Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

tatara hak veriyorum.gitmeyin.

ilk yarı kesinlikle 10 üzerinden 1.ikinci yarı biraz kurtarıyor ama direk skeç yani.bikaç yere güldüm hakkaten

film geneli ise 10 üzerinden 4 olur

ve şahana hak veriyorum.5-6-7-8 çeksin bu seriyi.daha film başlamadan muzik çalarken isimler yazarken gülmeye kahka atmaya basladılar.herşeye öküz gibi güldü abi millet.şok oldum

ilk yarı bildiğin dünya kötüsü.ikinci yarı hakkaten bazı yerler güzel.bi süre güldürüyor.ama kötü.sinemada hayatta izlenmez

ama 2. yarıda bazı yerlere laf diyemem komikti baya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Torque said:

Her filmde bi mesaj bi godfather düzeyince oyunculuk bekleyen entelimsi tipler kadar gereksiz yaşam formu yok şu dünyada..
Adam baya baya güldürüyor bu yeter ister ayılıkla ister dayılıkla yapsın bu işi umrumda değil..

Hee şöle bişide var adam senin anca RÜYANDA görebilceğin paraları tek filmle kazanıyor gerisi hikaye...

Hadi canım fail hadi....

topicte fail'lik bir mesaj varsa o da bu post oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

her ulkenin 3. sinif filmleri vardir, bir ulkede boyle filmlerin uretilmesi ya da basrili olmasi bisiyi gostermez. Sahan da kendi diyor zaten ayni sekilde, filminin kalitesiz oldugunu kabul ediyor. Sanat filmi yapmadigini soyluyor, iste oturup iki gulecen vs, sabun kopugu gibi bi film..

Buraya kadar hersey normal, kabul etmeside guzel, fakat aci olan su ki, boyle bir filmin giseyi altust etmesi.. iste bu noktada insan iste istemez dusunuyor, bu iste bir yanlislik yok mu diye..

konu bundan ibaret..
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

gittim.

iyi miydi? hayır değildi.

güldüm mü? güldüm.

kaç para verdim? 6 lira.

sonuç olarak iyi vakit geçirdim mi? evet.

ya ben şunu anlamıyorum, film komedi filmi herhangi bi senaryo vaadi falan yok zaten

filmin amacı güldürmek e gülmüşsün, iyi vakit de geçirmişsin daha ne abi? ne bekliyosun senden? masaj falan mı yapsın sırtına? film amacına ulaşmış işte hala iyi degil diyosun

mesela Mr.Bean de aynı şekil bi elemandı konu her zman dandikti ama adam salaklıkla güldürürdü. hiç zannetmiyorum o taraflarda izleyenlerin ADAM SALAKLIKLA PARA KAZANIYOORE diyip böyle protesto çabalarına girdigini falan. ha şimdi atkinsonla şahan bir mi diceksiniz degil adam her seferinde karnımı ağrıtırdı.

ama şu da bi gerçek hani gören de türk sinemasında her an baş yapıtlık filmler izliyosunuz falan zannedicek. şu film gayet ortalama üstü film abi işte böyle böyle ilerlicek yani
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

forumun en eliti benim, banlanırsam yazık olur ortalamanız dibe vurur bok attığınız recep ivedikten beter olursunuz

deneyelim gorelim

kisaltmali da olsa kufur kullanmayalim, kullanirsak 1 ay hava alalim

edik hadi topice uygun olsun; kufur etme ettirtme!
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

her ulkenin 3. sinif filmleri vardir, bir ulkede boyle filmlerin uretilmesi ya da basrili olmasi bisiyi gostermez. Sahan da kendi diyor zaten ayni sekilde, filminin kalitesiz oldugunu kabul ediyor. Sanat filmi yapmadigini soyluyor, iste oturup iki gulecen vs, sabun kopugu gibi bi film..

Buraya kadar hersey normal, kabul etmeside guzel, fakat aci olan su ki, boyle bir filmin giseyi altust etmesi.. iste bu noktada insan iste istemez dusunuyor, bu iste bir yanlislik yok mu diye..

konu bundan ibaret..

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...