kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi bildiğin ortada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 30-40-50'li yaslarina geldiginde hala aklindan "keske oss'ye girseydim" gibi bir dusunce gecirmeyi planliyorsan "GIR" Girmezsen, ben boyle dusuneceginden %100 eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben olsam girmem öss'ye 2 senelik it yeter, benim 26 yaşında hala öss diyen ve başaramamış arkadaşım var. Ben olsam çalışırım it tabanlı bir şirkette yada bir bankanın bilgi işleminde yükselirim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 üniversitenin tek güzelliği o yıllarda yaşanılanlardır. ben bitirdiğim bölüm üzerine kasmadığım için bilemicem gerçi, elbette üniversite mezunu olmak önemlidir iş başvurusu yaparken ama artık herkes üniversite mezunu bunu da hatırlatmak isterim. yani üniversite bitti, gelsin iş teklifleri olmayacak. şu anda son sınıfta olan arkadaşlarım "ben nası iş bulcam lan" nidaları eşliğinde depresyonlarda yaşıyorlar. amaç para kazanmaksa bence serbest meslek erbabı ol üniversiteye ve hazırlanmaya vereceğin parayla. az buçuk kafan çalışıyorsa girişimciliğe, hayatını kazanacak ölçüde yırtarsın. yine dediğim gibi amaç para kazanmaksa sertifika programları çok daha önemli bence üniversite diplomasından, çünkü üniversitede bir halt öğrenmiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dikey geçişe hazırlan abi yaparsın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 öss'ye gir gökalp. sonra "keşke" dememek için gir, şansını dene. bak o tonton hoca vardı ya bizim okulda gördüğün öyle hocan olsun,erasmuslu güzel kızlar olsun sınıfta,sonra istanbulda oku,yurtta kal falan. hayat öğrencilere güzel. yaparsın sen,inanıyorum ben sana (tu) yeterki dene sen. kazanırsan 1 kutu gofret 1 kasa gazozun benden sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 1 kutu gofret ve 1 kasa gazoz için değermi onu düşünüyom =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2şer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bella said: 2şer olsun. ANLAŞTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 1kutu gofret 1 kutu gazoz hmm bu teklif üzerine ben bile össye girmek istedim.Össsssss seni bekler gökalp sen mi büyüksün öss mi göster onlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yok dgsde karar kıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Gir öss ye çok kolay yaparsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2sine de girsen noluyo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hiçbişi olmuyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Gerçi össde pahalı şey. 35mi 40 mı ne ilk sınav için bi de 2.sınav için bi bu kadar daha ödeniyo masraf.Girme kenara at faize yatır 80lirayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ama aylık değil senelik yatır daha çok para gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yaptığın şeyden pişman ol yapmadığından değil. GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu saatten sonra oss yalan olur, seneye girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Dartanian said: Gerçi össde pahalı şey. 35mi 40 mı ne ilk sınav için bi de 2.sınav için bi bu kadar daha ödeniyo masraf.Girme kenara at faize yatır 80lirayı. sonrada bi iddaa uzerine, dinamo bukre$e ohh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aynı şeyleri yaşamış biri olarak öss ye gir derim ben. ama bölümün matematik diye kendini sınırlama bence. 23 ve sonrası insanın kendisini tanıdığı nelere ilgisi olduğunu ne yaparken zevk alacağını anladığı yaşlar. sen matematik bölümündeymişsin ama acaba gerçekten istediğin alanmıydı matematik düşün bence. 2 yıllık 4 yıllık diyede ayırma. yaparken zevk alacağın bir alan bul ve 2 yıllıkta olsa git. atıyorum yemek yapmayımı seviyosun git 2 yıllık gastronomi bölümüne gir. yada denizimi seviyosun. güverte bölümüne gir. bahçeyle toprakla uğraşmak hoşuna gidiyosa ziraat yaz. 2 yıllıklara zaten önce meslek lisesi mezunlarını alıyolar sonra açıkta kalan kontenjanı diğer tercih yapanlarla dolduruyolar (en son böyleydi) yani öyle çok kasmanada gerek yok öss yi. böyle radikal bi değişiklik yapman lazım bence. insanın para kazandığı işten zevk alabilmesi çok önemli. sınırlama kendini bölümün metamatik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: bu saatten sonra oss yalan olur, seneye girersin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Hiç acıma gir kanka össye, arkandayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fistan said: agalinovic öss ye falan girme. kazanamazsın adam gibi bi yer. antalyaya dön bak kurs murs gidersin mis gibi süründürme kendini orlarda +1 Dershanede yarım dönem kaçırmışsın ki yakalaman zor olur. Oldu da kazansan bile 30 yaşında mezun olupta iş deneyimi olmayan birinin iş bulması çok zor olur. Burada ÖSS'ye girmeni destekleyen arkadaşların büyük çoğunluğu öğrenci herhalde ki bu kadar rahat bir şekilde "Öss'ye gir" diyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kermit said: abi dikey geçiş var doğru aslında ama ondada sorular çok basit süren yetersiz kalıyo 1 kere denedim yani ordan biliyom. pek hazırlanmadıydım ama matematik baya canlı yaptıydım türkçe yetiştirememiştim. ya ben çok okumadım tüm mesajları da öss'ye çalışmaktansa deli gibi dgs kasman çok daha mantıklı olur yahu bariz bi şekilde (ya da benim muhakeme gücüm yeterli değil ya da tahmin edilemeyen başka ortam şartları mevcut olmalı) E çünki kendin diyosun sorular basit ama zaman lazım. Öss de çok farklı değil össde hem soruların hepsi basit değil hem gene zaman önemli. İkisinde de çalışmak gerekiyor dikey geçişte öss'nin ilk bölümünden soruyolar sanırım? sen o ilk bölüme çalış deliler gibi hem bildiğin konular hızlanman için çalışçaksın. öss'ye de girersin. 1.bölümle alan 4 yıllık bi kaç yer var oralara bakınırsın ama dgs'yi daha çok önemser ordan vurmaya çalışırsın turnayı falan filan kolay gelsin. az değil yalnız 5 ay yapılır bişiler ama zor, öss zor. YA DA; Aöf okuyabilirsin işletme falan onların da var bu dikey geçiş muhabbetleri onları da araştırabilirsin. Hem açık okurken çalışırsın hem de vakti geldiğinde kasarsan bi yerlere girebilir geçrek üni'de okursun tam bilmiyorum bu konuyu da var böyle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bence de dgs'ye kasman daha mantıklı.Ben de bu sene 2 senelik programlamadan mezun olucam.Onun dışında açık öğretim garanti yanlış bilmiyorsam.Yani her türlü işletme okuyabilirsin.Dgs'ye de istediğin kadar giremiyorsun bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar