Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Evet şu hanzoya hiç değilse bu sefer prim vermeyelim diyorum, gitmeyelim ve gideceklere de engel olalım. Sırf ayılıkla para kazanamayacağını öğrensin artık. Bunun yaptığı filmleri Şafak Sezer, Peker Açıkalın gibiler de yapıyor ama böyle para kaldıramıyorlar. Şahan da artık onların arasında hakettiği yeri almalı diye düşünüyorum.
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Evet hatta dovelim Sahani oldu olacak, adam hem seviyesiz film yapiyor hemde deli para kaldiriyor ve buda bize batiyor !onbir!!1
Rock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Malum öküzün reklamı çok iyi yapılıyor. Yaptığı hanzoluklar reklam yoluyla insanlara çok güzel espirilermiş gibi satılmaya çalışılıyor. Bir kaç kere ben de reklamlarında "acaba ben mi çok ön yargılı yaklaşıyorum" diye sordum kendime. Adam işi reklamla götürüyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Gayet gider izlerim,güler çıkar evime gelirim.
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sixoms said: pogodi said: ben biletimi aldım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 para vermem ama biri biletimi alırsa gel derse giderim beleş film niye kaçiriyim
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Adama boş yere kızmaya gerek yok. O şekilde davranmasından hoşlanan kitleye hitap ediyor zaten. Adam zeki olduğu için o kitleye hitap ediyordur. Benim elimde olsa çok ağır sanatsal ögelerle film çeken insanları zengin etmek isterdim ama işler öyle yürümüyor işte.
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gala ya falan mı gittin.biraz aydınlatsaydın.yoksa biz elitler ztn recep ivedike prim vermiyoruz
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Küfür yokmuş lan bugün galasında öyle diyodu biri koymuştu videosunu Her neyse gidicem lan.Cem yılmazın da yahşi batı kötüydü kaliteli olduğu konuşulur ben de hep öyle derdim ama güven olmuyomuş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abi işsiz misiniz ya? Ayıya gülenler var aramızda. Şafak Sezer ve Peker Açıkalın beceremiyorlar. İğrenç karakter komedisini en iyi Şahan yapıyor işte. Gitmeyin eyvallah da gidenlere de laf etmeyin gitmeyin diye kampanya yapmayın. Komik yani
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şafakla pekerden nefret ediyorum zorla damacanaya götürüldüm sıkıldım ofladım pofladım hayale daldım falan bitti film.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 recep icin sinema bileti alınmaz bence guluyorum dersin evde izlersin sinemaya verilen paraya yazık
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oha 8liranin hesabını yapanlar var forumda. asdasd
Öne çıkan mesajlar