Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

aptal olduk iyi mi

iyi değil..

aman.. üstünde durmayın siz de..

canınız sıkılırsa "ayılık parodisini takdir eden öküzler de var" diyip geçin hatta, ne biliyim işte..

alt tarafı bi film sonunda.. isteyen izler, isteyen izlemez
Mesaj tarihi:
çok boş bi geyik ya. elin hanzosuymuş. sanki burdaki herkez kraliyet ailesinden kopma insanlar. hepiniz osuruyosunuz tükürüyosunuz BOHAHAHAH diye gülüyosunuz. metal müzik dinleyipte gotik kızlara takılınca aşırı aristokrat oluyosunuzda insanlara para kazandırmıyosunuz. şahanı falan savunmuyorum herif bana kazanmıyo parayı kendine kazanıyo gıttıgınız zaman. boş muabbet yani.
Mesaj tarihi:
para kazanma = mutlak başarı..

işte bir türk rüyası..

yok bu konuda nasıl feci patladığınızı yazıcak değilim.. ama para kazanma = mutlak başarı denklemi bana hep feci ironik gelmiştir..
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

abvblizzard said:

http://www.habershow.com/v4/2211-recep-ivedik-behlulu-nasil-keciye-benzetti-video
adam çok kötü ya.

abi o videoda bi de merve sevinin recepin yalakasiymiscasina, her dedigine DIHIHIHI diye gülmesi ne peki ?

ahah çok acayip lan, bi de konuşurken bi ara unutuyo merve'yi, kadın arkada "ehe........" diye kalıyo çok acıklı
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

para kazanma = mutlak başarı..

işte bir türk rüyası..

yok bu konuda nasıl feci patladığınızı yazıcak değilim.. ama para kazanma = mutlak başarı denklemi bana hep feci ironik gelmiştir..

hayatta kalmak = mutlak başarı

nasıl kaldığı önemli değil yeterki hayatta kalsın yeri gelir para bi halta yaramaz
Mesaj tarihi:
Miliyetteki video yu izleyince daha bi soğudum,Recep İvedik'i oynaya oynaya ona benzemiş,eskiden olumluydum kendisi hakkında,(Recep İvedik öncesinde) iyice soğudum...
Şu filmi de kendi yapmış gibi savunanlar gerçekten ilgimi çekiyor...
Edit:Habershowmuş...
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Evet şu hanzoya hiç değilse bu sefer prim vermeyelim diyorum, gitmeyelim ve gideceklere de engel olalım.

Sırf ayılıkla para kazanamayacağını öğrensin artık.

Bunun yaptığı filmleri Şafak Sezer, Peker Açıkalın gibiler de yapıyor ama böyle para kaldıramıyorlar. Şahan da artık onların arasında hakettiği yeri almalı diye düşünüyorum.

sanane kardeşim, para benim param. Istediğim yere giderim.
Mesaj tarihi:
Bende izledim bugün beğenemedim malesef gitmeyenler gitmesin daha sonra teşekkür ederler... İlk kısımda özellikle bi ara uyudum falan. 2ci kısım hızlı başladı ve aynen bitti...
notum 10 üzerinden 3 falan...
Mesaj tarihi:
Wisslett said:

Bende izledim bugün beğenemedim malesef gitmeyenler gitmesin daha sonra teşekkür ederler... İlk kısımda özellikle bi ara uyudum falan. 2ci kısım hızlı başladı ve aynen bitti...
notum 10 üzerinden 3 falan...

küfürü ve belden aşağı espirileri azalltık diyodu bugün
ondandır
Mesaj tarihi:
evet bi tane kufur vardı o da yarım yamalak bi sie git :)

2. yarıdaki kızla bankta ki konusması mesela filmin kalitesini arttırmış direk.hani herkese mal mal hareketler yapan bir tipleme değilde biraz daha insanımsı dialogları da olan hafif duygusallık verirse recep ivediğe daha iyi olur.

ilk yarı mesela o kadar kötüydüki.daha kötüsü olamaz.fragmandakilerin harici 1-2 espri var ztn.diğerlerini fragmandan biliyoduk şaşırmadık.

ilk yarı anlatılmaz yaşanır ama.kamera şakası gibiydi.murat koyimda turat esprisini aradık resmen o derece kötüydü :)
  • Yeni Oluştur...