Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://img197.imageshack.us/img197/8350/mecn.jpg karakterlerle attıkları şeyler bile uyumlu yapmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahahdafdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakkaten süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 huaaahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zuahaha süper harbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahaha komedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bobiler den çalıp çalıp buya mı koyuyorsunuz maşallah. harbi çok kralsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 calip calip ne lan, sanki adam ben yaptim demis, hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 haydari said: bobiler den çalıp çalıp buya mı koyuyorsunuz maşallah. harbi çok kralsınız sus lan köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 haydar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 haydari said: bobiler den çalıp çalıp buya mı koyuyorsunuz maşallah. harbi çok kralsınız resmin güzelliğini gölgeledin bak şimdi, her gelen sana sövecek. yapan adam dynun a değil sana kızıyor bence şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bravo alkışlarım size gençler sınır tanımıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu laflari nerden calip da soyluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 haydari said: bobiler den çalıp çalıp buya mı koyuyorsunuz maşallah. harbi çok kralsınız rakıma meze yaparım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tabi tabi sağdan soldan duydum bunları ben. sizin gibi yaratıcı olamadım. rakı nere sen nere sabah okulun yok mu senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 haydari daha süpermiş ahahah.niyetini belli etti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 AHAAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 haydari said: rakı nere sen nere sabah okulun yok mu senin ad hominem yaparken yakaladım amirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 @haydari kafan güzel galiba, komik ve basarılı bi fotosop iste ne var bunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne niyetim olcak kardeşim. insan kaynak verir. lafa gelince ağzınızla kenef dolusu taşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne diyosun ya? madonna videoları koydum garbıca onları da New York'a 12mil uzaklıktaki dağ evinin yatak odasındaki komidinin çekmecesinden izinsiz alıp upload ettim. İnternete koyuyo adam bi kullanım şartı da yok biz kendimiz yaptık da demiyoruz. Ticari amaçla da kullanmıyoruz. Trol besledim farkındayım ama bi sigigt ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 rakı denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kafam güzel itiraf ediyorum. gidip bi şişe daha şarap alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Dynun said: ne diyosun ya? madonna videoları koydum garbıca onları da New York'a 12mil uzaklıktaki dağ evinin yatak odasındaki komidinin çekmecesinden izinsiz alıp upload ettim. İnternete koyuyo adam bi kullanım şartı da yok biz kendimiz yaptık da demiyoruz. Ticari amaçla da kullanmıyoruz. Trol besledim farkındayım ama bi sigigt yaolsun kaynak verin. troll beslemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Quel-Thul said: haydari said: rakı nere sen nere sabah okulun yok mu senin ad hominem yaparken yakaladım amirimyaparım ben de. herkes yapıyo ama ben itiraf edebiliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar