Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 usa'da 50'li mcnuggets cikarmislar ve sadece 10$. buraya gelmeli :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Al BK'i vur Mc'e. Türkiye'de eve servise ayrı fiyat tarifesi mi olur ulan hiieyyt. Yemeksepeti'nin müşteri hakkını savunması oraya kadar işte, onlara da (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kitchenette in hamburgerini yemeden hamburger yedim dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 arcane said: Al BK'i vur Mc'e. Türkiye'de eve servise ayrı fiyat tarifesi mi olur ulan hiieyyt. Yemeksepeti'nin müşteri hakkını savunması oraya kadar işte, onlara da (td) Mc'i bilmiyorum ama BK kendi sitesinde sattığı dönemde de eve servis fiyatı yüksekti. Tabi hoş bir durum değil. Özellikle tavuklu hamburgerde promosyon yaptığı dönemde restoranda 1,5 olan şey eve 2-3 arası bir fiyata geliyordu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mc daha iyi BK'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yediniz mi bu mc dipperstan falan ya nasıl ? fiyatlar ne bide bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 8.95'ti sanırım ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dippers ı baya beğendim. ama şerefsizler yeni sostan getirmedi istedik okadar. BK ıda seviyorum ama MC tercihimdir ya. özellikle eve siparişte. BK yolluyor iğrenç pepsiyi şişede. sıcacık. ketçap ve mayonezi ayrı iğrenç. patateslerinide sevmiyorum. mc nin patatesler daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Buyse said: yapamamışsın ama new fag seni ► ► ► Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 öf bir boşluğu atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 baya uzun süren tertlerim sonucunda vardım ki house burger>triple whooper>megamac>double whooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dükkan burger tek geçerim.biraz pahalı ama hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 MCdonalds a para verince içim cız ediyor. Dondurmalı turtasına hariç tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 olm 1 ay boyunca BK ya gidenlerin çok büyük bir kısmı MCe gidip yese, BK oha noluyo der. naaptık da mşteri kayberttik ? sosları paralı yaptık. hııı. ok. düzeltin değiştirin, 1 menü alana 4 sos bedava yapın der.. der yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Benim okulun yanında mc var sırf :/ Yeni sosları denerim yakında. Triforce olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ▼ ▼ ▼ Şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu 8.95 olan mc dippersin menü fiyatı mı ? doyuruculuğu ne bunun peki ? şahsen yarın akşam burgerdan 2 king chicken menü alıp üstüne de denemek için sırf şu mc dipperdan almak istiyorum ama başlı başına 8.95 se farklı bişi uydurabilirim mc dipperin yanına :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mcdonalds hamburger köfteleri yağsız dolayısıyla daha hafiftir burger king köfteleri ise ölümüne yağlıdır size lezzetli gelir. ikisini de farklı farklı zamanlarda yerim. DAHA YAĞLI DAHA TUZLU DAHA ŞÖKÖRLÜ OLEÜY diye bi lezzet anlayışına doğru gidiyoruz, özünde yağ şeker tuz falan yiyoruz ha gerisi yalan. hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fistan said: Estel_Anorien said: nefr kusura bakma ama quick > arbys > bk > mc arbys'den cacık olmaz o etleri iğrenç ötesi Arbys > ALL. Sizi gidi lezzetten anlamaz internet marabaları sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 curly fries anyierlfxkjdoh qgnsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gece gece ağladım. evde birtek kaymak ve bezelye var. açım. curly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Valeron said: bu 8.95 olan mc dippersin menü fiyatı mı ? doyuruculuğu ne bunun peki ? şahsen yarın akşam burgerdan 2 king chicken menü alıp üstüne de denemek için sırf şu mc dipperdan almak istiyorum ama başlı başına 8.95 se farklı bişi uydurabilirim mc dipperin yanına :d ya şimdi isimleri bilmiyorum da hamburgerli menü baya güzel ve doyurabilir diğer tavuklu menü ise pek doyurmaz bence alt tarafı 3 tane tavuk parçası var çünkü ama tavuklar baya şahane yumuşacık ve baharatlı böyle huhmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o zmn akşam bi operasyon yapıorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yedim demin,bu mc dipeerstan,hiç bi numarası yok,bk'nın king chickendaki tavuğu 10000 kat daha güzel bence. kaldı ki o mc'in ranch ve ballı hardal adı altında pazarladığı sosların bk'da yediğimiz ranch ve ballı hardalla aynı cümlede kullanılması bile bk'ya hakaret bence. ne oldukları belli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 megamek istedim yine. gebercem yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar