Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds'tan soslu menü atağı (ranch/ballı hardal)

yav

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Al BK'i vur Mc'e. Türkiye'de eve servise ayrı fiyat tarifesi mi olur ulan hiieyyt. Yemeksepeti'nin müşteri hakkını savunması oraya kadar işte, onlara da (td)

Mc'i bilmiyorum ama BK kendi sitesinde sattığı dönemde de eve servis fiyatı yüksekti. Tabi hoş bir durum değil. Özellikle tavuklu hamburgerde promosyon yaptığı dönemde restoranda 1,5 olan şey eve 2-3 arası bir fiyata geliyordu :X
Sosyal ağlarda paylaş

dippers ı baya beğendim. ama şerefsizler yeni sostan getirmedi istedik okadar.

BK ıda seviyorum ama MC tercihimdir ya. özellikle eve siparişte. BK yolluyor iğrenç pepsiyi şişede. sıcacık. ketçap ve mayonezi ayrı iğrenç. patateslerinide sevmiyorum. mc nin patatesler daha güzel oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mcdonalds hamburger köfteleri yağsız dolayısıyla daha hafiftir

burger king köfteleri ise ölümüne yağlıdır size lezzetli gelir.

ikisini de farklı farklı zamanlarda yerim.

DAHA YAĞLI DAHA TUZLU DAHA ŞÖKÖRLÜ OLEÜY diye bi lezzet anlayışına doğru gidiyoruz, özünde yağ şeker tuz falan yiyoruz ha gerisi yalan. hadi hayırlısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:

bu 8.95 olan mc dippersin menü fiyatı mı ? doyuruculuğu ne bunun peki ? şahsen yarın akşam burgerdan 2 king chicken menü alıp üstüne de denemek için sırf şu mc dipperdan almak istiyorum ama başlı başına 8.95 se farklı bişi uydurabilirim mc dipperin yanına :d

ya şimdi isimleri bilmiyorum da

hamburgerli menü baya güzel ve doyurabilir

diğer tavuklu menü ise pek doyurmaz bence alt tarafı 3 tane tavuk parçası var çünkü ama tavuklar baya şahane
yumuşacık ve baharatlı böyle huhmhm
Sosyal ağlarda paylaş

yedim demin,bu mc dipeerstan,hiç bi numarası yok,bk'nın king chickendaki tavuğu 10000 kat daha güzel bence.

kaldı ki o mc'in ranch ve ballı hardal adı altında pazarladığı sosların bk'da yediğimiz ranch ve ballı hardalla aynı cümlede kullanılması bile bk'ya hakaret bence.

ne oldukları belli diil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...