Ankara Demirspor kaşkollarını aynı anda takan Kemal Kılıçdaroğlu, havale geçirdi... karnıma ağrı girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.zaytung.com/mags/ZaytungKampus-S1(1).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi bu kızı tanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bizim lisedendi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Eralp said: hahahaha -> Sayısal Loto'da üç tutturan ahtapot Cevdet, Türkiye'nin gururu oldu... ashfuashfu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 fastreloader said: abi bu kızı tanıyorum ben Onu da tanıyorum fotoğrafı çekeni de sdfdsf dün gece de bu kızı rüyamda gördüm zaten, resmi görünce aklımda yer etmiş demek ki. Sınıf arkadaşlarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben de köpeği tanıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kız meşhur herhalde. herkes tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ahaha baya başarılı olmuş kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 nileppezdel said: fastreloader said: abi bu kızı tanıyorum ben Onu da tanıyorum fotoğrafı çekeni de sdfdsf dün gece de bu kızı rüyamda gördüm zaten, resmi görünce aklımda yer etmiş demek ki. Sınıf arkadaşlarım ^^ ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Eralp said: ben de köpeği tanıyorum lan ahaha köpeği cidden tanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 said: -> Fenerbahceden Guiza'nın alinmasini isteyen Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce, sağlık kontrolünden geçirildi... (ysncavus bildirdi) azuhahahaha arka sayfalarda gördüm kesin yazılmıştır da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 "Evet" diye bağıran aslan, görenleri hayrete düşürüyor. Ayrıntılar az sonra STV Ana Haber'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar