Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 genetik de olabilir obezite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Helcaraxe said: http://failblog.files.wordpress.com/2010/02/129098713848115151.jpg üstteki resimde soldan 5. kız alttaki resimde yok, halbuki çok kanım kaynamıştı ona evimin kadını yapıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barnacle said: zıplayabilirler ama uzun süre havada kalamazlar:D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 harbi kız ne olmuş kayıp mı olmuş havada yoksa dier kıza mı katılmış nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Saeros said: Helcaraxe said: http://failblog.files.wordpress.com/2010/02/129098713848115151.jpg üstteki resimde soldan 5. kız alttaki resimde yok, halbuki çok kanım kaynamıştı ona evimin kadını yapıcaktım asdasd oha nasıl gördün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şişman olan yemiş diye duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Farinal said: asdasd oha nasıl gördün :D çünkü saeros sizin gibi işin fail kısmına bakmio, ordan hangi kız güzel hangisi gider die bakio o sırada onu beğenmiş üst resimden, bakmış altta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 KADINKADINKADINKADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 niggaknow said: ben geçerim abi herhangi bir rahatsızlığı olmadığı sürece. gitsin dikkat etsin yediklerine , adam gibi sporunu yapsın. diğer kızlar salakmı uğraşıyor o kadar. ben her türlü dalga geçerim şişman kızla. alınsın , ağlasın , ders olsun versin kilolarını. ayrıca foto imba. bir ıkınma profili var o 2. fotoda HAHASOUFHSAGIS ne alakası var. her bulduğunu yiyip 40 kilo kalabilen insanlar da var. şişmanlar niye farklı. onlar niye haketmiyo yemeyi. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bundan iyi demotivational poster olurmus, yercekimiyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben çok zayıfıyla da dalga geçerim şişkosuyla da. nedir abi istediğinizle geçin, özürlülere de güldüğüm oluyo zaman zaman. suratına gülemesem de, gayet gülerim kendi halimdeyken. ona ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 FromTheHell said: ben çok zayıfıyla da dalga geçerim şişkosuyla da. nedir abi istediğinizle geçin, özürlülere de güldüğüm oluyo zaman zaman. suratına gülemesem de, gayet gülerim kendi halimdeyken. ona ne nası bi insansın sen ya :S ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yok öyle diil aslında direk, aa ağza bak götüne benziyo zehehehe gibisinden değil de, komik olan bi durum olduğunda "anaa özürlüymüş lan yazık, gülmeyim" demem. gülerim direk. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: FromTheHell said: ben çok zayıfıyla da dalga geçerim şişkosuyla da. nedir abi istediğinizle geçin, özürlülere de güldüğüm oluyo zaman zaman. suratına gülemesem de, gayet gülerim kendi halimdeyken. ona ne nası bi insansın sen ya :S ayıp. nickten belli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WeedSmokah Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bu da biraz benzeri de, biraz güldükten sonra insan üzülüyor.. yani en azından bana öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şişkoyla dalga geçilir, benim de göbek şu aralar aldı başını gitti isteyen geçsin takılsın laf etmem. Hastalık falan değil oburluk sonucu oluyo genelde zaten. Hastalık sonucu olanı çok nadir. Ha ama şişman hangi kıza sorsanız "hormonal dengesi bozuktur hastadır o yüzden kilo almıştır" yoksa "çok yedim şiştim" diyen kız yok dünyada :D Bu arada konunun zıplamayla alakası ne yahu, şişko olan diğerlerini silkelemiyo mu fotoda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ilk resimdeki soldan 5.kiz 2.resimde yok. kasla goz arasinda dombili yemis olabilir civiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahahha cok kotu cidden baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 alt gobegi benden sisko lan kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 İlk fotograf ve sayerosun yorumuna saygiyla: aslinda foto mindfuckti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fede said: benim teyzem şişman, çok ayıp bu yaptığınız lan herkesinmi teyzesi şişman olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benim teyzem inadına zayıf, ama o istisna. ayrıca şişmanlık bi tercih abi, ben oturduğum yerde sadece az yiyerek 15 kilo verebiliyosam onlar da azcık bi taraflarını sıkarak kilo verebilirler yani. acımıyorum kimseye ben kilosu yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 YUVARLAK TOSBA GİT YUVARLAN ASDAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 _Gandalf_ said: fede said: benim teyzem şişman, çok ayıp bu yaptığınız lan herkesinmi teyzesi şişman olur? Teyzesi Şişman Olanlar Derneği kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar