kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi kesin çözüm sevişmeyin bu kadar basit. ölürmüsünüz nolcak.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yahu bak şimdi. bi tarafta %90 güvenli ama erkeğe daha az zevk veren bişey var, diğer tarafta %99 güvenli kadına operasyon yapılmasını gerektirecek zararları olan birşey var. ben ikincide ısrar edene bencil derim abi.
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 buyse git bi arastir su spirali allah rizasi icin pfff
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bence de, neyi israr ediyosun, taktir git iste, alla alla.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: ben de, neyi israr ediyosun, taktir git iste, alla alla. denedin mi abi sen de?
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: yahu bak şimdi. bi tarafta %90 güvenli ama erkeğe daha az zevk veren bişey var, diğer tarafta %99 güvenli kadına operasyon yapılmasını gerektirecek zararları olan birşey var. ben ikincide ısrar edene bencil derim abi. ben şuna da inanmıyorum ya neyse.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: Buyse said: yahu bak şimdi. bi tarafta %90 güvenli ama erkeğe daha az zevk veren bişey var, diğer tarafta %99 güvenli kadına operasyon yapılmasını gerektirecek zararları olan birşey var. ben ikincide ısrar edene bencil derim abi. ben şuna da inanmıyorum ya neyse. ben allaha inanmıyom bide.
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 prezervatif cok kotu bişi lan icat eden kişi kötü niyetliymiş
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: aquila said: ben de, neyi israr ediyosun, taktir git iste, alla alla. denedin mi abi sen de? citcitli benim ki, takip takip cikariyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sesu said: barnacle said: erkekler için hap yapsınlar ya. kafamız rahat olsun.(ikisi de) Yaptılar, Pati'ye topic i açıldı hatta. abov geri kalmışım.
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 %90 çok iyimser ben de inanmıyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ha ıkıncının secılmesının tüm sebebı erkeğin zevki dimi? %10 ihtimalle duzenli seks hayatı olan bir ciftin istenmeyen gebelikle karsılaşması, cekilen ameliyattan veya ilaclardan cok daha ağır bı ameliyat gecirmesi gibi bir durumu goz onunde bulundurmuyomu erkek? gayet normal bir tartışmaya "LANET OLASI ERKEKLER" diye girdiniz bok ettiniz yanı.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @ QoS Yok ama o öyle de çok overrated bir tartışma yani. Ben de, sanki pipim varmış gibi..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ferrero said: ben inanıyorum. lan kömürcü lan kömürcü sen yokmusun
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hepimiz burda sex yaptığımızı öyle ya da böyle bir şekilde açıkladık arkadaşlar. dağılabiliriz.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sesu said: Ben de, sanki pipim varmış gibi.. bazen korkuyorum ben kaanı düşündükçe içim garip oluyo
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Anelor said: buyse git bi arastir su spirali allah rizasi icin pfff RİA'NIN AVANTAJLARI Uzun süreli, geri dönebilen bir yöntemdir Koruyuculuk oranı çok yüksektir Maliyeti çok düşüktür Acil korunma amaçlı kullanılabilir. Etkisi hemen başlar, çıkartılmasıyla birlikte sona erer RİA'NIN DEZAVANTAJLARI Sadece deneyimli bir uzman tarafından takılıp çıkartılabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı hiçbir koruma sağlamaz Kanama düzensizliklerine neden olabilir. Uygulanması diğer yöntemlere göre biraz daha ağrılıdır. valla ben hala ısrarlıyım condomda. devlet bişey yapsın buna
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 topik karambole gelmeden ben de seks yapıyorum diyim de noolur noolmaz
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bide bu seksi cok olagandisi sadece secilmisler yapabiliyor gibi lanse etmek nedir abi birakin artik su geyigi
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: Buyse said: erkeğe daha az zevk veren bişey var ben şuna da inanmıyorum ya neyse. neyine inanmiysoun? cok kolay bunun testi, parmagina prezervatif takip sagi solu elle, sonra farki bize anlat, ya da diline takip yemek ye.
Öne çıkan mesajlar