Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Doğum günün kutlu olsun Rwendor Nice mutlu, sağlıklı senelere[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice patılı,ark.lı senelere..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mutlu doom günleri..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 lol çift thread =) happy birthday senin resmin diger threadde vardı lol buraya koymuyom=)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paticikten önceden, sanane uo dan tanıdığım biri olarak, doğum günün kutlu olsun Rewendor (Hawk ;)). Nice mutlu, sağlıklı yaşlara.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mutlu yıllar.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Çok teşekkürler herkese. Beraber nice mutlu senelere inşallah...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Nice mutlu senelere seni seviyoruz.. :)
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Nice yıllara. :tebrikz:[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]Touch of death is never gentle...
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mutlu yıllar[signature][hline];;suitfly icq
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice senelere[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice yıllara[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice senelere :)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 aklıma geliyor da rewendor la moonglowda takılıyorduk ah nerde o eski günler..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice yıllara... :tebrikz:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hepi pörtlek! :tebrikz:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the worldÜstüne Şehir Örten ŞehirEğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Prawler, 25 Temmuz 2004 18:14 tarihinde demiş ki: aklıma geliyor da rewendor la moonglowda takılıyorduk ah nerde o eski günler.. Ah sorma, Moonglow PG falan vardı, panayırlar düzenlerdik, güzel günlerdi o günler ;) Herkese tekrar çok teşekkürler...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 doğum günün kutlu olsun...[signature][hline]iyi kötü çirkin
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice yıllara![signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar