kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: sakatlanan oldu mu gene? lugano sakatlanmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alan yetkilisinin admin'e gider yaptığı topicde 1 dakika bile durmam kaçarım cat fight'ı başlatiyim ben yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 özer lugano gitmiş sanırım zeminden dolayı özere ciddi ciddi üzüldüm ya çok iyi ve kaliteli adam konuşmasını fln hiç dinlemedim ama efendi adam gibi de duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lugano da sakatlanıp çıktı, ciddi değildir umarım durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oh direkten donmusuz. ahaha iyidir balonumuz sonsun biraz, gotumuz fazla tavan yaptiydi son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olm duzletin su zemini lan, adaminiz kalmicak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şu maçta özer ve lugano yerine semihin sakatlanmasını isterdim. diyarbakırsporlu erdinç fena değildi defansta. alexin dizine basan arkadaşa da sözler hazırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 örnek taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: olm duzletin su zemini lan, adaminiz kalmicak sonunda. anca baharda düzelir o zemin oda zor gibi. sezon bitince yaza denk geliyo. yazında düzeltmeye kalksalar iicen bok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Saha 2-3 hafta öncesinde hollandalı bi ekip tarafından elden geçirilmişti ama nasıl bi kar ise bu zeminin içine etti. Benim anlamadıgım neden bu kadar çabuk zemin mahvoluyor. Daha dayanıklı çözümler yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayır bide malum, fikstür avantajınız var her maçınız içerde, olmuyor böyle zemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: şu maçta özer ve lugano yerine semihin sakatlanmasını isterdim. diyarbakırsporlu erdinç fena değildi defansta. alexin dizine basan arkadaşa da sözler hazırlıyorum :) son golünüzün tek sebebi semih lan. lugano çıkar başkası girer ama yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 @khelben boş konuşma bi ya fener 1 kaybederse gs 10 kybeder. dream on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yaw dere mi ne var altta ondan oluyo yazıyodu bi yerde, ama bu sezon duzelmez bencede. farketmez yaw bu zeminlede sampiyon oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya fb zeminde düzeltme çalışması yapıyordu kar yağınca daha beter oldu diye biliyorum böyle değil mi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 maskarada yoksa kelben var al birini vur ötekisine ok fisktir avantajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cavanagh said: ya fb zeminde düzeltme çalışması yapıyordu kar yağınca daha beter oldu diye biliyorum böyle değil mi durum? Tam adam ediyorlardı bir kar yağışı başladı daha da kötü oldu. Düzeltme çalışmaları sırasında sahanın durumu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 khelben-poopla son 2 sayfadır düzelen konuyu dağıtmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cvap vermicem neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 @ohyeah hah doğru biliyomuşum, sadece kar bu kadar yapmaz çünkü daha önceden yapılan çalışma yarım kaldığı için böyle oldu diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya bu garbagedeki catfighttan bişi çıkmadı buraya döncez mecburen FİKSTÜR AGALAR FİKSTÜR DİYARBAKIR İİ OYNADI FENR ÇOK KÖTÜYDÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ohyeah said: cavanagh said: ya fb zeminde düzeltme çalışması yapıyordu kar yağınca daha beter oldu diye biliyorum böyle değil mi durum? Tam adam ediyorlardı bir kar yağışı başladı daha da kötü oldu. Düzeltme çalışmaları sırasında sahanın durumu çok iyiydi Saman koycaksın zeminin üstüne, kar falan etkilemez. Tabi bu dediğim işin şakası, İngilizler 80'lerde kullanıyordu bu yöntemi bu devirde vardır bir yöntemi kardan korumanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zeminin sorun yeterinde güneş almaması bazı yerlerinde fazla güneş ışığı alması,onunda sebebi ışıklardan yansıyan güneş ışığıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eglenceye gec kalmadik dimi ??? :):) zaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cavanagh said: @ohyeah hah doğru biliyomuşum, sadece kar bu kadar yapmaz çünkü daha önceden yapılan çalışma yarım kaldığı için böyle oldu diye biliyorum ben Evet saçma bi zamana denk geldi. Saha iyice kötü durumda şu an. Hayır bizim futbolcular da ''profesyonel'' olsalar adam gibi ısınsalar çok aza inecek sakatlanma vs ama. Artist gibi hepsi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar