Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet şu hanzoya hiç değilse bu sefer prim vermeyelim diyorum, gitmeyelim ve gideceklere de engel olalım.

Sırf ayılıkla para kazanamayacağını öğrensin artık.

Bunun yaptığı filmleri Şafak Sezer, Peker Açıkalın gibiler de yapıyor ama böyle para kaldıramıyorlar. Şahan da artık onların arasında hakettiği yeri almalı diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Malum öküzün reklamı çok iyi yapılıyor. Yaptığı hanzoluklar reklam yoluyla insanlara çok güzel espirilermiş gibi satılmaya çalışılıyor. Bir kaç kere ben de reklamlarında "acaba ben mi çok ön yargılı yaklaşıyorum" diye sordum kendime. Adam işi reklamla götürüyor.
Mesaj tarihi:
Adama boş yere kızmaya gerek yok. O şekilde davranmasından hoşlanan kitleye hitap ediyor zaten. Adam zeki olduğu için o kitleye hitap ediyordur.

Benim elimde olsa çok ağır sanatsal ögelerle film çeken insanları zengin etmek isterdim ama işler öyle yürümüyor işte.
Mesaj tarihi:
Küfür yokmuş lan bugün galasında öyle diyodu biri koymuştu videosunu

Her neyse gidicem lan.Cem yılmazın da yahşi batı kötüydü kaliteli olduğu konuşulur ben de hep öyle derdim ama güven olmuyomuş.
Mesaj tarihi:
Abi işsiz misiniz ya? Ayıya gülenler var aramızda. Şafak Sezer ve Peker Açıkalın beceremiyorlar. İğrenç karakter komedisini en iyi Şahan yapıyor işte. Gitmeyin eyvallah da gidenlere de laf etmeyin gitmeyin diye kampanya yapmayın. Komik yani
  • Yeni Oluştur...